Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

QUOTE(irmulia @ 2009 02 24, 16:51)
Smėlio kopos- taip, galima ir paprastą kakavą (tada bus mažiau saldesnis), ir šokolado pudrą, ir saldžią kakavą pilti  mirksiukas.gif 

Reikės kada pabandyti su kokiu nescafé arba sintetiniu cappuccino  biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai ir iseis sintetinis pyragelis ax.gif
Atsakyti
clap.gif nerealu smile.gif visa vakara norejau kazko skanaus, bet prduktu jokiu ypatingu saldytuve.. ir cia tik 10 min. ir valgau pyraga thumbup.gif
aciu uz recepteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 24, 20:12)
lotuliukas.gif Tai ir iseis sintetinis pyragelis ax.gif

tongue.gif o kaip kitaip pavadinsi pirktinį cappucino? biggrin.gif mirksiukas.gif

bucke - prie progos mestėlk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką tik pasidariau. Vienas toks nelabai, bet su plombyro ledais arba jogurtu - visai nieko. Kepimo miltelių nedėjau, iškilo gerai. Gavosi iš pirmo karto, kepiau lygiai 3 min. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi siandien dariau, nes labai uzsinorejau kazko saldaus, tai man irgi kiausinis per daug jautesi, gan didokas buvo, bet tai mazesniu kazin ar buna.. nebent kokios putpeles biggrin.gif Siaip manau reikejo deti ne 2 o kokius bent 3-4 saukstus kakavos, nes man ji nelabai jautesi. O kad iskilo mano pyragelis.. bande is puodelio islipti ir visai nesusmego. Bet viduje toks biski i kempine panasus, taciau vistiek suvalgiau. Ka darysi kai labai norisi wink.gif
Atsakyti
Ir as isbandziau vakar....
pasislepiau nuo siemynos mir eksperimentavau...
Kadangi neturejau po ranka kompo ir sio recepto, tai dariau kiek prisimniau (pasirodo prisiminiau nedaug) lotuliukas.gif ...
Isplakiau puodelyje kiausinuka, idejau pora saukstu cukraus, tada slakeli aliejaus, ant suakstelio galo sodos nugesintos, ir miltu, kad gavosi kaip tirsta grietine tesla...aij, ir dar migdolu esencijos ilasinau..
Kadangi mikrobange ne pirmos jaunystes, tai nustaciau 4 minutems ir kaip uzkvipo.... migdolais... isemiau ir radau kietuteli daikta panasu i sakoti thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif i šakotį ir skonis panasus buvo ir isvaizda ir kietas . Kai iskraciau is puodelio ant dugno buvo tuscia vieta ir tokie spygliai like doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet sukramsnojom.. tai va neprisiminiau.. kad reikia pieno.. ir kakavos..
Atsakyti
Merginos, koks Jūsų beribis kulinarinis išradingumas !!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik nepamirškite pasirodyti su savo pyragėlių foto bigsmile.gif bigsmile.gif

Man šis receptukas, tai labai puiki galimybė eksperimentuoti mirksiukas.gif nes jei ir nepavyks kas, tai nebus gaila, juk ir daug laiko neatima ir produktai paprasti ax.gif

Atsakyti
Butinai bandysiu. Idomu ar gausis mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukas12 @ 2009 03 09, 20:25)
Butinai bandysiu. Idomu ar gausis mirksiukas.gif  thumbup.gif

Manau, turėtų gautis mirksiukas.gif tai tikrai paprastas receptukas mirksiukas.gif

Parašyk, kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
padariau copy-paste ir aš. Sugundėt lotuliukas.gif bandysiu ryt ar poryt mirksiukas.gif tikiuosi bus valgoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš pabandžiau išsikept greitą desertą ir gavosi thumbup.gif kaip tik dabar jau po skanių pietų ir po skanaus deserto wub.gif o kepiau aš tupervare dubenėlyje tai kad iškilo ohoho ir dėjau paprastą kakavą, nes tokią tik turėjau.
dėkui už tokį thumbup.gif receptuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
bandysiu sita skanuoli,greituoli ir as pagamint thumbup.gif
Atsakyti