Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

radau gražią L'oreal Recital Preference spalvą, bet į LTU niekas jos neveža gun_rifle.gif čia yra 8... LTU yra tik 7, 8.3, 8.31 ir jau 9... nu kodėl tokia nelygybė mad.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikutes pleputes blondines 4u.gif Na ir priplepejot doh.gif lotuliukas.gif Aha, ziuriu spalva nerealiai skiriasi blink.gif ko gero as tamsesne buvau pries dazyma ...
Atsakyti
O jus pries dazydamos plaukus darotes tuos alergijos testus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 26, 19:15)

As, tai ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 26, 15:04)
As dabar galvoju, kadangi vistiek turiu nusipirkus tuos Keune dazus, su 9 proc. man "nepaeme", o su milteliais 9 proc. gavosi tikrai labai graziai, ar nebus tas pats lyginant plauko "gadinima" su dazais + 12 proc. aktyv. ir milteliais + 9 proc. aktyv. Gal kirpejos ka gali pasakyti tuo klausimu?
O cia del aliejaus pakaitinimo mikrobangej tai super  bigsmile.gif as pasitepdavau ji "salta", nes vis galvodavau kaip cia dar uzsiimti reikia ji kaitinti, o gi cia mikrobangej  lotuliukas.gif

Visada mazesnis proc geriau nei didesnis.geriau ilgiau su mazesniu proc pasedet,nei trumpai su dideliu...Nebijokit truputi ilgiau palaikyti,aisku ne pusvalandziu biggrin.gif plius 10-15 min.kiekvienas plaukas ima skirtingai vienam uztenka 30 min.kitam reikia 50-55 min. aisku su 12 proc tiek nesedekit doh.gif bet su 9 galit smile.gif o del mikrobangines,niu super lotuliukas.gif blondine-atleidziama lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va nusidažiau keune dažiukais su 12 proc. oksidatorium tuo smile.gif Rezulatas nėra nei stulbinantis, nei blogas.Kadangi nuo šaknų mano plaukučiai buvo ypač šviesūs, tai tose vietose jie gavosi pilkesni, o šaknų spalvytė natūrali tokia.Bet man norisi kad visi plaukai būtų vienodi, vienodos spalvos o ne galuose vienoki, šaknyse kitoki.Tačiau ir kirpyklose nepadaro stebuklų man.Gražu kol plaukai išfenuoti ir gražiai sušukuoti, vėliau išsiplovus galvą ir plaukai kitaip visai atrodo.Jetau kaip noriu gražių plaukų ax.gif Nebeišmanau ką čia daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 01 26, 21:11)
Visada mazesnis proc geriau nei didesnis.geriau ilgiau su mazesniu proc pasedet,nei trumpai su dideliu...Nebijokit truputi ilgiau palaikyti,aisku ne pusvalandziu biggrin.gif  plius 10-15 min.kiekvienas plaukas ima skirtingai vienam uztenka 30 min.kitam reikia 50-55 min. aisku su 12 proc tiek nesedekit doh.gif  bet su 9 galit smile.gif o del mikrobangines,niu super lotuliukas.gif  blondine-atleidziama lotuliukas.gif

Tai cia taip su dazais, kazin ar su milteliais irgi taip pat, jei gerai gavosi su 9 proc., gal bandyti kitakart su 6 proc., bet ilgiau palaikyti? Ar geresnis toks variantas butu?
Atsakyti
sveikutes sviesiaplaukes,
ar priimsite dar viena cia pas save? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2009 01 27, 16:15)
ar priimsite dar viena cia pas save?  4u.gif

Labutis! 4u.gif . Sviesiaplaukiu niekada nebus per mazai! 4u.gif 4u.gif .Bendraukim visos kartu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 27, 00:15)
Tai cia taip su dazais, kazin ar su milteliais irgi taip pat, jei gerai gavosi su 9 proc., gal bandyti kitakart su 6 proc., bet ilgiau palaikyti? Ar geresnis toks variantas butu?

o nesuprantu kaip tu tuos keunes daziukus maisai su milteliais?
ipili is tubeles dazus ir idedi milteliu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(tutiaaa @ 2009 01 26, 22:29)
Niu va nusidažiau keune dažiukais su 12 proc. oksidatorium tuo smile.gif Rezulatas nėra nei stulbinantis, nei blogas.Kadangi nuo šaknų mano plaukučiai buvo ypač šviesūs, tai tose vietose jie gavosi pilkesni, o šaknų spalvytė natūrali tokia.Bet man norisi kad visi plaukai būtų vienodi, vienodos spalvos o ne galuose vienoki, šaknyse kitoki.Tačiau ir kirpyklose nepadaro stebuklų man.Gražu kol plaukai išfenuoti ir gražiai sušukuoti, vėliau išsiplovus galvą ir plaukai kitaip visai atrodo.Jetau kaip noriu gražių plaukų  ax.gif Nebeišmanau ką čia daryti  verysad.gif

o kur nuotraukytes mirksiukas.gif
laukiam nesulaukiam kol pasirodysi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 26, 21:15)

nea, niekada nesu dariusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(liusijana @ 2009 01 27, 17:15)
ar priimsite dar viena cia pas save?  4u.gif

zinoma thumbup.gif
papasakok kur, su kuom dazaisi savo plaukucius, kokia spalvyte iseina ax.gif aisku jei gali imesk ir foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indraja @ 2009 01 26, 18:19)
radau gražią L'oreal Recital Preference spalvą, bet į LTU niekas jos neveža  gun_rifle.gif čia yra 8... LTU yra tik 7, 8.3, 8.31 ir jau 9... nu kodėl tokia nelygybė  mad.gif

user posted image

o kokia cia spalvyte skaitosi? ax.gif
Atsakyti
Deissy> nesupratai - cia du atskiri variantai - arba su keune dazais arba su milteliais smile.gif
Norejau pasakyt, kad mansu keune dazais su 9 proc. "nepaeme", o kai su milteliais daziau su 9 proc. - liuks 4u.gif Tai galvoju, gal su milteliais kitakart bandyt 6 proc. maisyt, tik ilgiau palaikyt..? Idomu ar "islaukciau" ta pati rezultata?

Del keunes dazu, tai man be sansu su 9 proc., reikia tada tik 12 proc. bandyt, bet nesiryztu..
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 27, 18:42)
Deissy> nesupratai - cia du atskiri variantai - arba su keune dazais arba su milteliais  smile.gif
Norejau pasakyt, kad mansu keune dazais su 9 proc. "nepaeme", o kai su milteliais daziau su 9 proc. - liuks 4u.gif  Tai galvoju, gal su milteliais kitakart bandyt 6 proc. maisyt, tik ilgiau palaikyt..? Idomu ar "islaukciau" ta pati rezultata?

Del keunes dazu, tai man be sansu su 9 proc., reikia tada tik 12 proc. bandyt, bet nesiryztu..

tai jai dabar gerai supratau tai tu miltelius maisai su oksidatoriumi? ax.gif

o tai kas is viso per velnias yra tie milteliai? spalvos nuemimo priemone? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 27, 18:42)
Deissy> nesupratai - cia du atskiri variantai - arba su keune dazais arba su milteliais  smile.gif
Norejau pasakyt, kad mansu keune dazais su 9 proc. "nepaeme", o kai su milteliais daziau su 9 proc. - liuks 4u.gif  Tai galvoju, gal su milteliais kitakart bandyt 6 proc. maisyt, tik ilgiau palaikyt..? Idomu ar "islaukciau" ta pati rezultata?

idek nuotraukele paziureti kokia spalvike tau su tais milteliais isejo? mirksiukas.gif
Atsakyti