QUOTE(Muse @ 2009 12 03, 16:31)
Fedes, vyro info del Kaledinio renginio - data 17 d., panasu kad ryte, apie 10 val.??? nors vyras nebuvo tikras del to. Ugnius bus kiskis, Emile -vovere, reikia patiems aprengti. Aukletojoms renka po 10 lt. Dovanos -20 lt, bet reikia patiems nupirkt ir supakuot, butinai knyga. Klausiau del vaisiu, nieko nezinojo. Tai kaip ir yra info, kaip ir nera, kazkaip neaisku man vistiek.
QUOTE(Muse @ 2009 12 03, 17:11)
Fedes, turiu organizuojancios mamos telefona, jei idomu, galiu per AZ atsiust. Ryt skambinsiu jau pasidometi placiau, kas ir kaip.
ačiū

kaip supratau, kaip tik šiandien mamytė-pirmininkė po vokelį įdėjo visiems su informacija

tai kai tu skambinsi, paklausk apie vaišes, nes tikria kol kas nenumatyta,
man pačiai tai svarbiausia, kad sumuštinių - duonos nebūtų, o tai kitaip per visą šventę tik saugosiu, kad vaikas jos nepagriebtų
aš šiandien vakare buvau, tai data iškabinta, o laikas apie dešimta, bet parašyta, kad dar bus patikslintas. o maniškis bus kiškiu

man rodos dar meškiukai, ar kažkokie kiti treti gyvūnėliai yra
dar prie viso šito seneliui šalčiui po 10 lt renkama, tai čia auklėtojoms reik paduot, kol kas dar kaip suprantu nerenka, pasakys vėliau, kada duot. o knygutes maišeliuose pora dienų prieš šventę man rodos parašyta paduot.
žinokit, jau man nebejuokinga, bet kai tik maniškis pareina po pabuvimo namuose, ten per pietų miegą rengia šou ir išbudina visą mūsų ir dar šalią esančią grupes

o namie buvo problemų, kai pradėjom lankyt darželį, bet dabar tai puikiausiai tfu3k miega... šiandien buvom parduotuvėj ir nusipirkom miego draugą ant rankytės užsimaut, kuris neša saldžius sapnus, gal padės....