Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

QUOTE(daliuka @ 2009 11 08, 18:01)
Antro vaiko laukdamasi turejau sia problema.Gydytoja patare vartoti magne24.Ten kapsules dvieju spalvu.vienos geriamos ryte,kitos vakare 2-3val.pries miega.Dar sudetyje yra melisos.Kazkiek padejo,bet neypatingai.O gal,kad vartojau vos 2sav.,po to pagimdziau ir miegas sugryzo.

sveikos,as ir naktineju nuo 3.Nestumui 17 savaiciu.Man ir gydytoja prirase visokiu magniu ir dar papildomu raminanciu zoliniu,bet ne ka padeda... verysad.gif
anksciau dar pietuku pamiegodavau,o dabar net ir tu nesinori.
Atsakyti
nemiegu ir aš 4u.gif . Pabundu kokią 2 ir vartausi, tai karšta, tai šalta doh.gif . Gerai, kad jokios įkyrios mintys per daug nelenda. Beužmiegu paryčiais. esu nestuke.gif 11 savaičių.
Atsakyti
user posted image

jetau, o as galvojau, kad cia man vienai taip. sianakt visiskai nemiegojau. pries tai uzmigdavau 4 val. nakties. labai jautri pasidariau. jei su tv bandau uzmigt, tai klausau tv ir negaliu uzmigt, jei be tv, tada girdziu net ir menkiausius garselius (kam uz sienos lova suugirgzdejo, kas virs manes nusiciaudejo...) kosmaras. anksciau taip nebuvo sad.gif frusty.gif o dar mintys visokios... vyras isvaziaves ir gris tik apie naujuosius, pati bedarbe esu, tad panika kazkokia ima, dar ir nestumas 3 (pries tai buvo 2 nesekmingi). fear.gif taigi, baimes, nerimas, nemiga ...
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2009 11 18, 09:24)
jetau, o as galvojau, kad cia man vienai taip. sianakt visiskai nemiegojau. pries tai uzmigdavau 4 val. nakties. labai jautri pasidariau. jei su tv bandau uzmigt, tai klausau tv ir negaliu uzmigt, jei be tv, tada girdziu net ir menkiausius garselius (kam uz sienos lova suugirgzdejo, kas virs manes nusiciaudejo...) kosmaras. anksciau taip nebuvo  sad.gif  frusty.gif  o dar mintys visokios... vyras isvaziaves ir gris tik apie naujuosius, pati bedarbe esu, tad panika kazkokia ima, dar ir nestumas 3 (pries tai buvo 2 nesekmingi).  fear.gif  taigi, baimes, nerimas, nemiga ...

Laikykis 4u.gif dabar tavo mazyliui pilvelyje reikia tik geru emociju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirbliuks: 18 lapkričio 2009 - 11:41
sveikutes smile.gif na matau esu ne as viena tokia,kuria nemiga kankina.Tik va mane ji pradejo kankint nuo 28sav ir dar tesiasi iki siol.db man 37sav.jau kaip ir pripratau prie tu bemiegiu naktu verysad.gif
Atsakyti
Ir as nemiegu naktimis, paskui pikta ir be jegu bunu visa diena blink.gif
Reikes gydytojai pasakyti, man gal kokios dvi savaites dabar taip. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kaip as nemiegu tai sakes. 23val. buna mano miego laikas, luztu o porto nakti vartausi vartausi, nervas tik ima, siaip akys kai zvyro pripiltos, o neiseina uzmigti visiskai, irgi luztu kokia 5. Bet jau prakaitavimas koks blink.gif tik koja ar ranka iskisu is po kaldros ir taip salta pasidaro, nebezinau ka daryti. Sakiau eisiu ir as pas gydytoja pasiklausti, bet ziuriu cia neivienai niekas nepaeda, tiesiog reikia islaukti. Nedaug mums, vos 4sav. su trupuciu.
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2009 12 07, 21:10)
Sveikos, jau kaip as nemiegu tai sakes. 23val. buna mano miego laikas, luztu o porto nakti vartausi vartausi, nervas tik ima, siaip akys kai zvyro pripiltos, o neiseina uzmigti visiskai, irgi  luztu kokia 5. Bet jau prakaitavimas koks  blink.gif  tik koja ar ranka iskisu is po kaldros ir taip salta pasidaro, nebezinau ka daryti. Sakiau eisiu ir as pas gydytoja pasiklausti, bet ziuriu cia neivienai niekas nepaeda, tiesiog reikia islaukti. Nedaug  mums, vos 4sav. su trupuciu.

user posted image

prakaitavau ir as pacioj pradzioj nestumo. ir saltkretis budavo. taip yra todel, kad organizmas dar neprisitaikes prie nestuke.gif naujienu, todel bando kavot kaip su liga. bet nesijaudink, praeis cool.gif

na, o nemigos problemu vis dar turiu, bet nebekreipiu demesio. kadangi laiko turiu, tai miegu tada, kada noriu thumbup.gif tik nesmagu, kad dazniausiai diena tenka miegot, nes jei po nemigos nakties nepamiegu, tai diena prasikankinu (pykinimas, galvos skausmas, o nakti vis tiek neuzmiegu). tad geriaujau miegosiu, kada noresiu doh.gif
Atsakyti
Kaip pas jus čia įdomiai. Aš iki nėštumo vidurio tai gaklėdavau, kad ir kiaurą parą miegoti. Būdavo pareidavau iš darbo, pavalgydavau, pasidušindavau ir kokią 7 aš jau lovoj. Ir iki ryto išmiegodavau biggrin.gif
Pastoviai norėdavau miego.

Na o dabar tai jau ne tik, kad liūdna, o labai liūdna. Būna, kad per naktį tik por valandų pamiegu ir daugiau niekaip doh.gif Miego noriu, bet nesimiega doh.gif
Atsakyti
Jei kas leistų, tai atrodo miegočiau ir miegočiau smile.gif vakare galėdavau ilgai naktinėti, bet dabar ateina kokia 22 val. ir automatiškai aš log of , bet ryte prabundu 4-5 ryto, kad aš toliau užmigčiau smile.gif na mums dar tik 8 savaitės šiandien suėjo, viskas taip nauja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugaitte: 14 gruodžio 2009 - 10:25
na man pradzioj irgi buvo problemu su miegu-dar net nezinojau kad nescia, o nesupratau kas daros-nakti atsibusdavau karscio ispilta doh.gif na bet viskas po pirmu dvieju menesiu kazkaip normalizavosi-dabar miegu puikiai, tik jauciu kad greit pilvukas prades maisyt miegant biggrin.gif ir vel bus sudie gilus ir kokybiskas miege doh.gif
Atsakyti
ach, ta nemiga verysad.gif
as irgi pamiegu tik po kelias valandas, vartausi iki ryto. tada pradedu nervintis,kad vel neuzmiegu:(
O miegelio taip norisi...
Pilvukas trukdo, jau 39-ta savaite.
tai jau laukiu, kada viskas prasides...
Atsakyti