Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Indraja @ 2009 01 25, 18:13)
prašom papasakoti blondavimosi procedūros eigą ir priemones  bigsmile.gif taip pat plaukų priežiūros sąrašiuką pateikti  smoke.gif

QUOTE(pandutė @ 2009 01 25, 19:20)
o naturalus tavo labai tamsus?kokiais dazais dazo,ar nesigauna ryzi?

taip naturali tamsi esu, ir kuo toliau dazau sviesiai, tuo labiau tamseju ir tuosunkiau nusiimt pradejo spalva doh.gif
is pradziu daziausi pas viena kirpeja, spalva gal ir nieko buvo, bet nervindavo kiekvieno dazymo zyme, paskui pas kita kirpeja perejau, tai ji mane truputi tamsesne spalva nudaze blond, is pradziu visai nieko buvo, paskui kai daugiau nuaugo, pradejo nebepatikt, nes mano plaukai riebus, tai pirma diena spalva yra grazi, o jau antra diena per tamsi, tai dabar vel ateina laikas dazyti, bandysiu kalbetis ka pasiulys, nes ta kirpeja visai man patinka smile.gif Dazo mane su kazkokiais italiskais dzais, neisidemiu pavadinimo niekaip doh.gif
o priziuriu taip:
plaukus plaunu su Joc care sampunu+balzamu (nusipirkau is kirpejos po litra, bet dabar pakeitus ja, kita teks ieskotis), isplovus nusausinu, patepu trupuciu alyvu aliejaus (bet labai labai mazu kiekiu), paskui tepu nenuplaunama balzama, isdziovinu plaukus, tada tepu pries karti balzama ir tiesinu plaukus, po tiesinimo patepu aliejuku ir vsio. Tiesa labai faini plaukai buna, kai pries plovima 1-2val. uzsidedu kauke alyvu aliejaus (tik netepu saknu), pasildzius mikrobanginej, rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 26, 13:26)
tai zinok ir tokia kainyte bus  mirksiukas.gif
as tai tikrai siulyciau pabandyti, man tai jis super puper...tik kirpeja sake saknu nepurksti ir perdaug nepadauginti, bet as purskiu negailedama, nes mano plaukas labai labai sausas. man jis labai tinka  thumbup.gif
Papildyta:

cia tas TONIKA zalioje bonkuteje?
na man kirpeja sake, kad jis beveik nieko neatsilieka tiem brangiesiems...na nezinau kiek tiesos, bet zinau kad jis tikrai neblogas  mirksiukas.gif

Aha, zalioj. Ten ju visokiu spalvu yra, ir raudonu ir rudu. As pirkau pelenu spalvos. Zinai, kaip uz 8 Lt, tai jis tikrai superinis thumbup.gif Dar nusipirkau sampuna su pilkinimo efektu, bet kol kas nebendziau
Papildyta:
Pasildytas alyvu aliejus g.gif As visada naudojau linu semenu alieju salto spaudimo ir isbudavau visa nakti su maisiuku ant galvos ax.gif bet nepasakyciau, kad kazkas ten super daresi. Reikes dabar alyvu pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 01 26, 15:02)
Aha, zalioj. Ten ju visokiu spalvu yra, ir raudonu ir rudu. As pirkau pelenu spalvos. Zinai, kaip uz 8 Lt, tai jis tikrai superinis thumbup.gif Dar nusipirkau sampuna su pilkinimo efektu, bet kol kas nebendziau

kaip vadinasi tas sampunas pilkintojas? ax.gif
Atsakyti
doh.gif Nepamenu zinok. Pirkau Eurokose. Apie 13 Lt kainavo. Vokiskas. Toks tamsiai melynas buteliukas
Atsakyti
Sveikos visos blondinukės 4u.gif Nuspręndžiau ir aš prie jūsų prisijungti biggrin.gif Labai džiaugiuosi radusi tokią temelę, gal pasinaudojusi jūsų patarimais ir aš galėsiu džiaugtis gražiais plaukučiais ax.gif Oj kiek maniškiai visko yra matę, keista kaip dar plikai neteko skustis - nei garnier, nei lorealio nei palleti(nors jie gal arčiausiai norimo rezultato buvo )nenukąsdavo tos ryžos spalvos verysad.gif Dabar kaip tik ruošiuosi važiuoti nusipirkti tų keune, pabandysiu, jetau kaip norėčiau kad tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 01 26, 15:07)
doh.gif Nepamenu zinok. Pirkau Eurokose. Apie 13 Lt kainavo. Vokiskas. Toks tamsiai melynas buteliukas

