Jei negaila pinigeliu, tai tada as uz. Tik aisku uz trumpus ir tvarkingus. Mano viena drauge turejo prisiauginus trumpucius koju nagucius, su tokiu labai graziai blizgiu geliu berots, tai tikrai labai graziai ir tvarkingai atrode. Ir paziurejus net nesimate, kad priauginti

as uz jai naguciu ilgis normalus
jai dailiai buna sutvarkyti nelabai ir atskirsi ar priauginti

mano nagai sugadinti, nelygus, pagelte. mazojo pirstelio nagas vos matosi o kitos kojos mazasis nagas iskiles. vasara visad norisi atviru lengvesniu batuku o man tik slept tokius nagus. negali avet graziu basuciu. man net pedikiuras nagu atzvilgiu nepades. todel vasarai darysiuos priauginamus. as ir ranku nagus prisiauginusi. nes savi neaugo. siek tiek atagdavo iskart skildavo ir nuluzdavo, sluoksniuodavosi
Norika, va cia tai krastutinumai. kam jie? ir cia man atrodo savi atsiauginti. prisiziurejai tokiu foto visokiu nekokiu
pasiziurek graziai sutvarkytus o ne kaplius

QUOTE(NORIKA @ 2009 01 29, 21:10)
Pasigrožėkim
Nu šlykštu
O šiaip aš esu prieš nagų (kojoms) priauginimą
Man bjauru,negražu ir netgi neestetiška.
Nebent yra rimtesnių nagų problemų,tada taip,bet kai nagai normalūs,gražūs,o iš jų taip išsidergiama - tai jau feeeee

Nu šlykštu

O šiaip aš esu prieš nagų (kojoms) priauginimą

Nebent yra rimtesnių nagų problemų,tada taip,bet kai nagai normalūs,gražūs,o iš jų taip išsidergiama - tai jau feeeee

Norika, va cia tai krastutinumai. kam jie? ir cia man atrodo savi atsiauginti. prisiziurejai tokiu foto visokiu nekokiu

Man asmeniskai trumpi tvarkingi koju pirstu nagai daug daug grazesni ir netgi tvarkingesni

as pstebejau slykstu priauginti, uztat tai tikrai grazu

o ir naturalus gali atrodyti taip:

nagu ilgis (kuo daugiausia cia paneliu slykstysi) yra pasirenkamas paties zmogaus o ne todelkad priauginti ar ne

o ir naturalus gali atrodyti taip:

nagu ilgis (kuo daugiausia cia paneliu slykstysi) yra pasirenkamas paties zmogaus o ne todelkad priauginti ar ne

na oman grazu
net pati susimasciau vasarai Apie tai

ai ir NORIKA. jei siaip mergina prisiaugina nagus kad jie butu dar dailesni tai negrazu ir neestetiskai tau atrodo, o jei del problemu kad jas paslept tai jau estetiska ir grazu.? tai nesupantu tada. eisi ir klausi kiekvienos del ko nagus prisiauginai tada ir nuspresi ar grazu ar ne?

QUOTE(hard_candy @ 2009 02 04, 16:32)
tokiems nevaloms jokie priauginimai nepades

elementarus neprieziuros pavyzdziai
jau isivaizduoju kaip atrodytu priauginti ir poto taip pat apleisti siu zmoniu koju nagai
QUOTE(comep @ 2009 02 04, 18:32)
tokiems nevaloms jokie priauginimai nepades
jau isivaizduoju kaip atrodytu priauginti ir poto taip pat apleisti siu zmoniu koju nagai

cia elementarus pavyzdys kaip nagai atrodo po ligos

QUOTE(ViShy @ 2009 01 26, 15:47)
Tema manau nelabai vietoje atidaryta...kaip priauginami koju nagai susyja su dekoratyvine kosmetika? 

QUOTE(hard_candy @ 2009 02 04, 17:48)
cia elementarus pavyzdys kaip nagai atrodo po ligos
joks pedikiuras tokiems nepadeda
aisku mano pacios ne tokie baisus nes neturejau nagu grybelio ar ko panasaus bet ir ne saldainiukai. 

pirmoji foto elementarus pavyzdys ne nagu po ligos o to kad zmogus netingi kelti kojos prie burnos ir tuos nagus griauzti, kramtyti

na nelabai. cia apie ta kur baltais nagu galiukais. "The nails show damage to the free edge (white part of the nail)." kas anglu moka?
gal iswers