QUOTE(Artemidė @ 2010 04 28, 17:39)
Sveikos
Šimtas metų
JEi dar kas iš viso prisimena mane
Vėl grįžtu į šį skyrelį
Žinok, tiesą sakant mes tai su R. nusprendėm net nedaryti AFS rodiklių pakartojimo dabar,nes, pasak jo, AFS niekur vis tiek nedings, o jei kuriam laikui ir stabilizuojasi šiek tiek rodikliai ,tai labai greitai gali vėl pablogėti, todėl nepriklausomai kokie tie tyrimai vis tiek reikia vartoti visus vaistus kaip per pirmą nėštumą. Tiesa, dar norėjau, paklausti, čia ir kitų merginų, kurios laukiasi antrą kartą, kaip kiti kraujo krešumo rodikliai (nes AFS, o būtent kraujo krešumo), nes mano tai rodo kad šiek tiek per skystas dabar. Visgi R. sakė nenutraukti jokų vaistų, nes pasak jo, totkie maži kiekiai fraksiparino ir aspirino praktiškai nieko nekenktų ir visai sveikai būnant, o čia dar su AFS. Tiesa, gimdymo metu rizika padidinta kraujavimui, bet jau per praeitą gimdymą R. buvo paruošęs vaistus, tam reikalui jeigu prireiktų, kurie stabdo kraujavimą, o iki gimdymo, tai saugotis tik kokių traumų ir viskas. Kaip supratau, jau geriau per skystas tas kraujas nei per tirštas.

Vėl grįžtu į šį skyrelį
Žinok, tiesą sakant mes tai su R. nusprendėm net nedaryti AFS rodiklių pakartojimo dabar,nes, pasak jo, AFS niekur vis tiek nedings, o jei kuriam laikui ir stabilizuojasi šiek tiek rodikliai ,tai labai greitai gali vėl pablogėti, todėl nepriklausomai kokie tie tyrimai vis tiek reikia vartoti visus vaistus kaip per pirmą nėštumą. Tiesa, dar norėjau, paklausti, čia ir kitų merginų, kurios laukiasi antrą kartą, kaip kiti kraujo krešumo rodikliai (nes AFS, o būtent kraujo krešumo), nes mano tai rodo kad šiek tiek per skystas dabar. Visgi R. sakė nenutraukti jokų vaistų, nes pasak jo, totkie maži kiekiai fraksiparino ir aspirino praktiškai nieko nekenktų ir visai sveikai būnant, o čia dar su AFS. Tiesa, gimdymo metu rizika padidinta kraujavimui, bet jau per praeitą gimdymą R. buvo paruošęs vaistus, tam reikalui jeigu prireiktų, kurie stabdo kraujavimą, o iki gimdymo, tai saugotis tik kokių traumų ir viskas. Kaip supratau, jau geriau per skystas tas kraujas nei per tirštas.
Oooo, Artemide, smagu matyt tave, kaip laikotės, kaip augat, užsuk į AFS mamyčių temą pasipasakoti

Pagal parašymą supratau, kad antro laukiesi? Kiek jau savaitėlių?
Aš kaip rašiau pirmą nėštumą nesidariau krešumų ir dabar nesidarau, kai eisiu planinio echo pasiklausiu A, ar nereikia pasidaryt, bet ir jis pirmąjį nėštumą sakė, kad čia labai labai mažos vaistų dozės ir įtakos krešumui nelabai turi, na tik traumų ir operacijų metu reik būtinai vitK suleisti, kad nenukraujuotum, o šiaip ramiai vaikščioti ir džiaugtis nėštumu.
QUOTE(*fėja* @ 2010 05 03, 08:40)
Labas rytas
kas kiek laiko jus lankotes pas gydytoja
as buvau pries savaite gera, viskas buvo gerai, sake dabar ateiti po 3 savaiciu (kai bus 12), nu savaite istveriau gana ramiai...bet vel ziuriu panika artinas, bijau, kad neistversiu ir vel leksiu...nu neramu, bijau, kad vel nepasikartotu ankstesnis kosmaras..kaip jus istveriat, mm? Gi zinau, kad per daznai landzioti ir echoskopuotis nelabai gerai, alia kas dabar blogiau tas echoskopas ar nervai
?
savaitgali buvom pas tevus, nu visi itaria (gi negeriu jokio alkoholio, kurio anksciau niekad neatsisakydavau, o ir pilvas jau toli grazu nebeplokscias...), bet tylim mes partizanai. Tegul galvoja, ka nori..

kas kiek laiko jus lankotes pas gydytoja

savaitgali buvom pas tevus, nu visi itaria (gi negeriu jokio alkoholio, kurio anksciau niekad neatsisakydavau, o ir pilvas jau toli grazu nebeplokscias...), bet tylim mes partizanai. Tegul galvoja, ka nori..

Pirmąjį nėštumą, tai iki 13 savaičių echo dariausi, gal kas 2 savaites, nes iš proto ėjau, jei siuntimo neduodavo, tai pati savo nuožiūra eidavau, kad nurimčiau. Paskui kažkaip nurimau jau. Šį nėštumą, tai buvau 6, 13 ir dabar eisiu 19 savaičių. Sunkiausia tą pirmąjį trimestą, o paskui kažkaip lengviau jau, dabar tik judesiukų laukiu, tada visai viskas kontroliuojama

Mes irgi iki 13 savaičių (kol echo padarė) niekam nei tėvam nesakėm, patys norėjom įsitikinti, kad viskas gerai. O atrodo, kad visi mato ir žino. Pas mane dabar pilvas ant nosies lipa ir tai kai kurie nemato, sako kada nors reiktų ir jum apie antrą pagalvot, o man toks juokas, kad jau sugalvota, bet jei nemato tai ir nereikia