QUOTE(Rola @ 2009 01 29, 14:08)
Jei pasitiki savo gydytoja, tai ir gimdyk pas ją. Manau rzika dėl AFS yra tik mamai, nukraujavimo atveju, bet, kad nei vienai čia nieks negrėsė. Aš irgi negimdžiau KMUK, nors ir be AFS buvo kitų diagnozių, dėl kurių privalėjau gimdyti ten, bet pasirinkau savo gydytoja, nes pasitikėjau ja. Bet aišku turi pasverti viską, ir nuspręsti pati....
Vilniuj irgi gi rekomenduoja AK tik gimdyt su AFS. O aš apsisprendus gimdyti ten, kur yra gydytoja, kuria pasitikiu labiausiai ir net nesvarstau kitų variantų, nebent ji pati man kitaip rekomenduotų.
mano mama taip pat turėjo gimdyti tik vienoj ligoninėj Maskvoj dėl širdies (tuo metu ten gyveno), bet kai prasidėjo sąrėmiai, nebevažiavo iki ten, pagimdė artimiausioj, o po to sėkmingai dar du be jokios spec priežiūros.
dabar jau aišku, kad tuo metu tiesiog neturėjo tinkamų priemonių ištirti iki galo, kas yra jos širdžiai, mes visi ir vaikai turim tą pačią ydą, bet nėra ji tokia pavojinga, kaip tuomet atrodė gydytojams, kai tyrimai nebuvo tokie tobuli.
todėl aš irgi pritariu, kad nuojauta ir vidinis balsas yra ne ką mažiau svarbus, nei gydytojų rekomendacijos.
Papildyta:
QUOTE(Princese22 @ 2009 01 29, 13:59)
As tai triznes..geriau kaune guleciau..
pasiimciau daug kokios fainos literaturos ar kompa su netu..ir kaip dovanele laukciau savo laiko
bet galiu pasakyti kad mama visada geriausiai jaucia..

jei tvirtai galvoji kad viskas bus ok radviliskyje tai ten ir gimdyk..juk kitos tvirtai pasiryzta vandenyje gimdyti ar namie ir viskas buna ciki..mamyte jaucia kaip bus geriausia..
Norejau paklausti..
Ar gali buti sanariu ir kaulu sukimas nuo AFS?
man nuolat..nznau ar nuo oro ar kaltas AFS?ar jums taip yra?
daznai atrodo kad ant ciurnos tai kaip ranka uzdeta ir spaudzia..
gali. man irgi būna .