Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: SKROBLINUKAS

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 11 27, 17:21)
plauciu uzdegimas.sestadieni vakare vaiko pasunkejo kvepavimas.pabijojau laukt.nuveziau i antakalni.padare nuotrauka.pirmadieni pasake.bronchitas pereinantis i plauciu uzdegima.siemet jau 2karta jei ka doh.gif

ojei, bet ar po poros dienų darželyje gali taip susirgti? gal buvo neišgijusi prieš tai liga ar peršalimas?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas is drugeliu zino, kokia situacija su kaledu svente, ar kas nors organizuoja, kaip del dovanu, pinigeliu ir t.t.??? Mes sia savaite dar namie tupim, nezinau kaip del kitos...
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 11 30, 17:37)
ojei, bet ar po poros dienų darželyje gali taip susirgti? gal buvo neišgijusi prieš tai liga ar peršalimas?

nu mes galim doh.gif darzelio nelankem po paskutines ligos apie menesi.nezinau kas mum yra.ko taip sergam.ziema nevesiu bijau as jau tu ligu verysad.gif
Atsakyti
[quote=JUNIGEDA2,2009 12 01, 22:44]
nu mes galim doh.gif darzelio nelankem po paskutines ligos apie menesi.nezinau kas mum yra.ko taip sergam.ziema nevesiu bijau as jau tu ligu verysad.gif
[/quotea]

sveika junigeda2

dėl sirgimo tai ir mums tas pats: ar vasara ar žiema vis sergam. bet va kaip ir musės vaikučiai mes pradėjom gerti ribomunil. pradėjom rugsėjo pradžioj tai kol kas iki dabar neturėjom jokių bėdų , išskyrus ,kai jis geria ribomunilį tai trečioj dienoj atsiranda silpnas kosuliukas, kaip gyd.sako, kad tai reakcija į vakciną. tai va , kol kas dabar ilgiausias laiko tarpas kada jis neserga 3 mėn.(tfu tfu tfu), o mano dukrytė, kadangi didesnė tai geria luivac (tabl)- ji irgi l.dažnai serga. geria irgi nuo rugsėjo su 1mėn pertrauka, tai išskyrus gripą kuriuo dabar persirgo irgi daugiau nieko rimto , kad gerti vaistus, nebuvo.
Atsakyti
Na, mums ribomulilis padejo sakyciau, vaikai be antibu jau pusmetis. Mums cia labai daug, nes istisai pulingos anginos ir plauciu uzdegimai buvo, Emilei net du is eiles pavasari, su ligonine. Dabar tai tik snarglys ir kosulys kabinasi, be temperaturu, kuom as labai dziaugiuosi. Tikiuosi ir iki vasaros istempti, o po to ir iki kitos ziemos be sirgimu smile.gif. Kita rudeni gal pakartosim vel ribomulinio kursa. Daug jis man kainavo abiems, bet kol kas manau kad verta.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 12 02, 12:44)
Na, mums ribomulilis padejo sakyciau, vaikai be antibu jau pusmetis. Mums cia labai daug, nes istisai pulingos anginos ir plauciu uzdegimai buvo, Emilei net du is eiles pavasari, su ligonine. Dabar tai tik snarglys ir kosulys kabinasi, be temperaturu, kuom as labai dziaugiuosi. Tikiuosi ir iki vasaros istempti, o po to ir iki kitos ziemos be sirgimu smile.gif. Kita rudeni gal pakartosim vel ribomulinio kursa. Daug jis man kainavo abiems, bet kol kas manau kad verta.

labas muse,
norėjau paklaust, mes ryt baigiam 6-tą pakelį(po 4 mažus pakelius) gert (tiek pakuotėj buvo), o ant kalendoriuko kuris yra prie pakuotės įdėtas parodyta 8 pakelių kursas. tai kiek jūs gėrėt ar 6pak ar 8? nes dabar be recepto jų neparduoda, tai net nežinau ar eit pas gyd, kad išrašytų ar užteks tų 6pak?
Atsakyti
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2009 12 02, 13:07)
labas muse,
norėjau paklaust, mes ryt baigiam 6-tą pakelį(po 4 mažus pakelius) gert (tiek pakuotėj buvo), o ant kalendoriuko kuris yra prie pakuotės įdėtas parodyta 8 pakelių kursas. tai kiek jūs gėrėt ar 6pak ar 8? nes dabar be recepto jų neparduoda, tai net nežinau ar eit pas gyd, kad išrašytų ar užteks tų 6pak?

