Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

Labai sudomino receptas, tai išbandžiau šiandien smile.gif Gavosi puikiai, dukra sužavėta, tik kitą kartą, kai darysiu, reiks padažu kokiu nors pasirūpinti, nes dabar tik pabarstuku turėjau. Gera išeitis, kai norisi kažko skanaus, o ir į parduotuvę, ir virtuvėj ilgai krapštytis tingisi biggrin.gif
Reikės dar ir apelsininį išbandyti, ačiū Irmuliai už receptą 4u.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 02 20, 18:03)
Labai sudomino receptas, tai išbandžiau šiandien smile.gif  Gavosi puikiai, dukra sužavėta, tik kitą kartą, kai darysiu, reiks padažu kokiu nors pasirūpinti, nes dabar tik pabarstuku turėjau. Gera išeitis, kai norisi kažko skanaus, o ir į parduotuvę, ir virtuvėj  ilgai krapštytis tingisi biggrin.gif
Reikės dar ir apelsininį išbandyti, ačiū Irmuliai už receptą 4u.gif

thumbup.gif smagu, kad patiko mirksiukas.gif ir kad viskas gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
siandiena isbandziau pavyko is pirmo karto thumbup.gif
cia bus kai labai ko isinori saldaus ar vakare vaikams pasmaliziauti ir greit ir gerai
labai aciu uz recepta aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Ka tik isbandziau receptuka. Nu labai skanus pyragaitis thumbup.gif Reiks vyra nustebinti biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik išbandžiau šį receptėlį. Viskas liuks - ne guminis, nesmirdėjo kiaušiniene ar dar kažkuo kitu, tiesiog namai skaniai pakvipo kakava, iškilo, atidarius dureles truputį susileido, bet tai nuotaikos sugadino, kepiau 3 min (kitą kartą kepsiu truputį ilgiau). Ir atradau vieną didelį minusą - labai greit susivalgo biggrin.gif laimei, kad greit pasigamina lotuliukas.gif

ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
vaje koks geris
man gavosi is pirmo karto, thumbup.gif tiesa,dejau 4s aliejaus ir sauksteli kepimo milteliu, del visa ko biggrin.gif ir pakepiau ne 3 bet 4 min, nes mano orkaite senienu seniena biggrin.gif tikrai labai skanus,purus ir ne kiek neguminis. Suvalgiau is karto,kepsiu tuoj dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms gavos tik pabandzius o man ne verysad.gif pirmas keliavo i siuksline doh.gif antra karta dejau kepimo milteliu gavos super nors biski pakrito tik atidarius, bet skanus thumbup.gif treciaji karta ir vel nesigavo verysad.gif doh.gif gal reik ilgiau pakepti nes sukrenta ir gaunas toks negrazus lygtais nedakepes g.gif
Atsakyti
na nežinau, man visada gavos smile.gif tikrai labai puikus pyragėlis kai užklumpa mirk-gyvenk saldumynų noras smile.gif
Atsakyti
Naujienos : turiu patobulintą pyragėlio variantą thumbup.gif ech, skanus velnias essen.gif , ir kaloringas doh.gif cool.gif

QUOTE(MergickaN @ 2011 08 01, 18:16)
Visoms gavos tik pabandzius o man ne  verysad.gif pirmas keliavo i siuksline  doh.gif antra karta dejau kepimo milteliu gavos super nors biski pakrito tik atidarius, bet skanus  thumbup.gif  treciaji karta ir vel nesigavo verysad.gif  doh.gif  gal reik ilgiau pakepti nes sukrenta ir gaunas toks negrazus lygtais nedakepes g.gif

įdėkite foto mirksiukas.gif bus aiškiau mirksiukas.gif o šiaip gal ilgiau pakepkite mirksiukas.gif bet jei per ilgai kepsite, tada jis tikrai guminis gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi puikiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Gaminau šitą skanėstą jau 5kartus ir kiekvieną kartą jis man puikiai pavyksta, tik aš kakavos nededu thumbup.gif Aš dedu truputi daugiau pieno, mažiau miltų, įdedu kepimo miltelių ir rezultatas - dieviškai skanus ir minkštas pyragėlis smile.gif Labai ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti