Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

QUOTE(Pupsiukė @ 2009 03 31, 13:02)
Gal galite pasakyti kokią kakavą ten dėti,nes pastarasis pyragėlis smirdėjo šlykščiai,kakava.  blush2.gif

O šiaip koks skonis to pyragaičio? Skanu? Aš tai bijojau valgyti schmoll.gif

Galima dėti saldžią kakavą , aš pati dėjau Nesquik thumbup.gif Dėl skonio, jei kepamas orkaitėje, tai kaip keksiuko negriuko skonį primena tik sausesnis, o jei mikrobangų krosnelėje, tai skanus skonis, pyragaitis mirksiukas.gif

QUOTE(Pupsiukė @ 2009 03 31, 13:31)
Ir ar galima vietoj pieno pilti sulčių? bigsmile.gif  Ananasų unsure.gif.

taip, pilnai mirksiukas.gif atitikmenį rasi Apelsininis pyragaitis per 3 minutes mirksiukas.gif vietoje apelsinų sulčių gali bandyti pilti ananasų sultis mirksiukas.gif

QUOTE(ligita8352 @ 2009 03 31, 15:57)
ka tik po eksperimento  bigsmile.gif  valgomas  ax.gif  tik man kazkoks riebumas trupuciuka jauciasi. sakau gal aliejaus kt karta maziau idet  g.gif

g.gif riebus sakai? g.gif keista, nes kiek kartų kepiau, tai kaip tik sausesnis jis labiau nei riebus gaunasi... gal kiek per daug aliejaus pylei? mirksiukas.gif

Aišku, čia toks receptukas mirksiukas.gif , kur galima laisvai eksperimentuoti mirksiukas.gif tad pabandyk pilti mažiau aliejaus mirksiukas.gif ir brūkštėlk kaip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
ar tiktu sokoladine kakava... idomu, ar nebutu per kartu.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erra: 31 kovo 2009 - 17:27
QUOTE(Erra @ 2009 03 31, 17:25)
ar tiktu sokoladine kakava... idomu, ar nebutu per kartu....  g.gif

tinka šokoladinė pudra, o dėl šokoladinės kakavos tai g.gif manau, kad turėtų tikti, tuo lab kad yra dar dedama cukraus į masę mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kuri bandete ideti sokolado gabaliuku?
Atsakyti
Dariau,veltui.. schmoll.gif Gavosi kažkoks guminis piragaitis,teko išmesti. verysad.gif Kaip Jums gaunasi toks skanutis,minkštutis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 03 31, 18:24)
o gal kuri bandete ideti sokolado gabaliuku?

Štai Bolo de caneca su balto šokolado gabaliukais mirksiukas.gif skanu thumbup.gif

QUOTE(Pupsiukė @ 2009 03 31, 19:30)
Dariau,veltui.. schmoll.gif  Gavosi kažkoks guminis piragaitis,teko išmesti. verysad.gif  Kaip Jums gaunasi toks skanutis,minkštutis? unsure.gif

gal perdaug pylei pieno? g.gif ar per ilgai kepei? pabandyk dar kartelį mirksiukas.gif pagal viską turėtų pavykti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš šiandien vietoj pieno pyliau kefyra, tai man net skaniau gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 03 31, 17:54)

g.gif  riebus sakai?  g.gif  keista, nes kiek kartų kepiau, tai kaip tik sausesnis jis labiau nei riebus gaunasi... gal kiek per daug aliejaus pylei?  mirksiukas.gif

Aišku, čia toks receptukas  mirksiukas.gif , kur galima laisvai eksperimentuoti  mirksiukas.gif  tad pabandyk pilti mažiau aliejaus  mirksiukas.gif  ir brūkštėlk kaip gavosi  mirksiukas.gif

antras bandymas ax.gif puse sauksto maziau aliejaus ir puse sauksto maziau miltu, vietoje pieno stipri zalia arbata - gavosi daug skanesnis nei pirma kart bigsmile.gif
Atsakyti
Na as ir pabandziau padaryt sita pyragiuka, bet pirmas blynas gavosi gerokai prisviles... gavosi kazkoks guminis, ir laaaaaaaabai sausas (net uzspringau, teko vandeniu uzsigert, kai paragavau unsure.gif ). Nezinau, gal miltu per daug...bet ir tai dejau tik 3 saukstus... g.gif Na bet reiks bandyt dar karteli, galgi gausis kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 03 31, 20:30)
Dariau,veltui.. schmoll.gif  Gavosi kažkoks guminis piragaitis,teko išmesti. verysad.gif  Kaip Jums gaunasi toks skanutis,minkštutis? unsure.gif

man irgi taip pat gavosi, o taip norejau, bandysiu vel kada... ax.gif
Atsakyti
Man irgi nesigauna nieko skanaus, o ir nemanau, kad turėtų gautis, kadangi pagal produktus turėtų būti eilinis biskvitas, tuo labiau keptas mikrobangėje, skonis primena kažkokią kempinę... verysad.gif
Atsakyti
Noreciau paguosti tas mergaiciukes kurioms nesigauna , 4u.gif Viska darykit pagal receptura ir labai reikia ziureti i mikro bangu krosneles galinguma .Kadangi mano seima labai didele ir vakarais jie sumeskeja, tai kartais kepu as jiems sita pyrageli, bet puodeliu man nebe uztenka tai kepu 2,5 litro spec puode , vietoj Neskvik kakavos, dedu paprasta saldvos kakava ir dar dedu viena arba puse nubrauktus saukstelius kepimo milteliu sumaisytus su miltais ir niekada nesigauna gumine ptu ptu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudle: 03 balandžio 2009 - 23:00