Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

na va, pyragėlis iškeptas ir labai skanus! nei guminis, nei subliuško, super viskas!
Atsakyti
Super, kam gaunasi thumbup.gif thumbup.gif Prie progos nufotografuokite ir parodykite čia savo linksmuosius pyragėlius mirksiukas.gif thumbup.gif

Receptukas yra iš ties labai mistinis dėl to, kad vienoms pavyksta jį iškepti, kitoms ne g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man ir vakar pagaliau pavyko ji iskepti biggrin.gif O visa mistika tame, kad reikejo ne 3 minutes kepti, o siek tiek daugiau, nei 5.. Aciu uz recepta thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau ir as siandien si pyragiuka ax.gif iskilt iskilo, bet skonis silto buvo kazkoks keistokas, nors kai praveso, su ledais thumbup.gif Tiesa, kepiau orkaitej ir man regis 25min. truputeli per daug ax.gif

Cia parodau kas gavosi, dar be ledu smile.gif
Atsakyti
Grazutis wink.gif Man irgi toks gavosi.
Atsakyti
gerai atrodo thumbup.gif net nuotraukose matosi kaip dar garuoja biggrin.gif

o dėl kepimo laiko, esu pažymėjusi, kad ~ 25 min mirksiukas.gif maždaug mirksiukas.gif orkaitėje kepant reikia tikrinti kaip kepa mirksiukas.gif nes aišku kad gali būti jog užteks tik 20 min ar net 15 (nors 15 min tikrai neužtenka biggrin.gif )
Atsakyti
aš irgi išbandžiau šį receptuką - super gavosi thumbup.gif labai skanus pyragaitis, o ypač su ledais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 22 balandžio 2009 - 18:16
Aš irgi neseniai išsikepiau smile.gif Super gavosi thumbup.gif Bet man atvėsęs skanesnis ax.gif
Atsakyti
As kaip ziuriu tj cia turi gautis toks tamsus, o isorej siek tiek sviesesnis...nes kai as kepiau man jis vienodas buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miglicienta @ 2009 04 25, 12:27)
As kaip ziuriu tj cia turi gautis toks tamsus, o isorej siek tiek sviesesnis...nes kai as kepiau man jis vienodas buvo  unsure.gif

Nebūtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai šitą pyragėlį kepu orkaitėje ir keksiukų formelėse tose popierinėse ir gaunasi labai nemniniai dar šokolado ant viršaus ir mmmmmm.....(čia kai labai greitai norisi skanėsto ir dar akis palepint smile.gif ) ir kepa kažkur 20 min 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz ideja thumbup.gif Atradau, kad taip galima bet koki pyraga/pyrageli iskepti ir nereikia pusvalandzio ar daugiau laukti kol orkaitej iskeps, ypac jei norisi dabar ax.gif Vakar kepiau maziukus cupcakes pagal viena Sonatinos recepta. Po minutes istraukiau apie 10 super skaniu minkstu pyrageliu essen.gif
Atsakyti