Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

man tai jis labai skanus smile.gif ir kiek esu vaišinusi svečius, irgi sakė kad labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Esu anksciau gaminusi, bet nei karto nesigavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 09 08, 20:30)
Esu anksciau gaminusi, bet nei karto nesigavo  verysad.gif

o kas konkrečiai nesigavo ? guminis iškepė? nevalgomas? pabandykite naują sveikesnį variantą - purumas: garantuotas, šiame tikrai nėra jokio gumiškumo thumbup.gif

taip pat į masę drąsiai galite įberti paprastos kakavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 09 09, 07:13)
o kas konkrečiai nesigavo ? guminis iškepė? nevalgomas? pabandykite naują sveikesnį variantą - purumas: garantuotas, šiame tikrai nėra jokio gumiškumo  thumbup.gif

taip pat į masę drąsiai galite įberti paprastos kakavos  mirksiukas.gif

Taip guminis ir kazkokio nesamoningo skonio doh.gif o koks tas naujas sveikesnis variantas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2012 09 11, 16:21)
Taip guminis ir kazkokio nesamoningo skonio doh.gif  o koks tas naujas sveikesnis variantas? blush2.gif

g.gif na visko pasitaiko mirksiukas.gif kiek man yra tekę kepti tą tradicinį - tokio rezultato nebūdavo mirksiukas.gif

o sveikesnio varianto receptą rasite temos ankstesniame puslapyje, t.y. 23 psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 09 13, 14:52)
g.gif  na visko pasitaiko  mirksiukas.gif  kiek man yra tekę kepti tą tradicinį - tokio rezultato nebūdavo  mirksiukas.gif 

o sveikesnio varianto receptą rasite temos ankstesniame puslapyje, t.y. 23 psl. mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie greitų pyragėlių mylėtojų klubo smile.gif Vakar bandžiau pirmąjį (su kakava) pyragėlį, tai visai jis man patiko, ir nebuvo guminis biggrin.gif Šiandien vėl kepsiu kai vyras iš darbo grįš, tai jei spėsiu vėliau foto įmesiu wub.gif
Atsakyti
Tai vat - rezultatas patiko ir mano vyrui thumbup.gif
Ačiū irmuliai už tokio skanaus pyragėlio receptuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jauna mamytė, smagu, kad viskas pavyko thumbup.gif mestėlk kada nuotraukytę savojo pyragiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 09 20, 09:28)
jauna mamytė, smagu, kad viskas pavyko  thumbup.gif  mestėlk kada nuotraukytę savojo pyragiuko  mirksiukas.gif

Pasistengsiu kurią dieną pagaut ir nufotkint, nes vakar kol atsinešiau fotiką buvo likę tik pusė pyragiuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 01 27, 10:16)

Bolo de canecakitaip pyragaitis puodelyje per ..... 3 minutes  thumbup.gif

Skanaus !!!  biggrin.gif

Kaip idomu ir paprasta thumbup.gif reikes butinai isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 01 27, 10:16)
Bolo de canecakitaip pyragaitis puodelyje per ..... 3 minutes  thumbup.gif
Receptas su foto nuo produktų iki pateikimo  mirksiukas.gif

Siandiena kepiau 2 kartus, abu kartai pavyko puikiai, isejo purus, dregnas thumbup.gif
pirmas kepe 3min., o antram reikejo 3,5min.
Skonis idomus, gaila kad ledu neturejau, manau kad puikiai tiktu ax.gif
Atsakyti