Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (3)

QUOTE(Alan @ 2009 05 11, 14:40)
Mano tėtis pablogėjo. Dvi savaites beveik nebepaeina, tik per vargus negalus nuo lovos ant krėslo perkeliam, buvo dienų, kai nepakilo visai. Nežinau, ar krizė, ar ligos etapas kitas...

Alan, o kas yra, kojos nelaiko, ar motyvacijos nerodo?
Mano mamai irgi pablogejo, neina i lauka, negalim net i terasa isvesti, net iki lauko duru neprieina, kazkokia baime nereali atsiradus...Tai ir tuno namuose. Valgo daug, storeja, nuolat kieteja viduriai. Maudytis irgi nelipa i vonia, tuoj man rodos prieisim stadija kai i pati vonios kambariuka bijos uzeiti. Zodziu smagumelis sad.gif

laikykis Alan 4u.gif
Atsakyti
Manau, kojos nelaiko. Matai, stadija jau tokia, kad nebepasakys... Bet jau tikrai neapsimetinėja, kad negali, tikrai ne. O jei ir pakyla, tai tik laikomas, tokiom sulenktom kojom... verysad.gif Ir netrukus susmunka. Kalbos rišlios nebeliko beveik visai. Tik rankų stiprumas neišpasakytas - kad suims, nors rėk doh.gif
Et, kaip jau Dievas duos...
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 05 12, 17:47)
Manau, kojos nelaiko. Matai, stadija jau tokia, kad nebepasakys... Bet jau tikrai neapsimetinėja, kad negali, tikrai ne. O jei ir pakyla, tai tik laikomas, tokiom sulenktom kojom...  verysad.gif  Ir netrukus susmunka. Kalbos rišlios nebeliko beveik visai. Tik rankų stiprumas neišpasakytas - kad suims, nors rėk  doh.gif
Et, kaip jau Dievas duos...

Mano močiutės rankos taip pat be galo stiprios. Ji, kol jaunesnė buvo, visuomet sakydavo, kad ją išvežtumėm į senelių namus, kad ji nebūtų našta mums. Žinoma, mes niekuomet taip net negalvojom (jau buvom karšinę tėvuką(senelį mes vadinom tėvuku), bet jos tokios kalbos nesiliovė.
Kuomet atėjo tas momentas, kai reikėjo pradėti ją karšinti, ji su ašaromis akyse pradėjo prašyti, kad nevežtumėm niekur.
O dabar visokie įvairaus plauko svečiai atėję labai mėgsta prie jos lovos sėdėdami ir niekieno neklausiami pradėti dėstyti savo mintis, kad tokius senus reikia tik vežti į specialias įstaigas. Įsivaizduojat, kaip tokios kalbos paveikia močiutę (manau,kad įsivaizduojat). Kadangi mano mama nedrįsta tokiems svečiams nieko pasakyti, tai to darbo imuosi aš - griežtu tonu liepiu nustoti kalbėti nesąmones ir dažnas, dar pamatęs mano žvilghsnį, užsičiaupia visam. Kitą kartą atėję, marazmų nekalba.

Tai va - močiutė po tokių mano svečių apdirbimo, griebia man, tėtei arba mamai už rankos ir bando ją pabučiuoti, kad mes tokie geri. O jos gniaužtai kaip replėm suspaudžia - kartais net nesugebu ištraukti rankos, kad ji tik nebučiuotų.

Padarėm jai kraujo tyrimus - rodo be galo didelį uždegimą. Gydytojai nežino, kas jį tokį sukėlė. Paskyrė antibiotikų ir viskas. Niekas negerėja. Su nerimu gyvenam kiekvieną minutę.

Atsakyti
Ir niekas čia negerėja, nors pavasaris jau atėjo o mes taip tikėjomės... ax.gif
Pas mane tai nors nepablogėjo. Vilties jums, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 05 13, 08:08)
Ir niekas čia negerėja, nors pavasaris jau atėjo o mes taip tikėjomės... ax.gif
Pas mane tai nors nepablogėjo. Vilties jums, mergaitės 4u.gif

Pavasaris ir ruduo sunkiems ligoniams kritinis laikas, žiemą ar vasarą stabiliau. Gerai, kad jums neblogėja, nors galėtų būt ir geriau ax.gif .
Atsakyti
Visą savaitę gaynėjomės su plaučių uždegimu.
Šiandien netekau Tėčio... verysad.gif
Atsakyti
MIELA Alan labai uzjauciu .Stiprybes TAU
Atsakyti
Alan, ... nežinau net ką pasakyti...Labai užjaučiu tave... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 05 17, 20:53)
Šiandien netekau Tėčio...  verysad.gif

Užjaučiu. 4u.gif

Svarbiausia, ką dabar turi surasti savo minčių ir jausmų pasaulyje - RAMYBĖ. Juk dėl tėčio padarei viską.

Žiūrėdamas į Tave nuo debesų krašto jis, tikiu, stengsis padėti 4u.gif

Aš savo tėčio palaikymą dažnai jaučiu.
Atsakyti
Dėkoju jums visoms, iš širdies dėkoju. Jūs, niekada nematytos ir nepažįstamos, man visąlaik buvot be galo artimos. Jūsų supratimas ir parama pagelbėdavo sunkią akimirką. Vakar. Šiandien. Rytoj. Myliu jus visas.
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 05 17, 20:53)
Šiandien netekau Tėčio...  verysad.gif

Pagaliau jo siela išsivadavo iš kūno spąstų... Mieloji, tu buvai palaiminta dukra, kuri galėjo lydėti savo tėvą jo negalioje. Tikiu, kad priimti nepatogumai išsilies malonės lietumi tavo šeimai. Ramybės tau ir dvasios giedros. Gražų laiką Jis pasirinko išeiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Una Li: 17 gegužės 2009 - 22:44
QUOTE(Una Li @ 2009 05 17, 22:44)
Pagaliau jo siela išsivadavo iš kūno spąstų... Mieloji, tu buvai palaiminta dukra, kuri galėjo lydėti savo tėvą jo negalioje. Tikiu, kad priimti nepatogumai išsilies malonės lietumi tavo šeimai. Ramybės tau ir dvasios giedros. Gražų laiką Jis pasirinko išeiti...

...alyvoms žydint...

Užuojautos Tau, Alan, sielos ramybės ir stiprybės! wub.gif
Atsakyti