Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

QUOTE(irmulia @ 2011 08 02, 13:42)
Naujienos : turiu patobulintą pyragėlio variantą  thumbup.gif ech,  skanus velnias essen.gif , ir kaloringas  doh.gif  cool.gif

ir koks gi jis? bigsmile.gif katik isbandziau kept paprasta, tik kakavos pora trupiniu bebuvo tai gavos vos ne smelio spalvos biggrin.gif ir miltu dejau 4s, reiks kita karta det tik 3s manau gausis minkstesnis, dar truputi kep.milteliu idejau nes man niekad kepiniai neiskyla doh.gif dabar su dukra sulapnojom vyrui nebeliko paragaut ax.gif
Atsakyti
Ir as kepiau si pyragaiti pirma karta gavosi labai gerai, kepiau 4min kita karta kepsiu 3, tiesa vietoj pieno pyliau vandeni nes neturejau pieno ir dejau paprasta kakava, kita karta sokolada isbandysiu, tik gaila karameles neturejau, reiks ismokt pasidaryti tai tiks ir prie pyrageliu ir ledu. tiesiog fantastiskas pyragelis netiketiems sveciams uzgriuvus super iseitis thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau ir as,iskart tik perskaicius, labai suntrigavo,kaip per tiek laiko galima mirkobangej pyraga iskept biggrin.gif ir pavyko, tik pagal mano mikruske reikejo 4 min. ax.gif bet siaip skanu,koki karta reikes apelsinini isbandyti
Atsakyti
Suintrigavo receptukas ir puikūs atsiliepimai, nekantrauju išbandyti:)
Atsakyti
nu einu padarysiu ir as g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nenusivilsi wink.gif

Parašyk, kaip gavosi smile.gif
Atsakyti
nu gavosi neblogas tik dejau ne kakava o capucina biggrin.gif g.gif tai nezinau gavosi neblogai,bet va eisim tuoj i lauka tai nusipirksiu kakavos ir bandysim su kakava padaryt g.gif
vyras valge su braskiu uogiene ir sokolado drozlem,skanu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš tai jį visad valgau su ledais, tai mmm niami niami biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi išbandžiau. Ir nenusivyliau. Rytais darbe geriam kavą tai labai tiko. Namie viską sumaišiau stiklainėlyje, darbe į puodelius ir 4 min. į mikrobangę (pakepus 3 pasirodė neiškepęs tai dar 1 pridėjau). Visa kontora šokoladu kvepėjo ax.gif
Atsakyti
Ar dar kepate sita pyragaiti kas nors? Norejau paklausti del mikrobanges tongue.gif , nes pas mane tik pasildo maista, ir nera karscio nureguliavimo. Ar iseitu isikepti per 3 min? ,t.y.tik sildymo principu?
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 22:06)
700W  4u.gif  katik bandziau dar karta kepti, kepiau 4.5 min bet vel per trumpai buvo biggrin.gif  vidui jau buvo pradeja darytis kazkas panasaus kai prapjoviau, matesi "sausos" vietos, reiskia turbut dar ilgiau reikia kepti g.gif

bandysiu ir aš kadangi mikrobangės neturiu-tai orkaitėj kepsiu ax.gif
Atsakyti
lygiai tai pat kepu keksa, tik zinoma orkaitej eir zinoma didesnemis proporcijomis, taciau nesusimasciau,kad viena ir ant greicio galima issikepti mikrobangeje g.gif
Atsakyti