Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

Merginos, pasirodykite su savaisiais pyragėliais (pasidalinkite , jei ką keitėte receptuke) mirksiukas.gif jie juk taip smagiai ir skirtingai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu isbandem ir mes.kulinarai is musu ne kokie,bet sitas receptas super smile.gif tiesa vietoj pieno pylem zalios aratos su citrina,vietoj kakavos truputi cinamono dejom.gavosi kvapnus ir neguminis smile.gif mikrobange senesne tai kepem 4min.neturejom jokiu padazu ar ledu,bet sunus sukirto su cukraus pudra ir sake kad labai skanu.smagiausia kad nereikejo ilgai laukti,nes kepant koki pyraga jis salia orkaites grindis prabruzina smile.gif smile.gif apsirupinsim produktais is bandysim apelsinini kept.labai jau skaniai su padaziuku atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2009 03 12, 12:22)
Niu isbandem ir mes.kulinarai is musu ne kokie,bet sitas receptas super smile.gif tiesa vietoj pieno pylem zalios aratos su citrina,vietoj kakavos truputi cinamono dejom.gavosi kvapnus ir neguminis smile.gif mikrobange senesne tai kepem 4min.neturejom jokiu padazu ar ledu,bet sunus sukirto su cukraus pudra ir sake kad labai skanu.smagiausia kad nereikejo ilgai laukti,nes kepant koki pyraga jis salia orkaites grindis prabruzina smile.gif smile.gif apsirupinsim produktais is bandysim apelsinini kept.labai jau skaniai su padaziuku atrodo smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif prie progos nufotografuok ir parodyk mūsų smalsumui numalšinti mirksiukas.gif o receptukas skamba labai skaniai thumbup.gif - aš pati dar neišbandžiau su žalia arbata biggrin.gif
Atsakyti
Pyragaitis super... ,vat cia mano bandymukas smile.gif siaip pavyko... clap.gif Aciu uz exstra receptuka
user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2009 03 12, 19:15)
Pyragaitis super... ,vat cia mano bandymukas smile.gif siaip pavyko... clap.gif Aciu uz exstra receptuka

O kas ten visruj? blush2.gif Puikus bandymas thumbup.gif
Atsakyti
o virsui... bigsmile.gif nebuvo nieko saldytuve su kuo galima buvo patiekti...tai sokoladinis sviestas hihihi.gif bet jis super tiko....nes isigere i vidu ir prapuole...o pasidare toks pyragaitis sultingas wub.gif
sis pyragaits labai primine kur pardese buna keksiukai negriukai, tik netoks sausas... bet labai skanu...nejauciau jokio kiausinio schmoll.gif
liuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 13 kovo 2009 - 11:00
Nu fain bigsmile.gif o man tokia mintis..." čia gal "dešrelė supjaustyta griežinėliais? ..." biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 kovo 2009 - 11:02
QUOTE(irmulia @ 2009 03 13, 11:02)
Nu fain  bigsmile.gif  o man tokia mintis..." čia gal "dešrelė supjaustyta griežinėliais? ..."  biggrin.gif  thumbup.gif

doh.gif hihihi.gif 4u.gif nu geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2009 03 13, 10:57)
o virsui... bigsmile.gif  nebuvo nieko saldytuve  su kuo  galima buvo patiekti...tai sokoladinis sviestas  hihihi.gif  bet jis super tiko....nes isigere i vidu ir prapuole...o pasidare toks pyragaitis sultingas wub.gif
sis pyragaits labai primine kur pardese buna keksiukai negriukai, tik netoks sausas... bet labai skanu...nejauciau jokio kiausinio schmoll.gif
liuks 4u.gif

Isradingumas thumbup.gif
Atsakyti
kita kart pjaustysiu kubeliais hihihi.gif biggrin.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas,
ka tik isbandziau si piragaiti, super skanus thumbup.gif tik vietoj sokaladinio drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kakao, ipdejau du saukstus paprasto. Skonis nepakartojamas, panasus i geru sokoladiniu ledu. Dabar vaisinsiu svecius. Aciu.
Atsakyti
Na as siandiena dvygubinau visus produktus...maisiau sultynio dubenelyje....viskas liuksiskai iskyloi biggrin.gif tikrai labai skanu,dukrius valge su miau miau varskyte ,mes su MB vel su sokoladiniu sviestu:)
Atsakyti