jau rašiau, alia jei dar reikės ir busit netoli dvarcioniu, tai pas mumi keturi pokiukai (vienas kursas) vis dar galiojantys mėtos, čia SM skelbt tokiu dalyku neleidzia, alia brangus daiktas nemetu lauk, gaila... doh.gif
Atsakyti
Mes gerem visa kursa, kiek surasyta ant to kalendoriuko. Grieztai pagal grafika, tik del Ugniaus operacijos jam vienos savaites paklaida isejo, nes negalejom per operacija gerti. Prasiau recepto gydytojos.

Fedes, papasakok ka nors apie kaledas? Ryt vyras lyg jau i darza vaziuos pasiziuret, kas ten ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 12 02, 13:36)
Fedes, papasakok ka nors apie kaledas? Ryt vyras lyg jau i darza vaziuos pasiziuret, kas ten ir kaip.

gal kokių naujienų? težinau, kiek ir tu;
aš tris dienas vaiką namie laikiau, žiūrėjau kas bus iš savaitgalio slogos. šian vyras išvedė, bet tai maniškis nepaklausia nieko doh.gif
Atsakyti
Fedes, vyro info del Kaledinio renginio - data 17 d., panasu kad ryte, apie 10 val.??? nors vyras nebuvo tikras del to. Ugnius bus kiskis, Emile -vovere, reikia patiems aprengti. Aukletojoms renka po 10 lt. Dovanos -20 lt, bet reikia patiems nupirkt ir supakuot, butinai knyga. Klausiau del vaisiu, nieko nezinojo. Tai kaip ir yra info, kaip ir nera, kazkaip neaisku man vistiek.
Atsakyti
Fedes, turiu organizuojancios mamos telefona, jei idomu, galiu per AZ atsiust. Ryt skambinsiu jau pasidometi placiau, kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 12 03, 16:31)
Fedes, vyro info del Kaledinio renginio - data 17 d., panasu kad ryte, apie 10 val.??? nors vyras nebuvo tikras del to. Ugnius bus kiskis, Emile -vovere, reikia patiems aprengti. Aukletojoms renka po 10 lt. Dovanos -20 lt, bet reikia patiems nupirkt ir supakuot, butinai knyga. Klausiau del vaisiu, nieko nezinojo. Tai kaip ir yra info, kaip ir nera, kazkaip neaisku man vistiek.

QUOTE(Muse @ 2009 12 03, 17:11)
Fedes, turiu organizuojancios mamos telefona, jei idomu, galiu per AZ atsiust. Ryt skambinsiu jau pasidometi placiau, kas ir kaip.

ačiū 4u.gif 4u.gif kaip supratau, kaip tik šiandien mamytė-pirmininkė po vokelį įdėjo visiems su informacija thumbup.gif tai kai tu skambinsi, paklausk apie vaišes, nes tikria kol kas nenumatyta,
man pačiai tai svarbiausia, kad sumuštinių - duonos nebūtų, o tai kitaip per visą šventę tik saugosiu, kad vaikas jos nepagriebtų doh.gif

aš šiandien vakare buvau, tai data iškabinta, o laikas apie dešimta, bet parašyta, kad dar bus patikslintas. o maniškis bus kiškiu cool.gif man rodos dar meškiukai, ar kažkokie kiti treti gyvūnėliai yra wink.gif
dar prie viso šito seneliui šalčiui po 10 lt renkama, tai čia auklėtojoms reik paduot, kol kas dar kaip suprantu nerenka, pasakys vėliau, kada duot. o knygutes maišeliuose pora dienų prieš šventę man rodos parašyta paduot.

žinokit, jau man nebejuokinga, bet kai tik maniškis pareina po pabuvimo namuose, ten per pietų miegą rengia šou ir išbudina visą mūsų ir dar šalią esančią grupes doh.gif doh.gif o namie buvo problemų, kai pradėjom lankyt darželį, bet dabar tai puikiausiai tfu3k miega... šiandien buvom parduotuvėj ir nusipirkom miego draugą ant rankytės užsimaut, kuris neša saldžius sapnus, gal padės.... unsure.gif
Atsakyti