Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

kokie vaistai ? kokios arbateles ? nemiegat nes buvote pripratusios prie savo miegojimo pocos... kaip gera butu pamiegoti ant pilvuko rolleyes.gif o tai imanoma ir labai patogu, aptikau tokias miegojimui skirtas pagalves, jos tokios ilgos ir labai lengvos, norite miegoti ant pilvuko perlenki ja idedi savo pilvuka ir sau gali guleti, megautis patogiu miegojimu, galima skaityti knyga, netgi atlikti specialius jogos pratimus... jei norite patogiai isitaisyti ant sono ilgaja pagalve reikia pasiguldyti salia po to pakisti po pilvuku, tada tarp koju ir jus gulite patogiai mmm tikras malonumas ir geras miegas... kai jau pagimdote pagalve galima panaudoti ir kaip maitinimo pagalve kuri tikrai suteikia patoguma, pasidedate ilgaja pagalve ant keliu isitsisote patogiai, tada vaikuti galima maitinti ir laisva viena ranka tikrai saunus dalykas, galima pagalve apsaugoti mazyli prilaikant... tikrai patogus dalykas... o jau kaip malyliukas paauga galima ta pagalve pritaikyti prie vaiko kambario kaip interiero detale, arba vaikutis gali zaisti su ja.... nesukelia jokios alergijos... ir mielosios pamirskit visokius vaistus geras miegojimas prilauso nuo patogumo, isitaisykite patogiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 05 31, 12:55)
kokie vaistai ? kokios arbateles ?  nemiegat nes buvote pripratusios prie savo miegojimo pocos... kaip gera butu pamiegoti ant pilvuko  rolleyes.gif  o tai imanoma ir labai patogu, aptikau tokias miegojimui skirtas pagalves, jos tokios ilgos ir labai lengvos, norite miegoti ant pilvuko perlenki ja idedi savo pilvuka ir sau gali guleti, megautis patogiu miegojimu, galima skaityti knyga, netgi atlikti specialius jogos pratimus... jei norite patogiai isitaisyti ant sono ilgaja pagalve reikia pasiguldyti salia po to pakisti po pilvuku, tada tarp koju ir jus gulite patogiai mmm tikras malonumas ir geras miegas...  kai jau pagimdote pagalve galima panaudoti ir kaip maitinimo pagalve kuri tikrai suteikia patoguma, pasidedate ilgaja pagalve ant keliu isitsisote patogiai, tada vaikuti galima maitinti ir laisva viena ranka tikrai saunus dalykas, galima pagalve apsaugoti mazyli prilaikant... tikrai patogus dalykas... o jau kaip malyliukas paauga galima ta pagalve pritaikyti prie vaiko kambario kaip interiero detale, arba vaikutis gali zaisti su ja.... nesukelia jokios alergijos... ir mielosios pamirskit visokius vaistus geras miegojimas prilauso nuo patogumo, isitaisykite patogiai  mirksiukas.gif

kad dazniausiai neina isitaisyt patogiai
Atsakyti
isitaisyti patogiai galima wink.gif tik reikia atrasti tinkama poza mirksiukas.gif ir bus lux galima pagalve apsizerkti ten tuos grudelius pastumdote, kad pilvukui vietos butu ir pasikabinate rolleyes.gif ech miegas geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuraMama @ 2008 05 24, 14:12)
Mane nemiga irgi kankino, bet tokiom bangom. Nestumo pradzioj galejau miegoti istisai.  Tada vidury uzejo tokia stadija, kad pabusdavau 4val ir iki 6siu niekaip!  schmoll.gif O dabar kaip kada...

drinks_cheers.gif man tas pats su miegu doh.gif .Dabar jau pradejau po 2 kartus nakti i toleta keltis, tai kol atsikeliu ir vel atsiguliu, issibudinu ir sunku uzmigti buna doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
su pirmu tai trecia trimestra iki 3val nakties bludydavau, o paskui miegodavau iki pietu. Bandydavau keltis anksciau ir gultis anksciau, rezultatas nulinis, vis tiek nemiegu ir spoksau i lubas. Tikiuosi si karta taip nebus nes labai isimusi is ritmo schmoll.gif
Atsakyti
Nemiga pradejo kankinti ir mane unsure.gif uzmiegu labai gerai ir greitai, bet paryciais prabundu ir nors tu ka, nieko nebepadarau, negeros mintys kankina...ana sav echo daremes ir sake, kad virkstele apsivyniojus, tai prabundu ir judesiuku laukiu...o dar taip megdavau ant pilvuko miegoti... verysad.gif
Atsakyti
nors mes daar labai mazi, nemiga yra labai didele problema schmoll.gif
jauciuosi pervargus mirtinai, o vakare niekaip neuzmiegu tik guliu be fazes.. tada pagaliau uzmiegu 2 nakties...o tada 5 ryto akys vel stacios doh.gif Dar tas siaubingas jautrumas garsams! Kiekvienas vyro iskvepimas ar pajudejimas nervina, dar buna aprekiu ji, o kad pati vartausi visa nakti... doh.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš vakare užmiegu greit ir gerai, bat tarp 3.30-4.00 prabundu į wc, o tada jau prasededa mano blūdijimai ax.gif Reiks būtinai kažką pagert, gal palengvės, dieną miegoti niekaip negaliu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
as ir vakare gerai uzmiegu, bet nuo 1val kas valanda iki 5val ryto prasideda mano vaiksciojimai i wc, va tada ir nemiegas buna, nes tik uzsnaudziu ir turiu lekt jau i wc unsure.gif o apie pietu miega tai senai toki turejau, visai neima diena miegas... nznau nemiga gal tokia busena, kad visa as taikausi prie gimsisiancio leliuko prie kurio teks pr. keltis kas dvi valandas. niu bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
nu jo nemiga tai totali..
as kaip ir nakties pradedu bijot g.gif
Atsakyti
as irgi is ritmo isejus, bet per daug del to nesijaudinu... schmoll.gif stebiuosi kaip mano organizmo poreikiai pasikeite miego atzvilgiu... buna dazniausiai pabundu paryciais 4-5 val, tad apaskaitau knyga, uzkandu... kartais vyras ateina i virtuve manes "ieskoti" lotuliukas.gif buna, kad antroj dienos pusej sededama uzmiegu doh.gif o geriausias ir isbandytas "vaistas" nuo nemigos is tikro yra vaiksciojimas gryname ore. man uztenka pusvalanduko darbo kojomir miegu visa nakti kaip uzmusta, net i tulika nepabundu thumbup.gif pabandykit, tikrai pades, tik kad vat kartais taip sunku issikrapstyti ...
Atsakyti
na man irgi jau ziuriu prasideda nemiga prabundu 3 kart nakti o 6 ryto jau bunu kaip laikrodukas
Atsakyti