Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

Oi atsiprasau ,,CEROX"-2000 thumbup.gif
Atsakyti
Nu Maljana sauniai viska suorganizavo, katik parsivezem namo vezimeli. biggrin.gif Didelis didelis jai ACIU!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makarellla @ 2009 02 10, 17:48)
Galiu atvezti jei atsiras 4 mamytes vezimukus ,,CEROX". Ieitu lopsiukas,koju uzdangala.tase,vystymo padeklas,apsauga nuo lietaus,apsauga nuo vabzdziu.Kaina 2100lt. g.gif i AZ mirksiukas.gif

Atsiprašau už neišprusimą, tačiau 2100 Lt čia su atvežimu? Nerandu CEROX nuotraukos lopšio dalies niekur, gal gali patikslinti kokia ji? Juk skaičiavai konkrečią komplektaciją, jeigu tokią konkrečią kainą gavai g.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella @ 2009 02 11, 13:57)
Atsiprašau už neišprusimą, tačiau 2100 Lt čia su atvežimu? Nerandu CEROX nuotraukos lopšio dalies niekur, gal gali patikslinti kokia ji? Juk skaičiavai konkrečią komplektaciją, jeigu tokią konkrečią kainą gavai  g.gif ACIU 4u.gif

kaina su atvezimu 2000lt,o lopsiukas ne CITY KORG o nesiojamas DUO LIFT.Jei domina pazek babycenter. thumbup.gif
Papildyta:
Kitu vezimeliu modeliu nelabai apsimoka vezt,kainos daugmaz panasios.O ,,CEROX" yra akcija tai jei atsiras bent 3 mamos tai prasau 2 savaiciu begyje butu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 02 04, 20:51)
aciukas.lyginant su bebycar kokie kazin skirtumai?

Labai įdomus klausimas- gal kas nors visgi žino?
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 02 11, 14:47)
Labai įdomus klausimas- gal kas nors visgi žino?

Sakyciau, keistas klausimas g.gif
Bandoma palyginti ganetinai skirtingus daiktus.
Pastumdai viena, pastumdai kita, paskaitai aprasymus, isstudijuoji charakteristikas, pasidomi gamintoju, isanalizuoju ir ziuri, kuris tau tinka, kuris tau priimtinesnis.
Nemanau, kad kas nors imtusi cia rasyti palyginamasias analizes 4u.gif
Butu puiku, jei atsirastu toks tyrejas - sulygintu visus vezimelius, palyginimus pateiktu kokiose lentelese, ir mamytems butu kur kas paprasciau issirinkti smile.gif Aisku, reiktu nesuinteresuotu asmenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki
mes turim Emmaljunga EdgeDuoCombi.Dabar jau galiu parasyt savo atsiliepimus smile.gif superinis vezimas thumbup.gif Pradzioj galvojau,kad bus labai "nepavarotlivas",nes tikrai nemazas. Bet yra visai kitaip.Tikrai labai patogus,nebarska,nedarda. Vaziuojant per sniega,neasvaltuotu keliu gana lengvai stumiasi. Lopsys didelis,tai mum zieminukam pats tas.
Minusai (nors man tai ne minusas)tikrai gana sunkus.Tam kam reiktu tampyt i pvz 5 auksta, tai nekas. Mes gyvenam 3 aukste,tai as darau taip,kad liulka su vaiku uznesu, o poto ratus uzsinesu. Dar viena problema ji sugrust i masina. MV vazineja su 6 mazda,tai telpa ratai ir liulka.Bet daugiau nelabai ka idesi. Todel pries pirkdami paprasykit parduotuvej,kad leistu paziuret ar telpa ar ne.Nes mes taip darem.
O seip tai gyvenime kitokio vezimo nepirkciau.tikrai negaila tu sumoketu pinigu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivi??? @ 2009 02 11, 18:11)
Sakyciau, keistas klausimas  g.gif
Bandoma palyginti ganetinai skirtingus daiktus.
Pastumdai viena, pastumdai kita, paskaitai aprasymus, isstudijuoji charakteristikas, pasidomi gamintoju, isanalizuoju ir ziuri, kuris tau tinka, kuris tau priimtinesnis.
Nemanau, kad kas nors imtusi cia rasyti palyginamasias analizes  4u.gif 
Butu puiku, jei atsirastu toks tyrejas - sulygintu visus vezimelius, palyginimus pateiktu kokiose lentelese, ir mamytems butu kur kas paprasciau issirinkti smile.gif  Aisku, reiktu nesuinteresuotu asmenu  mirksiukas.gif

tai va labai būtų įdomu. Ir nepasakyčiau, kad tai ganėtinai skirtingi daiktai, turbūt ir yra kas tai jau darė smile.gif
Atsakyti
Planuoju 3 ,,CEROX" atgabenti.laiko spalvos pasirinkimui ir uzsakymui 1 savaite. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(makarellla @ 2009 02 11, 14:35)
kaina su atvezimu 2000lt,o lopsiukas ne CITY KORG o nesiojamas DUO LIFT.Jei domina pazek babycenter. thumbup.gif
Papildyta:
Kitu vezimeliu modeliu nelabai apsimoka vezt,kainos daugmaz panasios.O ,,CEROX" yra akcija tai jei atsiras bent 3 mamos tai prasau 2 savaiciu begyje butu. thumbup.gif

kad su nesiojamu lopsiu man atrodo babycenter su nuolaida gal net pygiau gautusi g.gif

nors ne mano reikalas,bet man pvz tie nesiojami lopsiai,tai nezinau,net lopsiais liezuvis neapsivercia vadinti blush2.gif
Atsakyti
[
nors ne mano reikalas,bet man pvz tie nesiojami lopsiai,tai nezinau,net lopsiais liezuvis neapsivercia vadinti blush2.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei kur randate pigiau-sekmes mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti