Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

QUOTE(Medinis @ 2008 02 11, 21:39)
Nauji vėjai... O jūs tokia sena? Aš kažkaip maniau, kad jūs mergaičiukė... Jaunatviška jūs smile.gif

As atsiprasau, as cia sena labai...tuoj nupusiu dulkes nuo vaiku mokykliniu knygeliu ir paziuresiu kelinti tatai metai buvo book.gif
Nauji vejai...kokie vejai..ka tik buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2008 02 11, 20:43)
Nauji vejai...kokie vejai..ka tik buvo biggrin.gif

Mano medinukas jau neberuošė pamokų. Mokytoja sakė, kad joms draudžiama užduoti. Pirmokams ir antrokams. O trečiokams jau sunkoka suprast, kad namie reikia kažką daryti...
Atsakyti
Berniukus leiskite į futbolą. Pigi ir kokybiška futbolo mokykla Vilniuje
www.fmateitis.tai.lt
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mus daktarai taip pat siūlo imtis sporto biggrin.gif
Vyrukas kaip su viskuo sutinka. Tik va sunku apsispręsti ir išsirinkti.
Gal ką parekomenduotumet KAUNE?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NYLE MA: 04 kovo 2008 - 22:10
labas, noriu jūsų patarimo, pirmoje klasėje sūnus lankė futbolą, antroje lanko dailės mokyklą rodos ir noriai ten eina bet.....yra gana stambus ir aukštas, todėl norėčiau kad lankytų krepšinį, kaip nuteikti vaiką eiti sportuoti?
Atsakyti
QUOTE(mažoji @ 2008 03 11, 15:22)
labas, noriu jūsų patarimo, pirmoje klasėje sūnus lankė futbolą, antroje lanko dailės mokyklą rodos ir noriai ten eina bet.....yra gana stambus ir aukštas, todėl norėčiau kad lankytų krepšinį, kaip nuteikti vaiką eiti sportuoti?

kaip kaip biggrin.gif paprastai,pakalbekit ir viskas,paklauskit ar jis to nori ar ne biggrin.gif jei nenores tai niekaip nenuteiksit kol pats neuzsimanys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 12 kovo 2008 - 13:32
QUOTE(mažoji @ 2008 03 11, 15:22)

aš manau vaikas turi pats norėti.

mano dvyniai lanko karate.
o ten kur lanko yra toks dalykas, kad pirmos 2 treniruotės nemokamas, kaip ir apsižiūrėti ir nuspręsti ar patinka.

ten kur norite leisti sūnų pasiteraukite ar taip nėra, gal pabuvęs pajaus, kad jam patinka, o gal kaip tik supras, kad ne.
Atsakyti
Mano sūnus lanko krepšinį. thumbup.gif
Atsakyti
Sunus lanko sienų laipiojimą (alpinizmą) nuo 7 metų. Labai vyriškas sportas. Esu labai patenkinta. O vasarą jie su trenerių dar į žygius važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Kationok @ 2008 03 18, 13:33)
Sunus lanko sienų laipiojimą (alpinizmą) nuo 7 metų. Labai vyriškas sportas. Esu labai patenkinta. O vasarą jie su trenerių dar į žygius važiuoja.

Gal galėtumėt pasakyt kur randasi tas alpinizmo būrelis. Maniškis lanko keramikos būrelį ir muzikos. Abu mokykloje. Ankščiau dar lankė karate, bet nuolat peršaldavo ir susirgdavo. unsure.gif Tai teko mesti. Kažko norėtųsi iš sporto. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano sūnus lanko gimnastiką. Labai gerai sustiprina visus kūno raumenis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 11, 21:25)
Pirmokai pamokų neruošia. Dėl poilsio - nežinau.

Mano abu pamokas ruosia, ir pirmokas, ir antrokas
Atsakyti