Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginti koju nagai

Jei negaila pinigeliu, tai tada as uz. Tik aisku uz trumpus ir tvarkingus. Mano viena drauge turejo prisiauginus trumpucius koju nagucius, su tokiu labai graziai blizgiu geliu berots, tai tikrai labai graziai ir tvarkingai atrode. Ir paziurejus net nesimate, kad priauginti smile.gif
Atsakyti
as uz jai naguciu ilgis normalus clap_1.gif jai dailiai buna sutvarkyti nelabai ir atskirsi ar priauginti smile.gif
Atsakyti
mano nagai sugadinti, nelygus, pagelte. mazojo pirstelio nagas vos matosi o kitos kojos mazasis nagas iskiles. vasara visad norisi atviru lengvesniu batuku o man tik slept tokius nagus. negali avet graziu basuciu. man net pedikiuras nagu atzvilgiu nepades. todel vasarai darysiuos priauginamus. as ir ranku nagus prisiauginusi. nes savi neaugo. siek tiek atagdavo iskart skildavo ir nuluzdavo, sluoksniuodavosi verysad.gif
QUOTE(NORIKA @ 2009 01 29, 21:10)
Pasigrožėkim  biggrin.gif

Nu šlykštu  doh.gif
O šiaip aš esu prieš nagų (kojoms) priauginimą  schmoll.gif  Man bjauru,negražu ir netgi neestetiška.
Nebent yra rimtesnių nagų problemų,tada taip,bet kai nagai normalūs,gražūs,o iš jų taip išsidergiama - tai jau feeeee  wacko.gif

Norika, va cia tai krastutinumai. kam jie? ir cia man atrodo savi atsiauginti. prisiziurejai tokiu foto visokiu nekokiu doh.gif pasiziurek graziai sutvarkytus o ne kaplius
Atsakyti
Man asmeniskai trumpi tvarkingi koju pirstu nagai daug daug grazesni ir netgi tvarkingesni 4u.gif
Atsakyti
as pstebejau slykstu priauginti, uztat tai tikrai grazu mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
o ir naturalus gali atrodyti taip:
user posted image
nagu ilgis (kuo daugiausia cia paneliu slykstysi) yra pasirenkamas paties zmogaus o ne todelkad priauginti ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
na oman grazu g.gif thumbup.gif net pati susimasciau vasarai Apie tai g.gif
Atsakyti
ai ir NORIKA. jei siaip mergina prisiaugina nagus kad jie butu dar dailesni tai negrazu ir neestetiskai tau atrodo, o jei del problemu kad jas paslept tai jau estetiska ir grazu.? tai nesupantu tada. eisi ir klausi kiekvienos del ko nagus prisiauginai tada ir nuspresi ar grazu ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hard_candy @ 2009 02 04, 16:32)
as pstebejau slykstu priauginti, uztat tai tikrai grazu  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

tokiems nevaloms jokie priauginimai nepades schmoll.gif
elementarus neprieziuros pavyzdziai
jau isivaizduoju kaip atrodytu priauginti ir poto taip pat apleisti siu zmoniu koju nagai

Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 04, 18:32)
tokiems nevaloms jokie priauginimai nepades  schmoll.gif
elementarus neprieziuros pavyzdziai
jau isivaizduoju kaip atrodytu priauginti ir poto taip pat apleisti siu zmoniu koju nagai

cia elementarus pavyzdys kaip nagai atrodo po ligos smile.gif joks pedikiuras tokiems nepadeda biggrin.gif aisku mano pacios ne tokie baisus nes neturejau nagu grybelio ar ko panasaus bet ir ne saldainiukai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 26, 15:47)
Tema manau nelabai vietoje atidaryta...kaip priauginami koju nagai susyja su dekoratyvine kosmetika?  hihihi.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nes nagai tai netikri, o dekoratyviniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hard_candy @ 2009 02 04, 17:48)
cia elementarus pavyzdys kaip nagai atrodo po ligos  smile.gif joks pedikiuras tokiems nepadeda  biggrin.gif aisku mano pacios ne tokie baisus nes neturejau nagu grybelio ar ko panasaus bet ir ne saldainiukai. schmoll.gif

pirmoji foto elementarus pavyzdys ne nagu po ligos o to kad zmogus netingi kelti kojos prie burnos ir tuos nagus griauzti, kramtyti doh.gif
Atsakyti
na nelabai. cia apie ta kur baltais nagu galiukais. "The nails show damage to the free edge (white part of the nail)." kas anglu moka? lotuliukas.gif gal iswers ax.gif
Atsakyti