QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 21, 11:26)
Mergaites, radau internete toki straipsniuka, kuriame rasoma apie visokius priesuzdegiminius vaistus. Ten yra toks sakinukas "Paracetamolis, aspirinas ir kiti priesuzdegiminiai vaistai, tokie kaip ibuprofenas, slopina riebiasias rugstis, kurios butinos sekmingam embriono isitvirtinimui gimdoje". Tai man kilo toks klausimukas, ar gali tada aspirinas kai kuriais atvejais trukdyti pastojimui. Kaip jus manot? Bet jus juk geret aspirina ir jis netrukde...
As ji irgi geriu (pas mane buvo tik anti beta teigiami ir AFS 100 proc. nenustatytas) ir jau 2 men nepavyksta pastoti. Gal man jis trukdo

nemanau, nes sirdininkai visa givenima geria aspirina.
QUOTE(triksė @ 2009 02 21, 13:23)
Sveikos

Žiūriu čia labiau merginos aktyvos, tai ir aš čia prisijungsiu
Norėjau paklaust o jūs SB tyrėt? Aš čia savo pavyzdį pateikiu, nes mums taip nutiko. Pasidariau AFS tyrimus, ir pasirodo, kad APCR per žemas, taigi ginė iškart skyrė aspiriną gert, bet aš kažkokią nuojautą turėdama, nusiunčiau MB pasidaryt spermogramą ir ką išaiškėja, kad jie labai suprastėjo, neaišku tik dėl kokių priežaščių

Taigi iškart nusprendėm nelaukt ir imtį jautį už ragų, t.y. IUI procedūra. Ir mums iš karto pavyko
Labai linkiu visoms planiukėms kuo greičiau
sveikiname ir lengvo nesiojimo