radau gražią L'oreal Recital Preference spalvą, bet į LTU niekas jos neveža
čia yra 8... LTU yra tik 7, 8.3, 8.31 ir jau 9... nu kodėl tokia nelygybė

Sveikutes pleputes blondines
Na ir priplepejot
Aha, ziuriu spalva nerealiai skiriasi
ko gero as tamsesne buvau pries dazyma ...
O jus pries dazydamos plaukus darotes tuos alergijos testus?
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 26, 19:15)
As, tai ne
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 26, 15:04)
As dabar galvoju, kadangi vistiek turiu nusipirkus tuos Keune dazus, su 9 proc. man "nepaeme", o su milteliais 9 proc. gavosi tikrai labai graziai, ar nebus tas pats lyginant plauko "gadinima" su dazais + 12 proc. aktyv. ir milteliais + 9 proc. aktyv. Gal kirpejos ka gali pasakyti tuo klausimu?
O cia del aliejaus pakaitinimo mikrobangej tai super
as pasitepdavau ji "salta", nes vis galvodavau kaip cia dar uzsiimti reikia ji kaitinti, o gi cia mikrobangej 
O cia del aliejaus pakaitinimo mikrobangej tai super
Visada mazesnis proc geriau nei didesnis.geriau ilgiau su mazesniu proc pasedet,nei trumpai su dideliu...Nebijokit truputi ilgiau palaikyti,aisku ne pusvalandziu
Niu va nusidažiau keune dažiukais su 12 proc. oksidatorium tuo
Rezulatas nėra nei stulbinantis, nei blogas.Kadangi nuo šaknų mano plaukučiai buvo ypač šviesūs, tai tose vietose jie gavosi pilkesni, o šaknų spalvytė natūrali tokia.Bet man norisi kad visi plaukai būtų vienodi, vienodos spalvos o ne galuose vienoki, šaknyse kitoki.Tačiau ir kirpyklose nepadaro stebuklų man.Gražu kol plaukai išfenuoti ir gražiai sušukuoti, vėliau išsiplovus galvą ir plaukai kitaip visai atrodo.Jetau kaip noriu gražių plaukų
Nebeišmanau ką čia daryti
QUOTE(carela @ 2009 01 26, 21:11)
Visada mazesnis proc geriau nei didesnis.geriau ilgiau su mazesniu proc pasedet,nei trumpai su dideliu...Nebijokit truputi ilgiau palaikyti,aisku ne pusvalandziu
plius 10-15 min.kiekvienas plaukas ima skirtingai vienam uztenka 30 min.kitam reikia 50-55 min. aisku su 12 proc tiek nesedekit
bet su 9 galit
o del mikrobangines,niu super
blondine-atleidziama 
Tai cia taip su dazais, kazin ar su milteliais irgi taip pat, jei gerai gavosi su 9 proc., gal bandyti kitakart su 6 proc., bet ilgiau palaikyti? Ar geresnis toks variantas butu?
sveikutes sviesiaplaukes,
ar priimsite dar viena cia pas save?
ar priimsite dar viena cia pas save?
QUOTE(liusijana @ 2009 01 27, 16:15)
Labutis!
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 27, 00:15)
Tai cia taip su dazais, kazin ar su milteliais irgi taip pat, jei gerai gavosi su 9 proc., gal bandyti kitakart su 6 proc., bet ilgiau palaikyti? Ar geresnis toks variantas butu?
o nesuprantu kaip tu tuos keunes daziukus maisai su milteliais?
ipili is tubeles dazus ir idedi milteliu?
Papildyta:
QUOTE(tutiaaa @ 2009 01 26, 22:29)
Niu va nusidažiau keune dažiukais su 12 proc. oksidatorium tuo
Rezulatas nėra nei stulbinantis, nei blogas.Kadangi nuo šaknų mano plaukučiai buvo ypač šviesūs, tai tose vietose jie gavosi pilkesni, o šaknų spalvytė natūrali tokia.Bet man norisi kad visi plaukai būtų vienodi, vienodos spalvos o ne galuose vienoki, šaknyse kitoki.Tačiau ir kirpyklose nepadaro stebuklų man.Gražu kol plaukai išfenuoti ir gražiai sušukuoti, vėliau išsiplovus galvą ir plaukai kitaip visai atrodo.Jetau kaip noriu gražių plaukų
Nebeišmanau ką čia daryti 
o kur nuotraukytes
laukiam nesulaukiam kol pasirodysi
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 26, 21:15)
nea, niekada nesu dariusi
Papildyta:
QUOTE(liusijana @ 2009 01 27, 17:15)
zinoma
papasakok kur, su kuom dazaisi savo plaukucius, kokia spalvyte iseina
Papildyta:
QUOTE(Indraja @ 2009 01 26, 18:19)
radau gražią L'oreal Recital Preference spalvą, bet į LTU niekas jos neveža
čia yra 8... LTU yra tik 7, 8.3, 8.31 ir jau 9... nu kodėl tokia nelygybė

o kokia cia spalvyte skaitosi?
Deissy> nesupratai - cia du atskiri variantai - arba su keune dazais arba su milteliais
Norejau pasakyt, kad mansu keune dazais su 9 proc. "nepaeme", o kai su milteliais daziau su 9 proc. - liuks
Tai galvoju, gal su milteliais kitakart bandyt 6 proc. maisyt, tik ilgiau palaikyt..? Idomu ar "islaukciau" ta pati rezultata?
Del keunes dazu, tai man be sansu su 9 proc., reikia tada tik 12 proc. bandyt, bet nesiryztu..
Norejau pasakyt, kad mansu keune dazais su 9 proc. "nepaeme", o kai su milteliais daziau su 9 proc. - liuks
Del keunes dazu, tai man be sansu su 9 proc., reikia tada tik 12 proc. bandyt, bet nesiryztu..
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 27, 18:42)
Deissy> nesupratai - cia du atskiri variantai - arba su keune dazais arba su milteliais
Tai galvoju, gal su milteliais kitakart bandyt 6 proc. maisyt, tik ilgiau palaikyt..? Idomu ar "islaukciau" ta pati rezultata?
tai jai dabar gerai supratau tai tu miltelius maisai su oksidatoriumi?
o tai kas is viso per velnias yra tie milteliai? spalvos nuemimo priemone?
Papildyta:
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 27, 18:42)
idek nuotraukele paziureti kokia spalvike tau su tais milteliais isejo?