QUOTE(Gardee @ 2009 02 07, 14:13)
dedu savo "fotoreportažą" aišku, nelabai vykusį
......
gavosi toks šviesus, ir kaip jau rašiau, valgiau su vaniliniais ledais ir uogiene
Liuks reportažiukas
QUOTE(Rituxx @ 2009 02 07, 14:25)
laba, netyčia užklydau į šią temą ir pamačius tokį greitą pyragaičio paruošimo būdą susigundžiau ir štai jis jau ant mano stalo garuoja viską dariau iš akies nematavau ir kakavos dėjau ne saldintos paprastos o ant pyragaičio viršaus kai iškepė užpyliau šiokolado
ačiū už receptėlį

aš pati bandžiau tik su saldinta kakava, reikės ir su paprasta išbandyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 07, 17:45)
Super
Tik tik nusilaižiau paskutinį trupinį ir nooooriu dar
Iškilo, tačiau tik tik atidarius dureles iškart susmego per kokį gerą centimetrą bet nesureikšminu, nes iškepė puikiai. Neguminis.
Kadangi mikrobangų krosnelė neapskaičiuota gaminimui (tik šildymui. 800max), tai kepiau 4 min. Vietoj kakavos įbėriau Jacobs 3/1 puikiai tiko. Pyragėlį apibarsčiau tarkuotu karčiuoju šokoladu ir su pienu super.
Foto nėr, nes fotikas nugaišęs
taip, jis truputį sukrenta ištraukus iš mikrobangų krosnelės, bet ne perdaugiausiai
O koks variantas, su Jacobs 3/1

labai orginali mintis pakeisti kakavą

Dėl foto, tai teks kitą kartą mestėlt į temą
QUOTE(alize @ 2009 02 07, 21:26)
super gavosi pas mane kakava granulytem, tai as ja piene istirpinau, kuo puikiausiai iskilo ir nesusmego visai, bet dejau trecdali saukstelio kepimo milteliu, ryt reiks pabandyt be ju
Irgi įdomiai

labai žavi, kad visos išradingos

ir surandate kuo kaip pakeisti
QUOTE(Luella @ 2009 02 10, 17:34)
na va, ka tik pasigaminau ir jau suvalgiau sita pyragaiti... prisiskaiciau cia kaip kitom neisejo ir buvau pasiruosus blogiausiam, net truputuka kepimo milteliu idejau, bet viskas buvo gerai, uzteko man 3 min, visai neguminis, o purus ir net gana daug jo isejo... praktiskai nesusmego, bet kepiau tokiam dideliam placiam puoduke... na siek tiek sausokas, viena valgyt nelabai, noris kazkokio padazo, uogienes ir pan... as uzsivarvolinau braskiu uogienes, bet siaip staigiai uzsinorejus kokio deserto tikrai saunu tuo labiau, kad neturiu orkaites ir nera galimybiu pasimegaut namie keptais pyragais...
Taip, geriausiai kepti plačiame puodelyje - tada ir mikrobangų krosnelės šviesti nereikia, ir puodelio šonų gramdyti netenka