Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

Aš vakar irgi išbandžiau, foto nebus, nes iš karto buvo suvartotas pagal paskirtį thumbup.gif . Man irgi šiek tiek jautėsi kiaušinio skonio skonis g.gif , gal dėl to kad kiaušinis didelis L dydžio buvo unsure.gif ir šokolado skonio mažoka (dėjau nesquik saldžią kakavą ).
Atsakyti
Man ir nieko neišėjo schmoll.gif subliuškęs guminis blynas. doh.gif
Atsakyti
As nepasidaviau ir siandien bandziau 3 karta thumbup.gif na uzstaciau 6 minutem, bet po 5 su trupuciu pamaniau kad jau gana ir isjungiau. Sy karta viskas iskilo ax.gif tik manau jau per daug truputy kepiau nes apacia jau buvo pajuodus, lyg apdegus smile.gif tiesa, sy karta bandziau su kepimo milteliais smile.gif bet buvo super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif . Ačiū už skanaus deserto receptą 4u.gif
Viską dariau kaip recepte parašyta, kepiau sultinio puodelyje 3 minutes. Iškilo puikiai, visai neguminis. Valgėme su ledais (fotiko baterijos išsikrovę buvo, nepavyko nufotkint) doh.gif .
Darysiu dar ne kartą thumbup.gif . Būtinai nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o man gavosi guminis. nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
REIKS BANDYTI drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš šį rytą sau ir draugei iškepiau porą šių pyragaičių ... orkaitėje (mikrobangų krosnelės kol kas neturiu biggrin.gif ) ir ką - tikras keksiukas- negriukas thumbup.gif gavosi sausenis, nei kepant mikrobangų krosnelėje, bet su karamele nerealu thumbup.gif Išbandykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 sausio 2009 - 16:31
As irgi siandien dariau man viskas isejo, dariau su paprasta kakava, labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
vakar dariau net du kartus biggrin.gif
visai nieko, kaip per 3 minutes, tai tobulo skonio bigsmile.gif
valgiau su vaniliniais ledais ir aviečių uogiene ir visai neguminis jis man gavosi
beje, prieš kepant paragavau tos "tešlos", nu tokia skani man ta masė smile.gif
Atsakyti
Kam nesigavo pabandykite dar vieną dalyką - visus produktus gerai išmaišyti: kiaušinį išplakti mikseriu ar šluotele iki putų, ir taip dedant visus kitus likusius produktus mirksiukas.gif

O šiaip (kepant orkaitėje) galima dėti pvz. trigubą normą ir kepti pyrago formoje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 sausio 2009 - 18:01
Oj aš irgi išbandžiau, tik iškart į didesnį stiklinį indą. Dariau iškart dvigubą porciją, nes puodeliai namuose nedideli, tai turėjau tik tą vieną stiklinį indą. Na ir ką, manau gavosi neblogai, truputį guminis, bet nedaug, manau kad gal ilgiau kept reikėjo, nes masės gi daugiau, bet viskas superrrr thumbup.gif Tiesa, dėjau tris L dydžio kiaušinius, truputį jaučiasi jų skonis, tai manau dvigubai porcijai pilnai užtenka ir 2 kiaušinių ax.gif
Ačiū labai už tokį puikų receptą thumbup.gif
Galėtų būt dar daugiau tokių lengvučių ir greitų receptukų ax.gif
Atsakyti
Ale kaip keista , juk visos darome taip kaip parašyta .....vienom išeina , kitom - ne , sudėtingas tas konditerijos menas biggrin.gif
Atsakyti