Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Deissy @ 2009 01 27, 17:56)
tai jai dabar gerai supratau tai tu miltelius maisai su oksidatoriumi?  ax.gif

o tai kas is viso per velnias yra tie milteliai? spalvos nuemimo priemone?  blush2.gif
Papildyta:

idek nuotraukele paziureti kokia spalvike tau su tais milteliais isejo? mirksiukas.gif

Nuotraukytes kolkas neturiu, buvau nusifotkinus tik su telefonu, bet nieko nesimato ten lotuliukas.gif
Taigi kirpyklose jei esi daziusis sruogelem, ten dazniausiai ir dazo su milteliais (plius oksidatorius), jie "rimciau nuima" spalva, aisku labiau kenkia nei kokie kreminiai dazai, bet galvoju vis pamazint oksidatoriu, plius kai dazu tinkanciu neatradau, tai ka darysi.. Be to, dazau tik saknis. Bet svarbiausia, kad kadangi visalaik ir buvau taip dazoma kirpykloj, tai namie taip pat pasidazius tik saknis, gaunasi tokia pati spalva, kaip ir likusiu plauku. (na kad taip gautusi - vienodos saknys, ir like plaukai, atrasti tokius dazus butu ilgas darbas..)
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 26, 23:15)
Tai cia taip su dazais, kazin ar su milteliais irgi taip pat, jei gerai gavosi su 9 proc., gal bandyti kitakart su 6 proc., bet ilgiau palaikyti? Ar geresnis toks variantas butu?

ziurint koks plauko tamsumas,jei vidutinis tai gali ir su sesiais sedet,bet jei tamsus tai tada su devyniais...milteliais dazant nera labai apibrezto laiko,vienom per penkiolika minuciu nusvieseja,kitom per pusvalandi...tiesiog reikia pabandyti,jei dar matai kad su sesiais nenueme dar sedek.Sruogas dazant milteliais reikia stebeti kaip bala sruogos.na o jei su sesiais bus vistiek gelsvos sruogytes tada jau zinosi kad reikia dazyti su devyniais...reikia bandyti...
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 01 27, 17:56)
tai jai dabar gerai supratau tai tu miltelius maisai su oksidatoriumi?  ax.gif

o tai kas is viso per velnias yra tie milteliai? spalvos nuemimo priemone?  blush2.gif
Papildyta:

idek nuotraukele paziureti kokia spalvike tau su tais milteliais isejo? mirksiukas.gif

taip milteliai yra spalvos nuemimo priemone smile.gif
Atsakyti
man tai visad dazo sruogas su milteliais tik nezinau kiek procentu,reik paklaust,ir dazai man rodos londa ,maciau kazkokias raudonas dezutes,o tai esu labai tamsiu plauku,su keune dazais man nusviesintu be milteliu?as nelabai gaudaus kas tie oksidatoriai,ir visas kitas
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 27, 22:35)
man tai visad dazo sruogas su milteliais tik nezinau kiek procentu,reik paklaust,ir dazai man rodos londa ,maciau kazkokias raudonas dezutes,o tai esu labai tamsiu plauku,su keune dazais man nusviesintu be milteliu?as nelabai gaudaus kas tie oksidatoriai,ir visas kitas

Tai as vienakart taip kai paklausiau, isgirdau, kad "nu su 12.. gi greiciau tada nusidazo", tai nuo to laiko dazysiuos namie su 6 arba 9..
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 27, 22:23)
Tai as vienakart taip kai paklausiau, isgirdau, kad "nu su 12.. gi greiciau tada nusidazo", tai nuo to laiko dazysiuos namie su 6 arba 9..

Ne visada tas silpnesnis oksidatorius yra geriau, su ilgesne laikymo trukme schmoll.gif
Bet 12 jau tikrai per daug blink.gif
Atsakyti
tas 12 - tai įsivaizduoju, kad jau turbo turėtų būti g.gif bet ar nėra pavojaus likti be plaukų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 26, 15:47)
As kadangi jau is seniau esu nusipirkusi Garnier 111, tai siandien vakare bandysiu dazyti saknis, idomu kas gausis bigsmile.gif

Na tai kaip? Gavosi kas nors su tais Garnier 111? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2009 01 28, 13:16)
tas 12 - tai įsivaizduoju, kad jau turbo turėtų būti  g.gif  bet ar nėra pavojaus likti be plaukų?  unsure.gif

Jeigu plaukas silpnas, plonas, ir balinama su milteliais ir su 12%, tai per arti saknu pritepus galima taip nuvirinti plauka, kad jis tikrai isslinktu ar nuluzinetu visiskai doh.gif
As net 12% niekad su paprastais dazais nedaziau, man 9% jau daug labai atrodo, o cia su milteliais tiek.. Kaip kirpeja nebijo merginos be plauku palikt:hm Nors tokiu atveju nemazai girdejus. Kad dar kitos su milteliais isbalina plaukus, o paskui deda dazus su kokiu 6-9%. Baisu doh.gif Man net rankos turbut nekiltu dazyti taip.. Nebent plaukai laaabai stiprus turetu but, kad tiek atlaikytu g.gif
Atsakyti
nusipirkau Sebastian Potion 9 gydomąjį kondicionierių, kurį sudaro 9 aliejai, koks super dalykas thumbup.gif Plaukai švelnūs, minkšti, blizga, plaukų galiukai super sudrėkinti, o kas svarbiausia - jis neriebina plauko good.gif Pardavėja davė dar indelį kaukės išbandyti, sakė irgi super dalykas, tai va apsauga savo blondui jau rasta bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2009 01 28, 16:06)
nusipirkau Sebastian Potion 9 gydomąjį kondicionierių, kurį sudaro 9 aliejai, koks super dalykas  thumbup.gif Plaukai švelnūs, minkšti, blizga, plaukų galiukai super sudrėkinti, o kas svarbiausia - jis neriebina plauko good.gif Pardavėja davė dar indelį kaukės išbandyti, sakė irgi super dalykas, tai va apsauga savo blondui jau rasta  bigsmile.gif

user posted image

O kur tokio isigyt galima? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 01 25, 19:17)
GinMintė
cia jis yra kaip tiesinimo serumas, kuris idialiai tinka garbanotiems ir nepaklusniems plaukams. Puikiai dera su visais ziovinimo budais. Suteikia ilgalaiki istiesinimo efekta, plaukai labiau spindi ir blizga, tampa paklusnus.
Kadangi mano plaukai yra siektiek garbanoti, labai sausi ir pasisiausia jis man  thumbup.gif  nu nerealus...as nei tiesinu nei dziovinu dziovintuvu, pasipurskiu jau beveik sausus arba sausus plaukus, jokio pasisiausimo nebelieka, plaukai blizga, neatrodo sausi. pagaliau atradau ko man reikejo  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Kaip gail, kad cia ne Vilniuje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 27, 22:35)

man keune nepaėmė mano tamsių plaukų, gavausi baisi ryža, ir žudžiausi iš nevilties, kol neiškentus vėl nulėkiau pas kirpėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 01 28, 16:07)
man keune nepaėmė mano tamsių plaukų, gavausi baisi ryža, ir žudžiausi iš nevilties, kol neiškentus vėl nulėkiau pas kirpėja  doh.gif

O su keliu procentu buvo dazyta?
Atsakyti