
Gal man kas nors atsakys (ziureti auksciau )

QUOTE(Jurguras @ 2011 11 22, 17:13)
Ar dar kepate sita pyragaiti kas nors? Norejau paklausti del mikrobanges
, nes pas mane tik pasildo maista, ir nera karscio nureguliavimo. Ar iseitu isikepti per 3 min? ,t.y.tik sildymo principu?

as tai jusu atveju pabandyciau, ypac jeigu pasildo maista taip kad jis beveik karstas


QUOTE(Jurguras @ 2011 11 22, 16:13)
A pas mane tik pasildo maista, ir nera karscio nureguliavimo. Ar iseitu isikepti per 3 min? ,
pas mane irgi nesireguliuoja karstis ir pati mikrobange jau sena, bet pyragelis iskepa per 3,5 min. Tik butinai dedu puse arbat.saukstelio kepimo milteliu

Aciukas
,bandysiu kepti

Vakar kepiau, mano nuomone- iskepe puikiai, purus nesukrites, bet skonis neipatingas, antra karta nekepsiu, nelabai patiko.

Pristatau sveiką alternatyvą bolo de caneca pyragaičiui
išbandyta šiandien ir skanumėlis
bei sąžinė rami
Bananų/migdolų pyragaitis per 3 minutes



Receptas
1 pyraičiui :
* 1 labai gerai prinokęs bananas
* 2 valg.š. anakardžių riešutų sviesto ( galima naudoti ir kitų riešutų sviestą)
* 1 kiaušinis
* 1 valg. š. migdolų miltų ( maltų blanširuotų migdolų)
* 1/4 arbat. š. kepimo miltelių
* geras žiupsnis cinamono
papuošimui:
* saujelės kedrinių pinijų / kedro riešutų
* gan gilaus ir plataus puodelio/ indelio, kad pyragėlis neišliptų pro kraštus.
Gaminimo eiga:
Į smulkintuvą sudėti anakardžių riešutų sviestą, įmušti 1 kiaušinį, sudėti gabaliukais supjaustytą nuluptą bananą, suberti kepimo miltelius, cinamoną bei migdolų miltus.
Viską gerai kelis kartus permalti, iki vientisos gan skystos masės.
Gautą masę supilti į platų gilų puodelį
ir pastatyti į mikrobangų krosnelę.
Nustatyti laikmatį : 2 minutes ir 50 sekundžių - šio laiko užtenka, kad pyragėlis spėtų iškilti ir iškepti.
Iškepusį pyragėlį galima valgyti tiesiai iš to pačio kepimo puodelio arba išversti į lėkštę ir šalia pabarstyti saujelę kedro riešutų.
Viskas. Paprasta. Greita. Skanu.
Taip pat galima kepti ir orkaitėje : įkaitinti iki 170-180°C ir kepti ~ 30-35 minutes.
Skanaus

išbandyta šiandien ir skanumėlis


Bananų/migdolų pyragaitis per 3 minutes



Receptas
1 pyraičiui :
* 1 labai gerai prinokęs bananas
* 2 valg.š. anakardžių riešutų sviesto ( galima naudoti ir kitų riešutų sviestą)
* 1 kiaušinis
* 1 valg. š. migdolų miltų ( maltų blanširuotų migdolų)
* 1/4 arbat. š. kepimo miltelių
* geras žiupsnis cinamono
papuošimui:
* saujelės kedrinių pinijų / kedro riešutų
* gan gilaus ir plataus puodelio/ indelio, kad pyragėlis neišliptų pro kraštus.
Gaminimo eiga:
Į smulkintuvą sudėti anakardžių riešutų sviestą, įmušti 1 kiaušinį, sudėti gabaliukais supjaustytą nuluptą bananą, suberti kepimo miltelius, cinamoną bei migdolų miltus.
Viską gerai kelis kartus permalti, iki vientisos gan skystos masės.
Gautą masę supilti į platų gilų puodelį
ir pastatyti į mikrobangų krosnelę.
Nustatyti laikmatį : 2 minutes ir 50 sekundžių - šio laiko užtenka, kad pyragėlis spėtų iškilti ir iškepti.
Iškepusį pyragėlį galima valgyti tiesiai iš to pačio kepimo puodelio arba išversti į lėkštę ir šalia pabarstyti saujelę kedro riešutų.
Viskas. Paprasta. Greita. Skanu.
Taip pat galima kepti ir orkaitėje : įkaitinti iki 170-180°C ir kepti ~ 30-35 minutes.
Skanaus

Ooooo Vaikyyyti koks skanumelis
jau tas pyragėlis iki negalėjimo patiko, šis matos ne ką prastesnis





jau tas pyragėlis iki negalėjimo patiko, šis matos ne ką prastesnis

QUOTE(Koxamte @ 2012 08 24, 20:55)
Ooooo Vaikyyyti koks skanumelis
jau tas pyragėlis iki negalėjimo patiko, šis matos ne ką prastesnis





jau tas pyragėlis iki negalėjimo patiko, šis matos ne ką prastesnis

joa, šis - man pačiai atradimas


dar pabandysiu orkaitėje iškepti


Bet tai kaip įdomiai, mikrobangei 3 min kepama, o orkaitei pusę val

aha, na mikro bangos vis gi savo daro
ai dar galima garuose virti
irgi apie pusvalandį gautųsi

ai dar galima garuose virti


Sudomino, reiks pabandyti
