Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

QUOTE(kristė @ 2005 07 28, 10:57)
Pradėjo kankinti nemiga cry.gif .Nesumerkiu akių iki 4-5 val ryto.O kai pabundu jaučiuosi kaip po gero baliaus-skauda galvą,pykina ir tada jau miegu iki kokios 11 val blink.gif .Bet savijautos tai nepagerina cry.gif .
Gal kas išsigydėt nuo to kaip nors?

Pasivaikščiok valandėlę GRYNAME,ne miesto gatvių ore,geriausia koks miškelis būtų,ir prieš miegą šaukštą medaus į burną,šiltos arbatėlės ir jokio teliko prieš užmiegant. Gali knygą paskaityt,bet jei labai įdomi knyga,tai gali ir nesuveikt. Tai va,po pasivaikščiojimų,šaukšto medaus ir arbatėlės turėtum miegoti gerai biggrin.gif
Atsakyti
Man ypac neramios naktys buna per pilnati, tada labai daznai pabundu... Siaip einu miegoti anksti, gal apie 9 val, keluosi 7 val. naktys pakankamai ramios, veliau turetu buti sunkiau nestuke.gif
Atsakyti
Norėdama greičiau užmigti fantazuoju. Tik jokių tikroviškų fantazijų ar ateities planų kūrimo. Įsivaizduok, kad esi princesė, kuri įsimyli princą, o tas ... Papratai pabaigos niekada nesulaukiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jeigu aš tik atsigulus į lovą pradeda kąnors galvot,fantazuot ir pan.. Tai taip visą naktį galiu ir prafantazuot,niekaip neužmigčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 20, 12:59)
Nu jeigu aš tik atsigulus į lovą pradeda kąnors galvot,fantazuot ir pan.. Tai taip visą naktį galiu ir prafantazuot,niekaip neužmigčiau doh.gif

Neatidirbta technika lotuliukas.gif O jei rimtai - kiekvienam savo receptas.
Atsakyti
biggrin.gif Nu aš kai tik pradedu kąnors galvot,tai tada tam galo nebūna niekad ir visi miegai išsisklaido. Negalėčiau nei tų avelių nei dramblių skaičiuot,nes tai irgi nepadėtų. Geriausiai man grynas oras ir bent valanda pasivaikščiojimų.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 21, 13:25)
biggrin.gif Nu aš kai tik pradedu kąnors galvot,tai tada tam galo nebūna niekad ir visi miegai išsisklaido. Negalėčiau nei tų avelių nei dramblių skaičiuot,nes tai irgi nepadėtų. Geriausiai man grynas oras ir bent valanda pasivaikščiojimų.

Oij, man irgi tas pats - pradedi fantazuoti, minciu daugeja, nejucia persikeli i realybe, o tada tai jau prasideda: tai mokesciu nesumokejau, tai valgyt nenupirkau, tai darbe to nepadariau, tai vaikas kosti, ir taip be galo be krasto! Skaiciavimai man irgi nepadeda, nes bijau pamesti skaiciu seka ir tampu labai budri, visi miegai issilaksto smile.gif Siaip geriausias kieto miego garantas man - didelis nuovargis, bet negi dabar nescia specialiai save nuvarinesi nuo koju?.. Nesamone... Labiausiai uzmigti neduoda mintys apie darba - jei is vakaro turiu kokiu rupesciu, itemptai galvoju apie darba, tai 100% pabusiu paryciais su tom paciom mintim ir dar sapnai nakti kankins visokie "darbiniai". Patikrinta!
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 21, 13:25)

Drambliai ir avelės- labai neįdomu, bet savo fantazijose pabėgti nuo realybės, kurti tarsi savotišką serialą, kurio pagrindinė herojė esi tu- labai šaunus dalykas, mano pačios daug sykių išmėgintas. Svarbiausia, kad tos fantazijos labai teigiamos ( gal kiek erotinės ), todėl persikeli į sapnų pasaulį su labai teigiamom emocijom. o kitą vakarą- nauja serija... bigsmile.gif
Žinoma, jeigu gerokai pasivaikštau parke, serialų kurti nereikia, arba tos serijos būna trumputės, bet jei ne- tada pirmyn į pasisvajojimus. O prie realių problemų apmąstymų nesugrįžti reikia mokytis, tiesiog blokuoti juos..Tada tai darosi panašu į savotišką meditaciją. Aš tuo užsiimu nuo pat vaikystės, ir jau tų serialų ne viena dešimtis atminties lentynėlėje dulkes renka biggrin.gif .
Atsakyti
Pradejo kankinti nemiga ir mane doh.gif verysad.gif Ziaurus jausmas, kai prabundi 4 val ryte ir negali daugiau miegoti, kai aplinkui visi miega ax.gif Ir valerionas man nepadeda verysad.gif Reika gal ishbandyti Ikulios metoda, t.y. arbata nuo patinimu g.gif gal kas bandet?
Atsakyti
Kazin ar kas pades. Su sunum nuo kazkur 30 sav. naktimis beveik nemiegojau( knygas skaiciau, uzkandziavau doh.gif doh.gif doh.gif ...) biggrin.gif , daug visko isbandziau, bet...
Siulau diena prigulti ir nors biskuti pamiegot... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2006 04 09, 10:14)
Kazin ar kas pades. Su sunum nuo kazkur 30 sav. naktimis beveik nemiegojau( knygas skaiciau, uzkandziavau doh.gif  doh.gif  doh.gif ...) biggrin.gif , daug visko isbandziau, bet...
Siulau diena prigulti ir nors biskuti pamiegot... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Na jeigu dieną miegosi, tuomet tikrai naktį reikės ir knygas skaityti, ir užkandžiauti, ir ne tik aveles skaičiuoti, bet ir visą zoologijos kursą prisiminti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pranciska: 09 balandžio 2006 - 12:44
QUOTE(pranciska @ 2006 04 09, 13:43)
Na jeigu dieną miegosi, tuomet tikrai naktį reikės ir knygas skaityti, ir užkandžiauti, ir ne tik aveles skaičiuoti, bet ir visą zoologijos kursą prisiminti... g.gif

As siap jau parasiau, kad man jau niekas nepadejo kovai su nemiega. book.gif
O tam kad nors biski pamiegoti, ejau prigulti diena. Taip buvo man ir as nesakau tai daryti visoms. umn.gif Kiekvienas randa sau tinkama iseiti smile.gif
Atsakyti