Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

bet kaip sunku kai dirbi po 12 h o ryte anksti keltis ir neismiegi tai ne kas
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 17, 20:49)
bet kaip sunku kai dirbi po 12 h o ryte anksti keltis ir neismiegi tai ne kas

Pažįstama ir man ta nemiga. Pyktis ima, kai vakare ir knygų paskaitau, ir šiltos arbatos išgeriu, tačiau vis tiek užmiegu tik apie 4-5 val. ryto. Galiu save tik paguosti - nors dienos metu atsigriebiu. Po gimdymo? Bus pupa, kurios bioritmai tolydžio nesutaps su maniškiais.. ir didžiausia svajonė tuomet bus apskritai išsimiegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė Vakarėlė @ 2008 04 18, 03:32)
Pažįstama ir man ta nemiga. Pyktis ima, kai vakare ir knygų paskaitau, ir šiltos arbatos išgeriu, tačiau vis tiek užmiegu tik apie 4-5 val. ryto. Galiu save tik paguosti - nors dienos metu atsigriebiu. Po gimdymo? Bus pupa, kurios bioritmai tolydžio nesutaps su maniškiais.. ir didžiausia svajonė tuomet bus apskritai išsimiegoti  ax.gif

na taip kai kudikis gims bus dar sunkiau bet juk mes viska istversim thumbup.gif
Atsakyti
Kol dirbau, išsimiegodavau puikiausiai, pirmais nėštumo mėnesiais dar į tualetą atsikeldavau nakti, bet grįžusi į lovytę, labai greitai vėl užmigdavau, o dabar jau atostogauju, ir jau trečia naktys kai negaliu vakare užmigti. Nekankinu savęs, nesivartau lovoje, atsikeliu, nueinu į virtuvę, pasiimu su savimi knygas, užrašus, pasidarau arbatos metines ar melisos su medumi ir mokausi. Per diena visi darbai padaryti, tad spintelių tvarkyti nereikia lotuliukas.gif O pasimokyti niekada nebus per daug (aš dar studijuoju). Kokia valanda ar dvi pasėdžiu ir tada užmiegu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 18, 09:17)
na taip kai kudikis gims bus dar sunkiau bet juk mes viska istversim thumbup.gif

Kurgi ne.. Juk mes - gajos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mane taip pat kankina nemiga.. Bet zinau, del to, kad labai daug nervinuoi ir pergyvenu, daug naktim asaru islieju. Vaikucio labai laukiu. Dar tik 6 savaites. Tikiuosi jis augs stiprus ir sveikas.
Atsakyti
tai vadinasi ne as viena tokia g.gif as jau net lyg ir viska isbandziau pradedant arbatom,ir sugeriau tabletukiu dezute ten kazkokiu zoleliniu,tai viena nakti lyg miegu,o kita nakti jau nebe g.gif nzn kaip kitom,bet man tai pilvelis kliutis,nes as megstu ant pilvo miegoti,o dabar tik ant soniuko ir saugau pilveli kad neuzspaust.ir jau beveik ipratau nemiegoti,nemiegu kokias 2 paras o poto 3 nuluztu,ir taip vel ispradziu... biggrin.gif biggrin.gif tik viena paguoda nedaug jau liko
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif Manau su ta nemiga nescioms tai visoms problemu atsiranda.Pas mane vienu tarpu netgi tyrimai blogi buvo,tai gyd. taip ir sakiau kad prastai miegu.Sakau gal del to g.gif Tai patare valerijono isgerti pries einant gult, bet man kazkaip nesinori schmoll.gif Vistiek leliui persiduoda.Sakau kad taip "nemiga kankintu" kai vaikiukas bus smile.gif Tada atvirksciai buna- norisi miego labai doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 05 08, 16:35)
Sveikos nestuke.gif Manau su ta nemiga nescioms tai visoms problemu atsiranda.Pas mane vienu tarpu netgi tyrimai blogi buvo,tai gyd. taip ir sakiau kad prastai miegu.Sakau gal del to g.gif Tai patare valerijono isgerti pries einant gult, bet man kazkaip nesinori schmoll.gif Vistiek leliui persiduoda.Sakau kad taip "nemiga kankintu" kai vaikiukas bus smile.gif Tada atvirksciai buna- norisi miego labai doh.gif  smile.gif

as ir geriau kazkokias tabletes valeridax,bet jos leliukui nieko visai neslopina,bent jau manasis duodavosi po pilva nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Daznai buna, kad nestumo pabaigoj mamos prastai naktim miega. Vieni sako, kad taip mamos organizmas pratinasi prie laukianciu bemiegiu naktu, o kazkur skaiciau, kad paskutiniais menesiais sutampa mamos ir vaikiuko miego ritmas. Kai vaikiukas nakti atsikelia, tai ir mamyte. Tad nepamirskit paglostyti pilviuku, kai nakti pabundat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2008 05 10, 21:11)
Daznai buna, kad nestumo pabaigoj mamos prastai naktim miega. Vieni sako, kad taip mamos organizmas pratinasi prie laukianciu bemiegiu naktu, o kazkur skaiciau, kad paskutiniais menesiais sutampa mamos ir vaikiuko miego ritmas. Kai vaikiukas nakti atsikelia, tai ir mamyte. Tad nepamirskit paglostyti pilviuku, kai nakti pabundat  mirksiukas.gif

Kad pas mane, matyt, atvirkščiai... g.gif Vaikiuko ritmas pradeda derintis prie manęs doh.gif Pabundu aš tikrai ne nuo mizgiaus bumbsėjimų, o jis bumbsėt pradeda nuo mano klajojimo po namus vidurnakty doh.gif doh.gif doh.gif Liūdniausia, kad 6-tą val. reikia keltis ir į darbuką cool.gif Pramiegu darbe atmerktom akim, praktiškai blush2.gif Ne veltui tos gimdymo atostogos sugalvotos, oi neveltui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 11 gegužės 2008 - 07:48
QUOTE(dovile01 @ 2008 05 11, 09:48)
Kad pas mane, matyt, atvirkščiai...  g.gif Vaikiuko ritmas pradeda derintis prie manęs  doh.gif Pabundu aš tikrai ne nuo mizgiaus bumbsėjimų, o jis bumbsėt pradeda nuo mano klajojimo po namus vidurnakty  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Liūdniausia, kad 6-tą val. reikia keltis ir į darbuką  cool.gif Pramiegu darbe atmerktom akim, praktiškai  blush2.gif Ne veltui tos gimdymo atostogos sugalvotos, oi neveltui...

na turbut jau
Atsakyti