Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga vežimai

Prisijungciau prie 'masinio'pirkimo is BABYCENTER. Jeigu susirinktu 5 mamytes - drasiai galime bandyti gauti geresne kaina. Jie ir siaip dabar 10 proc duoda, tai kodel nepabandzius smile.gif
Tai kiek cia rimtai norinciu yra?
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2009 02 11, 20:05)
Sveiki
mes turim Emmaljunga EdgeDuoCombi.Dabar jau galiu parasyt savo atsiliepimus smile.gif  superinis vezimas thumbup.gif  Pradzioj galvojau,kad bus labai "nepavarotlivas",nes tikrai nemazas. Bet yra visai kitaip.Tikrai labai patogus,nebarska,nedarda. Vaziuojant per sniega,neasvaltuotu keliu gana lengvai stumiasi. Lopsys didelis,tai mum zieminukam pats tas.
Minusai (nors man tai ne minusas)tikrai gana sunkus.Tam kam reiktu tampyt i pvz 5 auksta, tai nekas. Mes gyvenam 3 aukste,tai as darau taip,kad liulka su vaiku uznesu, o poto ratus uzsinesu. Dar viena problema ji sugrust i masina. MV vazineja su 6 mazda,tai telpa ratai ir liulka.Bet daugiau nelabai ka idesi. Todel pries pirkdami paprasykit parduotuvej,kad leistu paziuret ar telpa ar ne.Nes mes taip darem.
O seip tai gyvenime kitokio vezimo nepirkciau.tikrai negaila tu sumoketu pinigu thumbup.gif

O su kokiu rėmu jūsų vežimas?
Atsakyti
QUOTE(Majela @ 2009 02 12, 20:02)
Prisijungciau prie 'masinio'pirkimo is BABYCENTER. Jeigu susirinktu 5 mamytes - drasiai galime bandyti gauti geresne kaina. Jie ir siaip dabar 10 proc duoda, tai kodel nepabandzius smile.gif

As tikrai prisijungiu ir dar viena mamyte turbut prigriebciau kartu, tai jau 3 butu, o kas eis kalbes ten del tos nuolaideles, as tai ne kokia derybininke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majela @ 2009 02 12, 21:02)

As taip pat prisijungciau!
Atsakyti
QUOTE(Majela @ 2009 02 12, 19:02)

o kada zada but tas masinis pirkimas? as tai dar neapsisprendus del modelio, tai nebent cia skubiai nerenkat norinciu, gal tada suspeciau su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na visos norincios cia kaip suprantu:
Majela
Monila
Agnike (as)
Cruella (lygtais)
Tiama (prisideda kaip suprantu) ?
Na stai jau penketukas yra, gal dar viena drauge pakalbinciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnike @ 2009 02 13, 20:16)
Na visos norincios cia kaip suprantu:
Majela
Monila
Agnike (as)
Cruella (lygtais)
Na stai jau penketukas yra, gal dar viena drauge pakalbinciau  4u.gif

Agnike,

as irgi prisijungiu, bet kaip del Klaipedos? Ar bus problemu?
Atsakyti
mergaite kiek iseina mazdaug emmaljunga city cerox360??? lopsys ir kedute
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 02 13, 22:55)
mergaite kiek iseina mazdaug emmaljunga city cerox360??? lopsys ir kedute

Smilte,

siandien buvau Babycentre smile.gif, tai su nuolaida 10% cerox 360 + lopsys gaunasi 2300 lt g.gif

Dar autokedute apie 550lt - 10% g.gif

Mane irgi sitas variantras traukia, bet skiaciau tokiu atsiliepimu, kad ziema sunku vaziuoti su mazais cerox ratukais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NEZYNKA @ 2009 02 13, 22:27)
Smilte,

siandien buvau Babycentre smile.gif, tai su nuolaida 10% cerox 360 + lopsys gaunasi 2300 lt  g.gif

Dar autokedute apie 550lt - 10%  g.gif

Mane irgi sitas variantras traukia, bet skiaciau tokiu atsiliepimu, kad ziema sunku vaziuoti su mazais cerox ratukais  verysad.gif

nu taip..bet man dailiausias sis modeliukas...na dar is kitos rusies renkuosi,ten ratai siek tiek skiriasi.aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Agnike,

as irgi prisijungiu, bet kaip del Klaipedos? Ar bus problemu?

Galima atsiimti ir Klp - jokiu problemu biggrin.gif

Galima atiimti ir Klp - jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellwita: 14 vasario 2009 - 09:20
Nu gi Klaipedoj Babycenteris irgi yra, as manau kad galima, bet reik derinti viska iki vasario men pabaigos, kol yra dar ir tas 10%. Beje, kaip supratau is ankstesniu pirkimu, tai reik pirkti koplektas vezimas, lopsys ir nesiokle ! Na manu galima bus prijungti ir be nesiokles kam reiks...
Majela
Monila
Agnike (as)
Cruella (lygtais)
Ellwita
Smilte
Nezynka
NA kaip ir viskas, reik suktis greiciau, atsakinga pas mumi MAJELA, tik nezinau ar kazka jau suderino ir ar skambijo i Babycenteru smile.gif
nestuke.gif
Atsakyti