QUOTE(Indraja @ 2009 01 25, 18:13)
prašom papasakoti blondavimosi procedūros eigą ir priemones
taip pat plaukų priežiūros sąrašiuką pateikti 

QUOTE(pandutė @ 2009 01 25, 19:20)
o naturalus tavo labai tamsus?kokiais dazais dazo,ar nesigauna ryzi?
taip naturali tamsi esu, ir kuo toliau dazau sviesiai, tuo labiau tamseju ir tuosunkiau nusiimt pradejo spalva

is pradziu daziausi pas viena kirpeja, spalva gal ir nieko buvo, bet nervindavo kiekvieno dazymo zyme, paskui pas kita kirpeja perejau, tai ji mane truputi tamsesne spalva nudaze blond, is pradziu visai nieko buvo, paskui kai daugiau nuaugo, pradejo nebepatikt, nes mano plaukai riebus, tai pirma diena spalva yra grazi, o jau antra diena per tamsi, tai dabar vel ateina laikas dazyti, bandysiu kalbetis ka pasiulys, nes ta kirpeja visai man patinka

o priziuriu taip:
plaukus plaunu su Joc care sampunu+balzamu (nusipirkau is kirpejos po litra, bet dabar pakeitus ja, kita teks ieskotis), isplovus nusausinu, patepu trupuciu alyvu aliejaus (bet labai labai mazu kiekiu), paskui tepu nenuplaunama balzama, isdziovinu plaukus, tada tepu pries karti balzama ir tiesinu plaukus, po tiesinimo patepu aliejuku ir vsio. Tiesa labai faini plaukai buna, kai pries plovima 1-2val. uzsidedu kauke alyvu aliejaus (tik netepu saknu), pasildzius mikrobanginej, rezultatas