QUOTE(vilikaa @ 2008 04 17, 20:49)
bet kaip sunku kai dirbi po 12 h o ryte anksti keltis ir neismiegi tai ne kas
Pažįstama ir man ta nemiga. Pyktis ima, kai vakare ir knygų paskaitau, ir šiltos arbatos išgeriu, tačiau vis tiek užmiegu tik apie 4-5 val. ryto. Galiu save tik paguosti - nors dienos metu atsigriebiu. Po gimdymo? Bus pupa, kurios bioritmai tolydžio nesutaps su maniškiais.. ir didžiausia svajonė tuomet bus apskritai išsimiegoti

QUOTE(Miglė Vakarėlė @ 2008 04 18, 03:32)
Pažįstama ir man ta nemiga. Pyktis ima, kai vakare ir knygų paskaitau, ir šiltos arbatos išgeriu, tačiau vis tiek užmiegu tik apie 4-5 val. ryto. Galiu save tik paguosti - nors dienos metu atsigriebiu. Po gimdymo? Bus pupa, kurios bioritmai tolydžio nesutaps su maniškiais.. ir didžiausia svajonė tuomet bus apskritai išsimiegoti 

na taip kai kudikis gims bus dar sunkiau bet juk mes viska istversim

Kol dirbau, išsimiegodavau puikiausiai, pirmais nėštumo mėnesiais dar į tualetą atsikeldavau nakti, bet grįžusi į lovytę, labai greitai vėl užmigdavau, o dabar jau atostogauju, ir jau trečia naktys kai negaliu vakare užmigti. Nekankinu savęs, nesivartau lovoje, atsikeliu, nueinu į virtuvę, pasiimu su savimi knygas, užrašus, pasidarau arbatos metines ar melisos su medumi ir mokausi. Per diena visi darbai padaryti, tad spintelių tvarkyti nereikia
O pasimokyti niekada nebus per daug (aš dar studijuoju). Kokia valanda ar dvi pasėdžiu ir tada užmiegu.

QUOTE(vilikaa @ 2008 04 18, 09:17)
Kurgi ne.. Juk mes - gajos

tai vadinasi ne as viena tokia
as jau net lyg ir viska isbandziau pradedant arbatom,ir sugeriau tabletukiu dezute ten kazkokiu zoleliniu,tai viena nakti lyg miegu,o kita nakti jau nebe
nzn kaip kitom,bet man tai pilvelis kliutis,nes as megstu ant pilvo miegoti,o dabar tik ant soniuko ir saugau pilveli kad neuzspaust.ir jau beveik ipratau nemiegoti,nemiegu kokias 2 paras o poto 3 nuluztu,ir taip vel ispradziu...
tik viena paguoda nedaug jau liko

Sveikos
Manau su ta nemiga nescioms tai visoms problemu atsiranda.Pas mane vienu tarpu netgi tyrimai blogi buvo,tai gyd. taip ir sakiau kad prastai miegu.Sakau gal del to
Tai patare valerijono isgerti pries einant gult, bet man kazkaip nesinori
Vistiek leliui persiduoda.Sakau kad taip "nemiga kankintu" kai vaikiukas bus
Tada atvirksciai buna- norisi miego labai

QUOTE(Saulė* @ 2008 05 08, 16:35)
Sveikos
Manau su ta nemiga nescioms tai visoms problemu atsiranda.Pas mane vienu tarpu netgi tyrimai blogi buvo,tai gyd. taip ir sakiau kad prastai miegu.Sakau gal del to
Tai patare valerijono isgerti pries einant gult, bet man kazkaip nesinori
Vistiek leliui persiduoda.Sakau kad taip "nemiga kankintu" kai vaikiukas bus
Tada atvirksciai buna- norisi miego labai

as ir geriau kazkokias tabletes valeridax,bet jos leliukui nieko visai neslopina,bent jau manasis duodavosi po pilva

Daznai buna, kad nestumo pabaigoj mamos prastai naktim miega. Vieni sako, kad taip mamos organizmas pratinasi prie laukianciu bemiegiu naktu, o kazkur skaiciau, kad paskutiniais menesiais sutampa mamos ir vaikiuko miego ritmas. Kai vaikiukas nakti atsikelia, tai ir mamyte. Tad nepamirskit paglostyti pilviuku, kai nakti pabundat

QUOTE(aquilatel @ 2008 05 10, 21:11)
Daznai buna, kad nestumo pabaigoj mamos prastai naktim miega. Vieni sako, kad taip mamos organizmas pratinasi prie laukianciu bemiegiu naktu, o kazkur skaiciau, kad paskutiniais menesiais sutampa mamos ir vaikiuko miego ritmas. Kai vaikiukas nakti atsikelia, tai ir mamyte. Tad nepamirskit paglostyti pilviuku, kai nakti pabundat 

Kad pas mane, matyt, atvirkščiai...

QUOTE(dovile01 @ 2008 05 11, 09:48)
Kad pas mane, matyt, atvirkščiai...
Vaikiuko ritmas pradeda derintis prie manęs
Pabundu aš tikrai ne nuo mizgiaus bumbsėjimų, o jis bumbsėt pradeda nuo mano klajojimo po namus vidurnakty
Liūdniausia, kad 6-tą val. reikia keltis ir į darbuką
Pramiegu darbe atmerktom akim, praktiškai
Ne veltui tos gimdymo atostogos sugalvotos, oi neveltui...

na turbut jau