Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

QUOTE(laureta @ 2008 08 13, 17:41)
neturi kuom uzsiimti? niekas neidomu? man buvo tas pats. kai tik pasakydavo, kad neturi ka veikti ir niekas neidomu, tuoj pat surasdavau uzsiemima. isgaravo visi neidomumai ir t.t.

o koki uzsismima surasdavai?papasakok . mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 08 13, 17:41)
neturi kuom uzsiimti? niekas neidomu? man buvo tas pats. kai tik pasakydavo, kad neturi ka veikti ir niekas neidomu, tuoj pat surasdavau uzsiemima. isgaravo visi neidomumai ir t.t.

va jetau kiek klaidu padariau blush2.gif atleiskit,nesenai tik kompa isigyjau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
liepdavau skaityti knyga. isplauti grindis. vaziuodavom kur nors kartu. o jeigu ir tai nepadedavo, liepdavau tiesiog sedeti ant sofos. padejo.

as buvau issiskyrusi ir viena auginau dukra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 13 rugpjūčio 2008 - 17:42
QUOTE(laureta @ 2008 08 13, 19:39)
liepdavau skaityti knyga. isplauti grindis. vaziuodavom kur nors kartu. o jeigu ir tai nepadedavo, liepdavau tiesiog sedeti ant sofos. padejo.

as buvau issiskyrusi ir viena auginau dukra.

aciu uz pataryma 4u.gif
Atsakyti
kaip keista staityti. kiek pamenu save maza, tai visada rasdavom uzsiemima, tokia vaikiska fantazija nereali buvo... prisirinkdavom su kuom nors gelyciu, pagaliuku, akmenuku ir jie budavo zmogeliukai, namai, baldai,ir valandu valandas galejom zaist, kad dabar kas tokia vaizduote duotu... biggrin.gif gal jam truksta bendravimo su kitais vakais, gal nesugalvoja, nemoka vienas zaisti ?
Atsakyti
O gal pasiūlykit veikti ką nors kartu ax.gif ? Pvz., ruošiat valgį, pasiūlykit supjaustyt daržoves, nuplauti bulves ar išmušti mėsą; turit gėlių - paprašykit padėti jas prižiūrėti: palaistyti, apipurkšti; važiuojat prie ezero - tegul prirenka malkų laužui, padeda surasti vietą palapinei... Septynmetis jau nėra mažas vaikas (bent jau jis taip galvoja biggrin.gif ), todėl leiskit pasireikšt, pasijust suaugusiu ir atsakingu už jam patikėtas užduotis. Leiskit priimt - kad ir mažus - sprendimus pačiam.
Atsakyti
As siulau leisti vaika i jo pomegius atitinkanti bureli. O kadangi tai septynmetis, tai pats tinkamiausias laikas (veliau jau butu paveluota del profesionalaus uzsiemimo)nuo rugsejo ji uzrasyti i naujai formuojamas grupes.
Rasete, kad tai labai aktyvus vaikas....tuomet sportinio ar panasaus tipo bureliai, manau, Jums butu tinkamiausi.
As pvz. savo septynmete dukra leidziu i profesionalu sportiniu sokiu kluba (brangus uzsiemimas), dar i profesionalia menines gimnastikos mokykla (visai nebrangu, nes tai valstybes finansuojama gimnastikos mokykla) ir negana to, kad ir taip jau laiko visiskai nera, bet dar praso manes leisti ja i daile nors viena karta per savaite...
Visur bega su didziausiu noru ir visur jai labai sekasi.
O 14-meti sunu nuo pirmos klases isbandziau keliose srityse: karate- nepatiko ir mete, lauko tenisas - 4 metus lanke, bet (kas man labai netiketa) kai pamate sportiniu sokiu varzybas ir treniruotes, taip susizavejo sokiais, kad dabar be ju nieko kito nenori - soka jau 4-tus metus - taip suradom ir jo hobi smile.gif
Sekmes ir Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 08 14, 13:19)
As siulau leisti vaika i jo pomegius atitinkanti bureli. O kadangi tai septynmetis, tai pats tinkamiausias laikas (veliau jau butu paveluota del profesionalaus uzsiemimo)nuo rugsejo ji uzrasyti i naujai formuojamas grupes.
Rasete, kad tai labai aktyvus vaikas....tuomet sportinio ar panasaus tipo bureliai, manau, Jums butu tinkamiausi.
As pvz. savo septynmete dukra leidziu i profesionalu sportiniu sokiu kluba (brangus uzsiemimas), dar i profesionalia menines gimnastikos mokykla (visai nebrangu, nes tai valstybes finansuojama gimnastikos mokykla) ir negana to, kad ir taip jau laiko visiskai nera, bet dar praso manes leisti ja i daile nors viena karta per savaite...
Visur bega su didziausiu noru ir visur jai labai sekasi.
O 14-meti sunu nuo pirmos klases isbandziau keliose srityse: karate- nepatiko ir mete, lauko tenisas - 4 metus lanke, bet (kas man labai netiketa) kai pamate sportiniu sokiu varzybas ir treniruotes, taip susizavejo sokiais, kad dabar be ju nieko kito nenori - soka jau 4-tus metus - taip suradom ir jo hobi  smile.gif
Sekmes ir Jums  smile.gif
na aciu jums visiems uz patarimus 4u.gif ,bandysiu kazkoki gal bureli surasti jam tinkama,aisku geriau tiktu ne kokia daile ,bet sportras blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(renatosik @ 2008 08 14, 14:51)
na aciu jums visiems uz patarimus 4u.gif ,bandysiu kazkoki gal bureli surasti jam tinkama,aisku geriau tiktu ne kokia daile ,bet sportras blush2.gif

