Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginti koju nagai

O kam juos priauginti? Manau, kad gerai priziurint turimus bus ne ka prastesnis rezultatas, juk koju nagai, tai ne ranku, ju keliu cm neuzauginsi. smile.gif
Atsakyti
Fui....Man tai nepatinka tongue.gif Ant rankų dar dar,bet ant kojų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
As irgi nematau reikalo prisiauginti ant sveiku nagu. Jorky nagai grazus, bet ne grazesni, nei priziureti naturalus rolleyes.gif
Atsakyti
Nu aš čia ne į temą, bet dedu savo natur nagus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 01, 18:33)
O kam juos priauginti? Manau, kad gerai priziurint turimus bus ne ka prastesnis rezultatas, juk koju nagai, tai ne ranku, ju keliu cm neuzauginsi. smile.gif

priauginu ne del ilgio, jo juk koju nagams nereikia. o tik del to, kad nerekia lakuoti, nes tai spalvotas akrilas, niekas nenusilupa ir menesi galima butu ramiai. ir i baseina, ir i pirti eini, niekas neatsoka, nesilupineja ir odeles ne taip greitai auga kaip nagas akrilu padengtas ax.gif na man labai patogu tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 03 01, 20:44)
priauginu ne del ilgio, jo juk koju nagams nereikia. o tik del to, kad nerekia lakuoti, nes tai spalvotas akrilas, niekas nenusilupa ir menesi galima butu ramiai. ir i baseina, ir i pirti eini, niekas neatsoka, nesilupineja ir odeles ne taip greitai auga kaip nagas akrilu padengtas  ax.gif  na man labai patogu tas  ax.gif

o kuom susiję akrilas ant nagų ir odelių augimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 03 01, 21:44)
priauginu ne del ilgio, jo juk koju nagams nereikia. o tik del to, kad nerekia lakuoti, nes tai spalvotas akrilas, niekas nenusilupa ir menesi galima butu ramiai. ir i baseina, ir i pirti eini, niekas neatsoka, nesilupineja ir odeles ne taip greitai auga kaip nagas akrilu padengtas  ax.gif  na man labai patogu tas  ax.gif

su pacios darytu pedikiuru.papaisaliojimais ant koju nagiuku ir pan ramiai isvaikstau menesi.ir dar vaiksciociau..bet nuaugimas labai matosi...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 01, 20:56)
su pacios darytu pedikiuru.papaisaliojimais ant koju nagiuku ir pan ramiai isvaikstau menesi.ir  dar vaiksciociau..bet nuaugimas labai matosi...

pilnai sutinku, aš irgi išvaikščiočiau mėnesį, jei nenusibostų tas pats lakas ir neužsimanyčiau naujos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
man po padaryto nat. nagu pedikiuro nulakavimas puikiai atlaiko kokia 3-4 savaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 31, 00:00)

cia priauginti?
baisu mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2009 02 27, 19:12)
nepatinka  unsure.gif  blush2.gif

man irgi... schmoll.gif
per ilgi, per dideli... o ta spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2009 03 01, 20:54)
o kuom susiję akrilas ant nagų ir odelių augimas? g.gif

nezinau kuom, bet man kai nagas padengtas akrilu odeles leciau auga
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 31, 00:00)

Šiaip sau aš gal ir neprisiauginėčiau, bet pasižiūrėt į tokius man visai gražu 4u.gif tikrai labai tvarkingai atrodo... smile.gif
Gal dar kelis mm patrumpint šiuos nagučius reiktų, bet šiaip tikrai dailiai padaryta. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 09 kovo 2009 - 08:26