Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

Merginos, nenuleiskite rankų , bandykite, tikrai turi pavykti mirksiukas.gif

Kudle, smagu, kad viskas gaunasi thumbup.gif įmesk kada savo pyragėlio foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte# @ 2009 04 03, 23:12)
man irgi taip pat gavosi, o taip norejau, bandysiu vel kada... ax.gif

Reikės dar gal bandyti,tiesiog nesigauna ir tiek. Primena kempinės skonį. doh.gif O taip noriu blush2.gif 4u.gif.
Atsakyti
Labai patiko recepto paprastumas ir paruosimo greitumas thumbup.gif
Kadangi velyku deserto klausimas kabo man ant peciu, tai manau ji isspresiu su siuo desertu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 04 11, 12:27)
Labai patiko recepto paprastumas ir paruosimo greitumas  thumbup.gif
Kadangi velyku deserto klausimas kabo man ant peciu, tai manau ji isspresiu su siuo desertu  thumbup.gif

neistveriau ir siandien pabandziau pasigaminti si deserta, bet galiu pasakyti, kad visai nepatiko rolleyes.gif Neskanu tiesiog, beto kazkoks guminis gavosi, jau nekalbant, kad atrodo kaip kempine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 04 11, 22:44)
neistveriau ir siandien pabandziau pasigaminti si deserta, bet galiu pasakyti, kad visai nepatiko  rolleyes.gif  Neskanu tiesiog, beto kazkoks guminis gavosi, jau nekalbant, kad atrodo kaip kempine  lotuliukas.gif

Gerai,kad išbandei, o tai būtum gėdos apturėjus per pačias Velykas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 11, 23:23)
Gerai,kad išbandei, o tai būtum gėdos apturėjus per pačias Velykas... lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai, bet uztai vakar prisijuokem iki asaru is sio "pyrago" biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, HELP!!! Siandien jau tris pyragelius kepiau ir nei vienas nesigavo verysad.gif Dedu visko, kiek reikia. Pirma karta vietoj kakavos dejau smulkinta sokolada, o vietoj pieno pyliau apelsinu sulciu. Neturejau reikiamu produktu. Kepiau mikrej kiek ilgiau, nei reikejo (mazai watu). Gavosi guminis. Nulekiau iki parduotuves kakavos ir pieno, bet ir vel gavosi s.. Kepiau jau orkaitej. Irgi siek tiek ilgiau. Visas subliusko vos istraukus. Kiek maziau guminis, slapokas. Buvau nustacius kaitra ir is apacios ir is virsaus. Tai visa apacia prie puoduko "priaugo". I viena is dvieju paskutiniu dejau kepimo milteliu i kita ne. Skirtumo nebuvo verysad.gif
Ka ne taip darau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 01 30, 19:05)
As irgi siandien dariau man viskas isejo, dariau su paprasta kakava, labai skanus thumbup.gif

Tikrai SUPER, dekui uz receptuka.... bigsmile.gif
Atsakyti
na nezinau nezinau ,kodel jums nieks nesigauna? mano net keturiolikmetis si pyrageli kepa ir viskas ok .mano mikro bangine 800w galingumo tai kepu 4min . viena puodeli ,o jei puode tai i8min (bet tada porcijos didesnes )Gal permazai plakat produktus ?
Atsakyti
Kepiau as ji irgi jau senokai smile.gif
MERGINOS - ŠIS PYRAGELIS KEPAMAS MIKROBANGU KROSNELEJE, JUS NENOREKIT, KAD GAUTUSI NORMALUS PYRAGAS!!!. JIS IR TURI GAUTIS KAIP KEMPINĖ biggrin.gif norit per 3 min deserto prasom tongue.gif o jai norit normalaus pyragelio, ja per 3 min tikrai neprasisuksit tongue.gif tongue.gif rolleyes.gif

dar patarimas, kai išemi iš podelio tai reiktu kokį pusvalandi palaikyti, tada man rodos jis biski puresnis pasidaro (vandeniukas issigaruoja)..
BET ĮSPĖJU, ČIA SKONIO REIKALAS. biggrin.gif
Atsakyti
Padariau ir as ka tik ta pyragaiti. Ale ten ne toks ir mazas gaunas. Visai nieko toks skonis. Dejau, tiesa, 0,5 a.š. kepimo milteliu.
Vyras sake, kad jam ledu truksta, sako nueisiu i parde ledu lotuliukas.gif Bet, ziuriu, kad teks kita jau gamint, kol ledai bus, nes sito jau nebera. Suejo ir be ledu lotuliukas.gif
Atsakyti
na pagaliau ir aš prisiruošiau, einu kept smile.gif
Atsakyti