Sveikos merginos, keliu temele i virsu ir noriu, kad parekomenduotumete genetika santariskese
Aciu

QUOTE(dreziuke @ 2009 04 01, 12:57)
Sveikos merginos, keliu temele i virsu ir noriu, kad parekomenduotumete genetika santariskese
Aciu

gydytoja Krasovskaja ar kazkaip panasiai skamba

keliu temele i virsu

QUOTE(dreziuke @ 2009 04 01, 12:57)
Aciu

Krasovskaja ir Butkeviciene(as pas ja ejau,labai maloni).Sako,kad abi fainos..
Santariskes laisvu vietu yra tik liepos men, o man reikia geguzes men., tai uzsiregistravau Kauno klinikose, pas ta pati genetika, pas kuri jau buvau, labai fainas

QUOTE(dreziuke @ 2009 04 16, 11:39)
Santariskes laisvu vietu yra tik liepos men, o man reikia geguzes men., tai uzsiregistravau Kauno klinikose, pas ta pati genetika, pas kuri jau buvau, labai fainas 

na, taip, su tais vizitais vilniuje striuka... o kaip tu laikaisi?
gal jau užsuksi ir pas mus į nėštukių pokalbius?

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 16, 14:10)
na, taip, su tais vizitais vilniuje striuka... o kaip tu laikaisi?
o tai vis laukiam, kada leisi iš planiukių į
tave perkelt 

Labas FedeSperanza

Jau maciau savo leliuka ir sirdute girdejau, tad mielai prisijungsiu prie negausaus Jusu

QUOTE(dreziuke @ 2009 04 16, 16:53)
Labas FedeSperanza
vartausi kaip inkstas taukuose, dabar namuciuose, pries tai savaitele ligonineje praleidom, dabar viskas gerai
Jau maciau savo leliuka ir sirdute girdejau, tad mielai prisijungsiu prie negausaus Jusu
burelio

keliu diskusija į plepesių temą, kad neišvytų mūsų iš sveikatos temelės...
http://www.supermama...?...&p=26111193
merginos, aš pasimetus, gal galit ką patart

paskambinau gyd, tai sako mano labai žemi visi rezultatai kraujo krešumo tyr ir liepė nutraukti abu aspiriną ir fraxipariną. prieš porą mėn gal dariau buvo normoj, bet net aukštoki, o dabar sakė SPA tik 57, kai norma yra nuo 70 iki 130
ieškau, kur čia man skubiai pakartot tuos tyrimėlius, nes kažkaip keista, kad taip galėjo kristi, nes nėštumo pradžioj nebuvo tokių žemų.... ir kaip su tais vaistais daryt? ar tikria nutraukt abu, ar vieną kurį, ar nė vieno? iš kur čia sužinot ką nors apie tai...

paskambinau gyd, tai sako mano labai žemi visi rezultatai kraujo krešumo tyr ir liepė nutraukti abu aspiriną ir fraxipariną. prieš porą mėn gal dariau buvo normoj, bet net aukštoki, o dabar sakė SPA tik 57, kai norma yra nuo 70 iki 130

ieškau, kur čia man skubiai pakartot tuos tyrimėlius, nes kažkaip keista, kad taip galėjo kristi, nes nėštumo pradžioj nebuvo tokių žemų.... ir kaip su tais vaistais daryt? ar tikria nutraukt abu, ar vieną kurį, ar nė vieno? iš kur čia sužinot ką nors apie tai...

niu va, nespėjau dar jūsų komentarų sulaukt, bet tikiuosi užsuksit dar greitu laiku man pagelbės susigaudyt...
prisiskambinau dėl savo pakartotinių tyr kitoj laboratorijoj, tai rezultatai visai kitokie, dabar SPA visiškai normoj (83, o INR 1.09), o ADTL (APTT) per žemas (26,2, norma 30-45). pasiskaičiau, kad jis stebimas tik leidžiantis heparinus ir turi būti kaip tik per aukštas pusantro karto, o ne per žemas. o leidžiantis MMMH klasės vaistus, ką mes ir daros jis net nestebimas... Fibrinogeno nesidariau. tai vat ir nesuprantu, kas čia kaip ir ką daryt...

prisiskambinau dėl savo pakartotinių tyr kitoj laboratorijoj, tai rezultatai visai kitokie, dabar SPA visiškai normoj (83, o INR 1.09), o ADTL (APTT) per žemas (26,2, norma 30-45). pasiskaičiau, kad jis stebimas tik leidžiantis heparinus ir turi būti kaip tik per aukštas pusantro karto, o ne per žemas. o leidžiantis MMMH klasės vaistus, ką mes ir daros jis net nestebimas... Fibrinogeno nesidariau. tai vat ir nesuprantu, kas čia kaip ir ką daryt...

Labutis
Noriu pranešti visoms, kad FedeSperanza susilaukš gražios ir sveikos dukrytės
Dideliausi sveikinimai

Noriu pranešti visoms, kad FedeSperanza susilaukš gražios ir sveikos dukrytės

Dideliausi sveikinimai

Labukas mergaites
senokai cia pas jumi lankiausi
2 men atostogavau , buvau sodyboje kur su @ problematiska, dabar jau pilnu tempu dirbu ir storeju tad nelabai norisi grizus prie kompo karoti , kartais jau ir jegu nebuna tik norisi kojas istiesti
O seip viskas juda po truputeli bet i prieki, pilvinukui jau 23 sav, tad dirbu ir laukiu nesulaukiu kada galesiu iseiti i dekreta