Labas rytas,
Dar darzo neuzdare? Mes tai namie sedim, serga visi vaikai, iskaitant ir maziuke. Ne gripas, o siaip eilinis virusiukas, kosulys, snarglys. Tai nezinau kada i darzeli ateisim... Planavau ilgai nevest, bet tada gal vyra reiks nusiust del Kaledu, kad pasiklausinetu, kas ir kaip...
Fedes, gal kokios info turi??
QUOTE(Muse @ 2009 11 23, 11:34)
Labas rytas,
Dar darzo neuzdare? Mes tai namie sedim, serga visi vaikai, iskaitant ir maziuke. Ne gripas, o siaip eilinis virusiukas, kosulys, snarglys. Tai nezinau kada i darzeli ateisim... Planavau ilgai nevest, bet tada gal vyra reiks nusiust del Kaledu, kad pasiklausinetu, kas ir kaip...
laba
nieko nežinau dėl šventės, sakė auklėtoja, kad kažkas kažką jau tariasi organizuoja, lyg turėtų suskambint visiems, bet tylu.jei kuri komiteto narė čia yr, atsliepkiiiiiit
o dėl sirgimo tai sakė tylu ramu mūsų daržiuke, jokie gripai dar negrąsina tfu tfu tfu.
klausyk, nepamenu, ne tu sakei, kad mokestis už daržą didelis atėjo? gal čia ir už keramikos būrelį jums kartu? ar atskirai tas mokamas? nes mačiau jumi skola įpašyta lentoj kabo
Drugeliukai, ar jau išsirinkot nuotraukytes, kur fotosesija buvo? man tai jos siaaaubingos, nes visi vaikai paniurę, kiti net atrodo kaip apsiverkę. aš pasirinkau tik bendras, tiesiog, kad turėt prisiminimui, tikiuosi ateis geresnių fotografų ateity

Drugeliukai, ar jau išsirinkot nuotraukytes, kur fotosesija buvo? man tai jos siaaaubingos, nes visi vaikai paniurę, kiti net atrodo kaip apsiverkę. aš pasirinkau tik bendras, tiesiog, kad turėt prisiminimui, tikiuosi ateis geresnių fotografų ateity 
[/quote]
dėl šito fotografo galiu pasakyt kad jis tikrai siaubingas ir brangininkas. mes už išleistuvių bendrą mokėjom po 20 Lt, o jau vaikų veido išraiškos tai košmaras. keli tik šypsos. jis čia jau keli metai, nesuprantu kodėl jo neatsisako
. ir jei kelias nuotraukas iš jo imi tai net lito nenuleidžia

[/quote]
dėl šito fotografo galiu pasakyt kad jis tikrai siaubingas ir brangininkas. mes už išleistuvių bendrą mokėjom po 20 Lt, o jau vaikų veido išraiškos tai košmaras. keli tik šypsos. jis čia jau keli metai, nesuprantu kodėl jo neatsisako

QUOTE(Muse @ 2009 11 23, 14:39)
Kokia dar skola???? Sumoku visad ta pacia diena, kai kvita gaunu, aks cia per nesamone... Uz keramika ten vyras isvis grynais be cekiu moka, tai net nezinau kas per sistema ten.
Nuotraukas vyras isrinko kazkokias, sake irgi kad tragiskos.
Papildyta:
nu susinervinau.
Nuotraukas vyras isrinko kazkokias, sake irgi kad tragiskos.
Papildyta:
nu susinervinau.
o aš oj, ir pamiršau, kvitas rankinuke užsimetė, reik lėkt susimokėt

QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 11 23, 11:05)
sveiki,
mažyliai boružiukai gruodžio 19d. . gal kada dėl kalėdų reiktų susirinkimuką padaryt? mėnuo liko tai ne tiek jau daug.
mažyliai boružiukai gruodžio 19d. . gal kada dėl kalėdų reiktų susirinkimuką padaryt? mėnuo liko tai ne tiek jau daug.
gal, bet jei vėl tiek tėvų ateis

QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 11 23, 12:57)
. ir jei kelias nuotraukas iš jo imi tai net lito nenuleidžia 

jooo...

reiks auklėtojom pasiūlyti, gal pasirinks kokį kitą variantą ateity...

Drugeliukai, dar klausimėlis, kaip gimtadienius švenčiat? mums jau kaip ir artėja

QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 11 26, 18:28)
sveikos mamytės,
gal kas žinot kaip reikalai darželyje? ar pasiekė virusas ir mūsų darželį?
gal kas žinot kaip reikalai darželyje? ar pasiekė virusas ir mūsų darželį?
vakar pas mus grupėje buvo 8, kitų gruių auklėtoja sakė yra kur ir po kelis vaikus tik. segamumas jau didelis, dėl gripo nepasitikslinau ar yra atveju.
QUOTE(Fedes @ 2009 11 26, 18:38)
vakar pas mus grupėje buvo 8, kitų gruių auklėtoja sakė yra kur ir po kelis vaikus tik. segamumas jau didelis, dėl gripo nepasitikslinau ar yra atveju.
ačiū fedes už info. nuo pirmadienio žiūriu situacija pasikeitė, nes pirmadienį dar su auklėtoja šnekėjau, sakė, kad pakankamai neblogas lankomumas.
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 11 26, 17:52)
ačiū fedes už info. nuo pirmadienio žiūriu situacija pasikeitė, nes pirmadienį dar su auklėtoja šnekėjau, sakė, kad pakankamai neblogas lankomumas.
Su tuo lankomumu ne visai aišku. Kas turi galimybę, tiesiog neveda vaikučių prisibijodami virusų, nors realiai vaikai neserga. Auklėtoja sakė, kad dėl epidemijos nuo lapkričio 17 dienos už nelankytas dienas nereiks mokėti net ir be pateisinamos priežasties. Tik neaišku iki kada

QUOTE(Linita @ 2009 11 26, 21:59)
Su tuo lankomumu ne visai aišku. Kas turi galimybę, tiesiog neveda vaikučių prisibijodami virusų, nors realiai vaikai neserga. Auklėtoja sakė, kad dėl epidemijos nuo lapkričio 17 dienos už nelankytas dienas nereiks mokėti net ir be pateisinamos priežasties. Tik neaišku iki kada 

aš irgi taip manau. nedirbčiau, tai irgi nevesčiau savo vaiko.
tiek kad akivaizdu per šią savaitę panika - sergamumas didėja, nes pirmadienį dar sakė kaip ir viskas tvarkoj ir man.