Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

Dar atradau, kas padeda nuo pykinimo, tai pomidoru sultys.

Minte,
sakyk, o kas Tavo dukrytei yra del tu lipidu (teisingai supratau?). Perskaiciau AFS mamyciu forume, bet neradau, atsakymo. Maniske irgi tyre del AFS, nerado. Bet mes turime bedeliu su sirdele (igimta sirdies yda) verysad.gif . Anksciau vis domejausi, gal mano vartojami vaistai del AFS cia kalti. Bet dabar manau, kad tai susije su mano AFS.
Atsakyti
o man padeda nuo pykinimo koncervuoti persikai arba sviezios slyvos thumbup.gif
Atsakyti
Sveika Rafe,
kaip sekasi? Ar vis dar daro Tau kresumo tyrimus? Gal jau vaistukus pradejai leistis? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas, KIKE smile.gif jo jo antras rytas jau susileidau ir labai dziaugiuos, kad pavyko, nes vakar tai didele melyne paliko, rankos labai drebejo ir gal odos rauksle is baimes per stipriai suspaudziau biggrin.gif clexane pasirodo reikia leistis ne taip kaip fraxiparina, reikia vertikaliai durt i odos-lasinuko rauksle ir daugiau i sonus nuo bambos smile.gif jo daraus kas savaite visus tyrimus, kraujo, kraujo tirstumo ir slapimo. daktare nori mano viska matyt kas ten pas mane viduj daros smile.gif vaistukus perku lietuvoj, nes nelabai apsimoka veztis is lenkijos, norfos vaistinej kazkuriom valandom nuolaidos buna vaistams tai iseina gal 73 lt 10 svirkstuku. kaune buvau darytis 12 savaiciu genetini tyrima ir echo tai viska gerai rodo tik dakataru skirtinga nuomone del aspirino gerimo. Abraitis ir genetikai sako negert aspirino, nutraukt savaite po puse pagerus o ginekologai sako gert aspirina iki 36 savaites. mano daktare pritaike viduriuka, kad gert po puse aspirino tada iki 36 sav. smile.gif kaip su pykinimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2010 05 10, 14:28)
Minte,
sakyk, o kas Tavo dukrytei yra del tu lipidu (teisingai supratau?). Perskaiciau AFS mamyciu forume, bet neradau, atsakymo. Maniske irgi tyre del AFS, nerado. Bet mes turime bedeliu su sirdele (igimta sirdies yda) verysad.gif . Anksciau vis domejausi, gal mano vartojami vaistai del AFS cia kalti. Bet  dabar manau, kad tai susije su mano AFS.

pas dukrytę, prieš metus buvo sukilęs cholesterolis(iki 12, kai norma 5,2) ir trigliceridai , bet dabar jau nuo rudens apie normą susireguliavo, jai buvo vitD perdozavimas ir jo sukelta anoreksija, dėl to iki metų priaugo labai mažai svorio ir dabar turim svorio trūkumą iki žemutinės ribos -1,5 kg doh.gif Daugiau darė visokių tyrimų, viskas gerai jai. Genetikai dar neatsiuntė atsakymų dėl cholesterolio receptorių, tai tiksliai nežinau ar yra kas įgimta ar ne. Širdelę tyrė tai viskas gerai, echo darė galvytės, vidaus organų irgi gerai buvo, labai noriu tikėti, kad tik dėl vitD perdozavimo buvo negalavimai. Nors dabar svorio priauga tai apie 100-200 g. per mėn. bet virš metų sako normalu jau po tiek.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2010 05 14, 17:03)
pas dukrytę, prieš metus buvo sukilęs cholesterolis(iki 12, kai norma 5,2) ir trigliceridai , bet dabar jau nuo rudens apie normą susireguliavo, jai buvo vitD perdozavimas ir jo sukelta anoreksija, dėl to iki metų priaugo labai mažai svorio ir dabar turim svorio trūkumą iki žemutinės ribos -1,5 kg  doh.gif  Daugiau darė visokių tyrimų, viskas gerai jai. Genetikai dar neatsiuntė atsakymų dėl cholesterolio receptorių, tai tiksliai nežinau ar yra kas įgimta ar ne. Širdelę tyrė tai viskas gerai, echo darė galvytės, vidaus organų irgi gerai buvo, labai noriu tikėti, kad tik dėl vitD perdozavimo buvo negalavimai. Nors dabar svorio priauga tai apie 100-200 g. per mėn. bet virš metų sako normalu jau po tiek.

