QUOTE(Diija @ 2009 01 27, 18:46)
man prasidėjo gimdos susitraukimai nuo 16sav. Tada teko sulėtinti tempą - pagulinėti, nesinervuoti ir t.t. Būdavo kad vištisom dienom gulėdavau - tik iki WC nušliauždavau

Susitraukimai taip ir nepraėjo iki galo nėštumo (visą laik buvo gresiantis). Jokio magnio negėriau. Jis gimdai nepadeda. A sakė, jei jau būtų pradėjęs atsidarinėti kaklelis (prasidėtų gimdymas) - tada guldo į ligoninę, ir leidžia vaistus. Tik jie realiai sustabdo gimdos susitraukimus.
Ai, dar tiesa, mano sena ginė liepė tokiais atvėjais sučiulpti Spascupreel, bet A neleido vartoti jokių nesamonių....
aš jau ir taip lėtai gyvenu, jei dar sulėtint, tai teks biuletenį imt

man davė Cordipino, bet nesiruošiu vartoti, jei tikrai nebus blogai, nes pažiūrėjau, kad jis dar ir spaudimą mažina, ir apskritai nemėgstu vaistų...
Mano ginė dėl magnio tos pačios nuomonės, sako gali tik vidurius paleist - tai sakiau man ir tai jau būtų labai gerai

Bet vartosiu dėl to, kad iš kitų požymių įtariu, kad jau jo trūksta.
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 01 27, 17:56)
Fedesperanza, tu tikra saunuole, labai naudingos info ikelei
tai viskas iš to, ką mes visos pririnkę per temeles, turiu dar didelį sąrašą nuorodų, kurias peržiūrėsiu, tada ką papildysiu. tik vat prisišnekėjau dėl darbo, dabar turiu iki kaklo, tai atidėsiu, grįžus po atoistogų tik galėsiu toliau pratęsti šitą "tiriamąjį darbą"