Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės Antifosfolipidinukės

aciu uz patarimus biggrin.gif geriu as vitaminus ten kalcis, magnis ir cinkas, vadinasi osteocare, man juos gine pasiule, bet geriu tik viena tablete vakare, o seip ant ju dozavimas parasyta 2 tabletes per diena. tai gal man po 2 pradeti gerti, nors dabar aprimo meslungis, bet uztai venos tai ne koks vaizdelis, buvau siandien pas daktara, tai skyre man specialias nuo venu koijnes ir vel vaistukus clexane israse menesiui lotuliukas.gif tai labai dziaugiuosi, nes butu teke juos pirkti.... paziurejau internete tos koines lietuvoj apie 300lt butu kainave, nes man specialiai ismatavo ir t.t. o cia anglijoj as jas gavau uz dyka, matai yra cia tu minusu ir pliusu g.gif
labai laukiu savo atostogu, jau nedaug liko tik 2 savaites dirbti, o tada galesiu dziaugtis turedama daug laisvo laiko kuri galesiu skirti sau ir leliukui nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, as clexane 0,2 perku suvalkuose, lenkijoj. ten jis nuo 57 iki 64 zl. kainuoja(lietuvoj 88 lt). galioja lietuviskas receptas, gydytoja iskart kelioms dezutems israso(tiko ir tarptautiniu, ir clexane pavadinimu). man jis nera kompensuojamas, nes afs kaip ir nerado, o turejau 3 nesivystancius. abraitis patare leistis. dar ir aspirina 100 geriu. dabar esu jau 8 men nescia nestuke.gif . labai dziaugiuosi, tik va pradejau labai gimdymo bijoti, nes kraujas labai ilgai kresa. vis kazko mintys apie mirti sukasi verysad.gif . dar labiau bijau, kad ir vaikucio kraujas turetu buti tiek pat skystas, kad jam kas bloga neatsitiktu. vienu zodziu, stogas pradejo vaziuoti. vis bandau save nuraminti, kad as gi ne pirma su tokia beda.
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2011 04 17, 12:21)

nebijok 4u.gif man dare cp ir viskas puikiai pavyko.pati pagimdyti negalejau,nors bandem 17val saremiai,bet vaiko galva statesi netaisiklingai.nusprende daryti cp nes didelis lelius buvo 4390g.po operacijos greitai atsigavau,tai va mums jau menuo as kaip agurkelis.mazius 3savaiciu svere 4650g.viskas bus gerai neisivaryk be reikalo baimiu,leliukui kenki su savo tokiomis mintimis.as gimdykloje ir telefu snekejau ir su gyd juokavau.taip kad brangioji pakeisk mastyma ir negalvok apie mirti ir panasiai 4u.gif
Atsakyti
wub.gif labutis,
kokius nestumo metu dare jums genetnius tyrimus? smile.gif
Labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 04 23, 09:56)
wub.gif labutis,
kokius nestumo metu dare jums genetnius tyrimus?  smile.gif
Labai aciu uz atsakyma

Kiek as zinau tai yra PRISKA1 ir PRISKA2. Pirmas daromas iki 13sav., antras nuo 14 sav. iki 20 sav. ( tiksliai pasakyti negaliu ar tikrai iki 20)
Atsakyti
sveikos,

štai ką turiu išssisaugojus iš kt mamyčių, kai pati pas jas užklausiau dėl genetinių tyrimų:

genetinis tyrimas pas A, daromas 11-13 sav. genetikos centre 16-20, tipo tada geriausiai viskas matosi. nors man ir KMUK dare genetini kazkoki kitoki tyrima irgi apie 16 sav. vienu zodziu as tiek tyriausi kad jau ir pati nzn nuo ko tik zinau kad visi trimai prasidejo nuo 12-13 sav

Pirmasis genetinis tyrimas KMUK atliekamas 11-13sav.+5d.,

linkmsų švenčių 4u.gif kad kitą met švęstumėte jau gausesnė šeimyna 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, iskilo man toks klausimelis....ar teko kuriai is jusu skristi lektuvu turint afs? kai skrisiu i prieki man bus 29-30sav daktare nieko nesake kad blogai, o va drauge prigasdino kad cia mano komplikuotas nestumas tai as labai rizikuoju, gali prasidweti prieslaikinis gimdymas ir t.t. tai sunerimau....tuo labiau kad cia anglijoj daktarai ne kokie...ir dar labai susinervinau nes man atidejo viesaji magistrinio ginima lietuvoj tai parskristi i anglija turesiu budama 33-34 nestumo savaiciu.... bijau kad gali tekti pasilikti lietuvoj....seip esant normaliam nestumui ryanair leidzia skristi iki 35 nestumo savaites tik reik tureti israsa is daktares, as klausiau savo gines ji sake man israsys, tai tada lyg nieko baisaus, juk jie daktarai, nezn........ka jus manot?
Atsakyti
nu va as lietuvelej jau 3 diena:) skrydis praejo labai sklandziai, nepykino, gerai jauciausi... thumbup.gif tik va kol skano neturejau tai truputi pergyvenu del savo angelelio nestuke.gif bet spardosimm juda tai tikiuosi jam mano skrydziai nepakenke.... doh.gif
Atsakyti
linkim tau gero skano 4u.gif 4u.gif wub.gif o kada jis bus? susisiekei su A.?
Atsakyti
aciukas biggrin.gif nu va zinau kad jis dirba antradieni, tai sakiau paskambinsiu anksti ryte ir pasiprasysiu kad priimtu, vaziuosiu be siuntimo, nes nepavyko gauti talonelio pas savo gine, ten irgi belekokios eiles. tikiuosi priims abraitis, ir patikrns doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, va man toks klausymas iskilo...
Kiek laiko dar reikia leistis vaistukus po gimdymo, ir del ko???
As suprantu nestumo metu, bet del ko dar ir po gimdymo reikia?
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2011 05 02, 18:30)
Sveikos mergytes, va man toks klausymas iskilo...
Kiek laiko dar reikia leistis vaistukus po gimdymo, ir del ko???
As suprantu nestumo metu, bet del ko dar ir po gimdymo reikia?

po gimdymo reikia lesitis dar bent 5 dienas, bet žinau viena mamytė leidosi dar ir ilgiau- kelias sav. . o leistis reikia todėl, kad nesusidarytų staigiai trombai, juk dar stipriai kraujuojama tom pirmom dienom
Atsakyti