Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

Man kartais padedavo knygos skaitymas lovoje. Skaitydavau kol "nuluzdavau" biggrin.gif Arba tiesiog sededavau prie kompo. O viena nakti is nuobodumo net uzsimaniau i artimiausia nakti dirbancia parduotuve nulekt, ledu nusipirkt biggrin.gif . Tai gerai kad vyras isgirdo mane "besiruosiant". Teko jam paciam iki tos parduotuves kulniuot... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 08 rugpjūčio 2005 - 02:05
sveikos 4u.gif ,
dziaugiuosi kad radau sia tema. galvojau kad as viena tokia. mane isbudina naktiniai lakstymai i tualeta ir paryciais nebeuzmiegu. paprastai neturiu minties eit uzkrimst, bet savaitgali pastebejau, kad pavalgius vel uzsimanau miego.
Atsakyti
oi, tikra bėda man su miegais paskutiniu metu pasidarė sad.gif
galvoju, ar čia jau senatvė? g.gif ar dėl to, kad negaliu savo mylimiausia poza - ant pilvo - miegot g.gif
naktim kelias valandas negaliu užmigt, ryte irgi anksti nubundu... o košmarai kasnakt kamuoja doh.gif
tiesiog tiesus kelias į beprotnamį blink.gif
Atsakyti
Mane tik dabar 9 menesi pradejo nemiga kankinti. Tai n kartu einu i tualeta, ko nors uzkrimst arba siaip vaikstau po tamsa cry.gif Labai vaikutis vartosi ir taip man pilviuka tempia, kad vyras atsibunda nuo mano naktiniu vaitojimu. Nemalonu. Stengiuosi pavargti per diena, keliuosi anksti, daug vaikstau, bet nelabai tai padeda. Ruosia mane vaikas savo atejimui tongue.gif
Atsakyti
o man atvirksciai - miegas ziauriai ima, atrodo vis neissimiegu. blush2.gif
Atsakyti
Man irgi nemiga kankina,po 4-5val.pamiegu ir viskas, sad.gif skaiciau kad galima valerijonu gert, bet ta arbata labai neskani, o jei tablete viena isgert? ar nepakekns maziukui?
Atsakyti
QUOTE(Zvejo_dukra @ 2005 08 04, 18:00)
Man daznai suveikia koks nors skaitalas - knyga ar zurnalas... Akys pacios merkiasi...

Kol slaitau, tai viskas liuks, miego norisi, tik padedu užgesinu šviesą ir dingsta miegai...

QUOTE(enola @ 2005 09 01, 07:01)
Man irgi nemiga kankina,po 4-5val.pamiegu ir viskas, sad.gif  skaiciau kad galima valerijonu gert, bet ta arbata labai neskani, o jei tablete viena isgert? ar nepakekns maziukui?

Man gydytoja prirašė valerijono lašelių, tai tikrai padeda thumbup.gif Greitai užmiegu ir ilgėliau pamiegu ryte.
Atsakyti
zinokit ir mane nemiga kankina, atsibudineju anksti ryte, nakti labai daug vartausi, vis atrodo, kad nepatogu, tikrai pradejau prastai miegot ir tai atsiliepia diena, daug dazniau jauciuos pavargusi
Atsakyti
Man irgi blogai su miegu - negaliu uzmigti ir viskas.. Va dabar beveik 5 val ryto,o as dar nemiegojau...Jau net nebezinau,ka daryti... doh.gif
QUOTE(Keiti @ 2005 09 01, 16:58)
Man gydytoja prirašė valerijono lašelių, tai tikrai padeda thumbup.gif Greitai užmiegu ir ilgėliau pamiegu ryte.

O man ir valeijonai nepadeda... verysad.gif
Atsakyti
Merginos, man daktare liepe gerti doc.Steponeno arbata nuo patinimu, bet rezultatas nuostabus kitoj srity - miegu kaip kudikis...Pabandykit, zoleliu arbatos tikrai padeda!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 31 gruodžio 2005 - 17:14
man padėjo karštas pienas su medumi ir melisos arbata.pabandykit gal ir jums padės
Atsakyti
Nemiga mane irgi dažnai kankina.
O kas dėl valerijono tai per paskaitėles nestuke.gif irgi buvo sakę, kad gerai valerijono šaknų užsiplikyt arbatėlės. Nusipirkua, perskaitau instrukciją ir randu jog nestuke.gif ir maitinančioms gerti nerekomenduojama. Taip ir neišdrysau jos gerti, pabijojau, kad mano pilvinukui nepakenktų
Atsakyti