gal yra mamu is pilaites? smile.gif gal jus zinot kokiu bureliu yra pilaites vid mokykloj? mirksiukas.gif
Atsakyti
[gal yra mamu is pilaites? smile.gif gal jus zinot kokiu bureliu yra pilaites vid mokykloj? mirksiukas.gif
[/quote]

Mano ziniomis, labai retai kada mokyklose buna bureliu profesionaliems uzsiemimams. Dazniausia tai megejisko tipo bureliai su atitinkamais vadovais. Tai jeigu noretumet kad vaikas kazkuo uzsiimtu rimtai, dalyvautu varzybose, o ne tik tam, kad laika prastumtu, tai patarciau ieskoti nesirisant prie mokyklos - daug informacijos yra internete, o galima ir i Jus dominancios sporto srities sporto federacija paskambinti (telefono nr. rasit per interneta) ir pasiteirauti kuriuos klubus mieste jie rekomenduotu kaip geriausius.
Atsakyti
QUOTE(renatosik @ 2008 08 14, 13:53)
Papildyta:

geriausiai dar duot jam paciam pasirinkt - bet su salyga, kad kazka tikrai pasirinkt turi:

PVz; kuo labiau nori ar lankyti karate, futbola ar plaukima??? :)mano dukra irgi anksciau neturejo ka veikt- dabar tik speja lankstyt- anglu, sokia ir dar nuo siu metu- daile... tik pas mus buvo grieztai- jei jau pradejai- tai atsakingai ziurek i tuos uzsiemimus... o del nieko neveikimo namuose- sudarydavau sarasus, ka vaikas turi nuveikti, pvz.:
1. sutvarkyti stalcius;
2. isplauti indus (specialiai su vyru neplovem- reikia kazkaip vaika pratinti namu darbams);
3. X knygoj perskaityt nuo 5 iki 10 puslapio..
4. perrasyt eilerasti i sasiuvini (cia kad su rasyba neturetu problemu);
5. perrinkt leliu drabuzyne- ismesti visus suplesytus smile.gif
ir taip toliau smile.gif tikrai vaikas budavo laimingas, kai saraselis baigesi ir tikrai po to rasdavo sau uzsiemimu smile.gif
Atsakyti
Ir as vaikystej taip zyzdavau pamenu. Priezastis budavo vienisumas - tevai savo reikalais uzsieme, broliu sesiu nebuvo, draugai irgi ne visada - kaip jie buvo viskas gerai, o kai ne - iskar ner nuotaikos, ner ka veikt...
Atsakyti
Dažnai vaikai taip zyzia, kai jiems truksta draugų. Mano sesuo tokių atvejų nusižiūri tinkamą vaiką (žaidžianti vieną ar slampinėjanti, panašaus amžiaus) ir organizuoja savo dukrai ir tam vaikui bendrą žaidimą. Kai vaikai geriau susipažįsta- toliau žaidžia ir be jos pagalbos ir zyzimas baigiasi thumbup.gif Vienam aišku nuobodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 19 rugpjūčio 2008 - 07:00
Sveikos merginos.Arteja rugsejis ir rupestis kuo vaikus uzimti po pamoku.Gal jums atrodys kad tai reklama,bet as noriu tik pasiulyti gera futbolo treneri.Tai mano pacios vyras, kuris apie futbola gali kalbeti 24 val per para.Futbola pats zaide nuo mazens,o kai zaisti nebegalejo pradejo treniruoti -pradzioje vyrus ,po to vaikus.Vaikams jis labai patinka,as net pati nustebusi kaip vaikai prisirise prie jo.Jis tiesiog sugeba ivertinti kiekviena kaip asmenybe ir jokio falso bendraujant su vaikais.Gal del to ir vaiku pagarba pelno.Dabar jis formuoja busimu pirmokeliu grupe.Dar karta noriu pasakyti kad tai tikrai ne reklama,nes grupe jis susirenka gana lengvai,vien is rekomendaciju kitu berniuku,kurie lanko pas ji.As rasau tik noredama jums padeti apsispresti.Veiksmas vyksta Vilniuje. Taigi jei susidomejote parasykite i az.
Atsakyti