Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginti koju nagai

QUOTE(Jorky @ 2009 02 19, 01:12)
as jau antrus metus esu su piaugintais koju nagais. Labai patogu !  thumbup.gif  yra daug privalumu:
1. nago forma padaro grazi;
2. prisiaugunus spalvotu akrilu ar prancuziskai nenusitina niekas, gali drasiai  3 savaites iki kitos korekcijos puikuotis nepriekaistingais nagais  thumbup.gif
Papildyta:

Drisciau paneigti :
1. prisiauginus spalvotu akrilu jie atrodo lyg nulakuoti, tai jusu manymu ir nulakuoti nebemadinga  ?  blink.gif
2. korekcija kas 3 savaites cia labai normalu, visai ne daznai. Niekas neatsoka, nebyra ir nieko nesidaro jei gera meistre padaro.
3. dziaugiesi jais visada, nes niekas nesiaugina ju ilgu, o trumpucius - tik akrilu padengtas nuosavas nagas ir padaryta visiems vienoda forma. niekas nenusilauzo devint bet kokia avalyne, sportuojant, plaukiojant ir pan.
As kalbu ne is lempos, o is savo patirties, nes antrus metus nesioju priaugintus koju nagus  mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  vat mano tokie, ir net niekas nezino, kad jie priauginti, visi tik mato pastoviai tvarkingus nagucius. Kita savaite einu korekcija darytis, galesiu imesti foto parodyti  mirksiukas.gif

Būtų įdomu pamatyti, kaip atrodo jie iš tikrųjų ax.gif blush2.gif
Aš pati 'gyvai' nesu mačiusi, tik foto Vikutės žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau, kas čia per bajeris doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jorky, imesk prasau, foto mirksiukas.gif labai idomu pamatyt....

is aprasymo tai visai liuks dalykas turetu but, ypac vasarai, kai su atvirom basutem ar kokiam pajury vaikstant po smeli lakas greit pareina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 02 19, 19:02)
Jorky, imesk prasau, foto  mirksiukas.gif  labai idomu pamatyt....

is aprasymo tai visai liuks dalykas turetu but, ypac vasarai, kai su atvirom basutem ar kokiam pajury vaikstant po smeli lakas greit pareina smile.gif

pazadu - kita savaite imesiu foto kai pasidarysiu korekcija tongue.gif
as kai ju nebuvau pasidariusi ir gyvai maciusi, taip pat galvojau, kad tai nesamone, bet tai labai patogus dalykas thumbup.gif ir grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 19, 23:49)
pazadu - kita savaite imesiu foto kai pasidarysiu korekcija  tongue.gif
as kai ju nebuvau pasidariusi ir gyvai maciusi, taip  pat galvojau, kad tai nesamone, bet tai labai patogus dalykas  thumbup.gif ir grazu  wub.gif

drinks_cheers.gif lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
Vat čia visai dailiai atrodo, tik norėtųsi šiek tiek trumpesnių
user posted image
Atsakyti
Man tai labai grazu cia, nieko nesimato kad priauginta, grazus tvarkingi ir sveiki naguciai atrodo. SUPER thumbup.gif
p.s. gal zinot kas Kaune gerai daro tokius dalykus? ax.gif
QUOTE(Uksnė @ 2009 02 21, 09:08)
Vat čia visai dailiai atrodo, tik norėtųsi šiek tiek trumpesnių
user posted image

Atsakyti
va cia tai labai grazuciai thumbup.gif bet as kai maciau pas viena moteri tai ziauriai atrode doh.gif
Atsakyti
cia manau reikia saika jausti, nes as vienakart jau tooookia maciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nagai raudoni o tokio ilgumo priauginti,kad ji su basutem buvo o nagai beveik zeme liete lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aura83 @ 2009 02 21, 12:55)
cia manau reikia saika jausti, nes as vienakart jau tooookia maciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nagai raudoni o tokio ilgumo priauginti,kad ji su basutem buvo o nagai beveik zeme liete  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai be abejo, kaip ir visur, reikalingas saikas drinks_cheers.gif as niekada ilgu nedarau, man negrazu schmoll.gif as padengiu spalvoti akrilu tik savo naga be jokio prailginimo
Atsakyti
Kuriam mieste dirbi? P.s. gal foto kokiu i AZ imestum savo darbeliu? 4u.gif
QUOTE(Jorky @ 2009 02 23, 07:20)
tai be abejo, kaip ir visur, reikalingas saikas  drinks_cheers.gif  as niekada ilgu nedarau, man negrazu  schmoll.gif  as padengiu spalvoti akrilu tik savo naga be jokio prailginimo

Atsakyti
QUOTE(Sallly @ 2009 02 22, 23:35)
Kuriam mieste dirbi? P.s. gal foto kokiu i AZ imestum savo darbeliu? 4u.gif

Čia tikrai dailus paskutinis pavyzdys. Atsakysiu už Jorky, jei nesuklysiu: manau, ji ne pati dirba, o sau tik nagučius kažkur klijuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 02 24, 10:44)
Čia tikrai dailus paskutinis pavyzdys. Atsakysiu už Jorky, jei nesuklysiu: manau, ji ne pati dirba, o sau tik nagučius kažkur klijuoja  4u.gif

drinks_cheers.gif taip, niekur as nedirbu, tik naudojuos sia paslauga mirksiukas.gif
poryt einu korekcijai, tada nufotkinsiu ir idesiu parodyt
Atsakyti