Tad tikekimes, kad viskas buvo del Vit. D perdozavimo. O kodel perdozavo?
Atsakyti
QUOTE(Rafe @ 2010 05 13, 08:58)
labas, KIKE  smile.gif  jo jo antras rytas jau susileidau ir labai dziaugiuos, kad pavyko, nes vakar tai didele melyne paliko, rankos labai drebejo ir gal odos rauksle is baimes per stipriai suspaudziau  biggrin.gif clexane pasirodo reikia leistis ne taip kaip fraxiparina, reikia vertikaliai durt i odos-lasinuko rauksle ir daugiau i sonus nuo bambos  smile.gif  jo daraus kas savaite visus tyrimus, kraujo, kraujo tirstumo ir slapimo. daktare nori mano viska matyt kas ten pas mane viduj daros  smile.gif vaistukus perku lietuvoj, nes nelabai apsimoka veztis is lenkijos, norfos vaistinej kazkuriom valandom nuolaidos buna vaistams tai iseina gal 73 lt 10 svirkstuku. kaune buvau darytis 12 savaiciu genetini tyrima ir echo tai viska gerai rodo tik dakataru skirtinga nuomone del aspirino gerimo. Abraitis ir genetikai sako negert aspirino, nutraukt savaite po puse pagerus o ginekologai sako gert aspirina iki 36 savaites. mano daktare pritaike viduriuka, kad gert po puse aspirino tada iki 36 sav.  smile.gif kaip su pykinimais  mirksiukas.gif

Sveika,
as ir fraksiparina leidziuosi vertikaliai i paodi (ne i oda), suemus rauksle, kiek zinau taip ir reikia. Aisku kampa galima pakoreguoti pagal lasinuku stori smile.gif . Jei labai mazai yra galima siek tiek sumazinti kampa.
Va del aspirino man naujiena, kad galima negerti. Abraitis niekada man neuzsimine, kad galima aspirina nutraukti anksciau 36 sav. Bet gal cia nuo AFS parametru priklauso...
Pykinimas siek tiek mazeja, gyvenimas svieseja smile.gif . Pilvas jau pradeda "lipti" smile.gif .
Man irgi ne uz kalnu genetini darytis. Sakyk, o per genetini tyrima, ne tik krauja tiria, bet ir echo daro? Pas koki gyd. buvai?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2010 05 15, 20:31)
Tad tikekimes, kad viskas buvo del Vit. D perdozavimo. O kodel perdozavo?

pediatrė žiopla buvo, paskytė dėl klubiuko lėtesnio kaulėjimo, tai vietoj 1 mėn. liepė gerti 6 po 5 lašus doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Gal pasidalintumėte savo nuomone (iš asmeninės patirties ir pan): ar AFS gali įtakoti ankstyvą persileidimą (4 sav), jei aspirinas geriamas kiekvieną dieną? Suprantu, klausimas gal kiek abstraktus blush2.gif Bet būsiu dėkinga už bet kokią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2010 05 17, 22:52)
Sveikos, merginos 4u.gif Gal pasidalintumėte savo nuomone (iš asmeninės patirties ir pan):  ar AFS gali įtakoti ankstyvą persileidimą (4 sav), jei aspirinas geriamas kiekvieną dieną? Suprantu, klausimas gal kiek abstraktus blush2.gif Bet būsiu dėkinga už bet kokią info 4u.gif

g.gif sunku pasakyti, manau gali, priklausomai nuo visko : tyrimu, savijautos. gal reiktu leistis vaistukus tik pamacius NTII ta apcia diena?
nepabandzius nesuzinosite 4u.gif
as balsuociau uz tai kad gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2010 05 17, 22:52)
Sveikos, merginos 4u.gif Gal pasidalintumėte savo nuomone (iš asmeninės patirties ir pan):  ar AFS gali įtakoti ankstyvą persileidimą (4 sav), jei aspirinas geriamas kiekvieną dieną? Suprantu, klausimas gal kiek abstraktus blush2.gif Bet būsiu dėkinga už bet kokią info 4u.gif

Sveika,
manau, kad gali. Viena forumiete minejo, kad jai ivyko persileidimas nesulaukus sirdies veiklos, tai ir iseitu apie 4-5 sav.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2010 05 17, 22:02)
g.gif sunku pasakyti, manau gali, priklausomai nuo visko : tyrimu, savijautos. gal reiktu leistis vaistukus tik pamacius NTII ta apcia diena?
nepabandzius nesuzinosite 4u.gif
as balsuociau uz tai kad gali 4u.gif

QUOTE(KIKE @ 2010 05 19, 09:55)
Sveika,
manau, kad gali. Viena forumiete minejo, kad jai ivyko persileidimas nesulaukus sirdies veiklos, tai ir iseitu apie 4-5 sav.
mirksiukas.gif

Ačiū, merginos 4u.gif Būtent širdelės veiklos ir nesulaukiu, nėra kada pradėti net leistis vaistus (Abraitis rekomendavo nuo širdelės veiklos). Tad ir kyla man klausimas, ar čia AFS įtaka, ar priežasčių kitur ieškoti...
Atsakyti