as ji naudoju drinks_cheers.gif
na neblogas jis man visai zinok...jau baigineju...
bandysiu ta cehko silver sampuna, tai ziuresim ar efektas skiriasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tutiaaa @ 2009 01 26, 15:14)
Sveikos visos blondinukės 4u.gif Nuspręndžiau ir aš prie jūsų prisijungti  biggrin.gif Labai džiaugiuosi radusi tokią temelę, gal pasinaudojusi jūsų patarimais ir aš galėsiu džiaugtis gražiais plaukučiais ax.gif Oj kiek maniškiai visko yra matę, keista kaip dar plikai neteko skustis - nei garnier, nei lorealio nei palleti(nors jie gal arčiausiai norimo rezultato buvo )nenukąsdavo tos ryžos spalvos  verysad.gif Dabar kaip tik ruošiuosi važiuoti nusipirkti tų keune, pabandysiu, jetau kaip norėčiau kad tiktų  smile.gif

labuciukas mirksiukas.gif
as keune dazausi, na neblogi daziukai visai...na balta nesigavau, bet svarbiausia kad ir negeltona thumbup.gif
kokio proc oksidatoriu galvoji pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 26, 14:31)
as ji naudoju  drinks_cheers.gif
na neblogas jis man visai zinok...jau baigineju...
bandysiu ta cehko silver sampuna, tai ziuresim ar efektas skiriasi  ax.gif
Papildyta:

labuciukas  mirksiukas.gif
as keune dazausi, na neblogi daziukai visai...na balta nesigavau, bet svarbiausia kad ir negeltona  thumbup.gif
kokio proc oksidatoriu galvoji pirkti?  ax.gif

Mačiau nuotraukytę įdėtą kur dažė su 12 proc. tai greičiausiai šitą, nes kažin ar silpnesnio nukąstų unsure.gif O su kiek tu dažai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutiaaa @ 2009 01 26, 15:35)
Mačiau nuotraukytę įdėtą kur dažė su 12 proc. tai greičiausiai šitą, nes kažin ar silpnesnio nukąstų  unsure.gif O su kiek tu dažai? smile.gif

o kur matei ta nuotraukyte?
na man kirpeja sake, kad mano plaukams 7.5 bet jauciu bandysiu kita karta su 9 ax.gif
Atsakyti
As kadangi jau is seniau esu nusipirkusi Garnier 111, tai siandien vakare bandysiu dazyti saknis, idomu kas gausis bigsmile.gif
Atsakyti
As dabar galvoju, kadangi vistiek turiu nusipirkus tuos Keune dazus, su 9 proc. man "nepaeme", o su milteliais 9 proc. gavosi tikrai labai graziai, ar nebus tas pats lyginant plauko "gadinima" su dazais + 12 proc. aktyv. ir milteliais + 9 proc. aktyv. Gal kirpejos ka gali pasakyti tuo klausimu?
O cia del aliejaus pakaitinimo mikrobangej tai super bigsmile.gif as pasitepdavau ji "salta", nes vis galvodavau kaip cia dar uzsiimti reikia ji kaitinti, o gi cia mikrobangej lotuliukas.gif
Atsakyti
Butinai parasyk, kas gausis, nes as taip pat situos dazus nusiziurejau, tai labai idomu ar nenugeltonins, nes as ir taip ka tik po geltonojo visciuko soko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sundown @ 2009 01 23, 22:23)
Ar siuos dazus galima isigyti parduotuvese? nes tokiais dazais kirpeja dazo

Taip,galima smile.gif
Atsakyti