QUOTE(Aba @ 2010 04 21, 21:11)
Sveikutes.
Apsireiskiu ir dabar matyt kuri laika busiu dingus...
Mano mazoji lyg ir gereja, tempos nebeturi. O as visai iskritau

Siandien puse dienos kankinausi viena, dukart buvau namie nualpus... Vaikui pietu nebesugebejau duot... tai pasildziau, atsiguliau ant sofos, vaika pasistaciau salia, laikiau uz rankos ir maitinau :Ant koju nebepastovejau... Kol nebeistveriau, apsiasarojus skambinau vyrui, kad atvaziuotu, nes numirsiu iki vakaro... Tai atvare kartu su mano teciu, palikom dukryte seneliui, o patys isvaziavom pas seimos gydytoja.. Ta issiunte i ligonine, nes pamatavo spaudima 90/50, kardiagrama su permusimais kazkokiais... Bet ligoninej leliuka patikrino, sake, kad viskas ok... Mane norejo i ligonine guldyt, nes sake, kad visiskas issekimas

BEt atsisakiau, nes negaliu palikt dukrytes niekaip... Tai tik liepe daugiau gulet, ilsetis... o jei vel alpsiu, skubiai i ligonine, laselines ir t.t. Zodziu, savijauta tragiska... Prasibasciau pas gydytojus nuo 15.30 iki 20val

Dabar uzkandau ir einu miegot... nes jauciu, kad ir vel akyse juoduoja
Zodziu, dabar apie meetus net pagalvot neiseina, nes bijau net uz vairo sest... Kai pasijausiu geriau, uzeisiu pas jumi ::
anoji tema pasibaige, tai cia rasau
kalk kavos kasdiena gali po 2 puodus, butinai ziurek ta savo spaudima.
kitas dalikas vaikutis gali tau (plius papildomai) uzspausti tusciaja vena tai vadinasi berods
Vena Cava sindromas visiskai normali nesiosios bukle, bet negalima guleti ant nugaros, tame tarpe bedarant pedikiurus, vaziuojant transportu (vaziavau tik staciom, nes kitaip alpdavau, negalejau sedeti nors tu ka

) aisku valgyti gerai, vitaminus gerti. ir geriau prasyti teveliu-seneliu imti atostogas ir tau padeti nors po veina-kita valanda per diena. ligonineje atsigautum, pvz per savaitgali paguletum, tave palasintu, jau butu stipriau. apgalvok visus ejimus, negalima save aukoti, nes tu ne viena nukentesi, nukentes visa seima

laikykis brungioji
http://www_sos03_lt/...
ziureti prie "kraujotakos"
QUOTE(egliuzke @ 2010 04 21, 21:39)
as po 2 cezeriu, gine sake pirmas pjuvis labai isplonejes buvo, tai geriau neskubeti

namuose durdomas, tai tegul paauga malaivkinas, pries traiciaja padarant. pas mus greztai, ne vienas spermiukas nepraeis nepastebetas
QUOTE(Mintė @ 2010 04 22, 08:16)
Labukas,
Nors vakar viena gydytoja buvo seminare, tai tipo nuo šiandien uždraus vaikus darželiuose į lauką vesti (Kaune). Na ką aš žinau, gal perdeda, nes pažiūrėjau visai nedaug tų vulkano likučių virš lietuvos likę pagal žemėlapy. Tik va kai lyt pradės įdomu ar tų likučių nenulis mum ant žemelės :
nervina visokios nesąmonės, tai vulkanas, tai pačių dulkės sukilę, paskui radiacija, tai vėl kas, vis nėr kur dėtis su vaikais .
kol atrašiau
maniškė taupyklę sukūlė, pilnos grindis ir kilimas šukių :
na jau kaip likuciai, tai galima ir uzdrausti, patys didziausi uzterstumai jau krito ant musu galvos

nu logikos nulis, lektuvams
jau galima, tai dabar vaikams negalima....
taviske bus bankininke