Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

QUOTE(modele @ 2009 04 01, 16:37)
Mums liko dvi savaitės, nors daktari jau nuteikė, kad ko gero pernešiosim....

na va jau nedaug liko uztatos nemiga kankina, nieko jau jau... ax.gif laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(modele @ 2009 04 01, 15:37)
Mums liko dvi savaitės, nors daktari jau nuteikė, kad ko gero pernešiosim....

Nesupratau, kaip jie gali nuteikti, kad pernesiosi g.gif As 2dienas veliau pagimdziau, ir tai norejau, kad skatintu ax.gif
Atsakyti
as irgi jau suprantu ka tai reiskia nemiga doh.gif ,
nakti sunku apsiversti, tai kol apsiverti jau issiblaskai, paskui i tuoleta jau vos ne kas valanda reikia lakstyti, nes daktare prigrasino kuo daugiau skysciu gerti, dar kartais siaip kazkas sunervuoja, kokis ikyrios mintys uzpuola tai is viso buna naktis be miego doh.gif
tai as jau bijau ir pagalvoti kas manes laukia veliau lotuliukas.gif
jauciu vaiskciosiu kaip zombis, juodais paakiais, arba dienomis miegosiu, o naktimis eisiu namus tvarkytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos...

cia kazkoks visu nestukiu paranormalus reiskinys biggrin.gif
kol buvau nenescia, miegodavau, kaip uzmusta...tik pastojau, ir prasidejo naktiniai budinejimai...
pabundi, akys stacios, ir daryk ka nori, niekas nepadeda.... blink.gif
tikiuos, kad kaip ir kitos rase, viskas susitvarkys pagimdzius... kad tik vaikutis ramus..... to linkiu ir kitoms...
Atsakyti
tikrai zinau ka reiskia nemiga,,,mane ji uzklupo nuo 5 menesiuko... ax.gif
ir taip iki siol.... doh.gif
visiskai del to nepyksiu, jau susigyvenau su tokiu gyvenimu....ne,miega kartu ir mano pilvelio gyventojas,,, g.gif
idomu , kaip bus kai jis gims, gal irgi nemiegos....??o gal atvirkstine reakcija bus??? 4u.gif
gal kam taip yra buve??? ax.gif
Atsakyti
man irgi prasidėjo nemigo naktys, vaikelis taip duodasi kartais, kad negaliu iki 3 nakties užmikti, atsibundu kaip zombis, paskui dieną kelis kartus einu pamiegoti, nei ką daryti nebegaliu, tiesiog nėra jėgų.... o visas nėštumas toks geras, tiek energijos turėjau, o dabar atpažinti savęs nebegaliu verysad.gif
Atsakyti
ziuriu kad ta nemiga kaip zombis tai atsiranda tai dingsta as jau kuri laika neblogai miegojau a bet jau savaite kai taip sunku uzmigti vel ir nezinau kodel pilvelis ramus miega mums 31 savaite jau bet man paciai tik atsigulu ir rugstys ima taip lipti kad isisblaskau ir miego kaip nebuta blink.gif
Atsakyti
oi oi...Turiu ir as sita beda.Vakare vargstu apie pora valandu,kol uzmiegu.Nakti nubundu i tulika ir vel viskas isnaujo.Ryte keliuosi su patamsiu,nes jau sonus skauda nuo gulejimo.O iki nestumo buvau tokia megeja pamiegot,kad oi oi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija02: 11 birželio 2009 - 13:31
va, pagimdziau ir jokios nemigos nebeliko. uzmiegu bet kur, bet kokiomis salygomis, tik duokit man ta galimybe pamiegoti tongue.gif Gal per tuos miegojimus-nemiegojimus nestumo metu organizmas apsiprato su natiniais kelimaisis mazylio pamaitinti, pervystyti ir pamigdyti. visai lengvai atsikeliu naktimis, o pati miegu, kai lieka laiko nuo maziaus ir namu ruosos.
Atsakyti
Jungiuos ir as i bureli, kurias nemiga kankina. Nestumo pradzioj prabusdavau 2-3val, minciu i galva visokiu prilenda, tada siaip ne taip uzsimigdau. O dabar jau gera savaite prabundu 4-5 val ryto, ir viskas, iki ryto prasivartau doh.gif Si ryta prabudau 5, tai supermamoj galvoju geriau pasedesiu. Gal sakau veliau miegot eiti, bet kad jau luztu 21-22val.
Atsakyti
4u.gif Sita problemele turiu ir as.Uzmigt tai uzmiegu be problemu bet va nakti prabudineju belekiek kartu doh.gif Na aisku i tulika lakstau dar dukrele prabudineja tai pas ja lakstau o jau sapnai nesamoningi puola tai siaubas kazkoks doh.gif Tai kai prabundu uzmigt sunkiau mintys visokios lenda i galva.Nu vienu zodziu su miegu prastai ir dar ilgai taip bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sita problema turime beveik visa nestuma,praktiskai nuo kokios 5 savaites,o keltis i darba reikedavo pries 5 blink.gif
paskutinem savaitem ,tai darau taip,jei viena diena neissimiegu,tai kita diena miegu kaip uzmuzta,jokiu pamiegojimu diena,ar panasiai,gaunasi,kad bent jau kas antra diena pamiegu kokias 8-10 val.
greiciau jau pagimdyti... ax.gif
Atsakyti