Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

pirmokams ir antrokams neuzduoda namu darbu.bet namuose pabaigia atlikti tai,ko nespejo per pamoka.bent jau taip yra mano sunaus mokykloj.
nuo pirmos klases lanko krepsini.labai patenkintas,geras treneris,o labiausiai didziuojasi tuo,jog toj mokykloj treniravosi pats Sabonis smile.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti gerą krepšinio trenerė (į) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūrė @ 2008 04 08, 16:10)
Gal galėtumėt pasakyt kur randasi tas alpinizmo būrelis.  bigsmile.gif

Mes lankome Klaipėdoje (Strėvos g. 5), bet sunus važiuoja į varžybas ir į Vilnių, ir į Kauną. Vilniuje - vytenio g. 46B (http://www.montismagia.lt/?pid=201).
Atsakyti
4u.gif
sunus nuo 8 metu lanko dziudo treniruotes,dabar jam jau 12,turi 23 medalius,vazineja i uzsieni i varzybas,ne tik lietuvoje,bet svarbiausia-vaikis uzimtas,nes treniruotes vyksta 3 kartus i savaite. bigsmile.gif
taigi,mamytes,butinai leiskit kur nors savo vaikus,nors ir nerodo didelio noro...nes gi geriau prie kompo sedet,negul kazkur trenktis i treniruotes,bet viskas ateity atsiperka su kaupu-tampa punktualesnis,savarankiskesnis.
Atsakyti
Gera krepšinio mokykla Kaune"Perkūnas'', dalyvauja įvairiuose varžybuose,organizuojama vasara sporto stovykla Dauguose thumbup.gif . gal kas patartumėte kur galima lankyti lauko tenisą.
Atsakyti
Mano visi trys pipirai lanko krepsinio kluba ir dziudo mokykla
Mergaite norim leisti jodineti. Dar vyras nori, kad moketu lankstyti origami, bet Lietuvoje be sansu ismokti sio meno. Galvojam ka daryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutore: 17 liepos 2008 - 17:52
Gal kas zino, kur Vilniuje moko zaisti lauko tenisa ( sunui 7-ri metai)?
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2008 07 31, 20:58)
Gal kas zino, kur Vilniuje moko zaisti lauko tenisa ( sunui 7-ri metai)?

Apie Vilniaus teniso mokyklas, deja, nežinau, bet sporto šaka vaikams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . maniškis lanko Šiaulių teniso mokyklą ir yra tuo labai patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
Kai mano sūnus buvo pirmoj,o vėliau - antroj klasėj,pamokos vykdavo iš ryto,ir tada galima buvo vaikui užsiimti užklasine veikla.Lankėm du metus sportinius šokius,dalyvavom konkursuose,turim du medalius blush2.gif .Vaikinukas labai plastiškas ir judrus,imlus šokiui...
Bet pradėjus lankyti trečią klasę viskas subyrėjo - pamokos vyksta popiet,iš mokyklos grįžta po 18 val, namų darbų užduoda nemažai,vos ne dukart per savaitę reikia kažką mintinai išmokti,o kur dar matematikos uždaviniai ir anglų žodžiai doh.gif O rašinėliai,tipo "Kaip man iškrito pirmas dantukas " ?Teko rišti su šokiais..
.Dabar sūnus bus ketvirtokas - ir vėl popietinė pamaina,tik namų darbų ir pamokų bus dar daugiau.....
Atsakyti
[SIZE=7] blink.gif vienu zodziu,as nezinau kaip paaiskinti toki vaiko elgesi verysad.gif kiekviena diena vis tas pats,nueina i kiema,grista-nera ka veikti,namie-nera ka veikti,nuvaziuojam prie ezero-nera ka veikti,neidomu blink.gif ,uzsimane i kaima ,nuvezem.IR IS TEN JAU SKAMBINA-man nera ka veikti kaime!atvaziuokit manes paimti namo!ko jis nori? unsure.gif neisivaizduoju? verysad.gif siaip jis labai judrus pas mus,bet kad jam pastoviai nera ka veikti?ar pas ka nors yra tokiu problemu?help verysad.gif
Atsakyti
neturi kuom uzsiimti? niekas neidomu? man buvo tas pats. kai tik pasakydavo, kad neturi ka veikti ir niekas neidomu, tuoj pat surasdavau uzsiemima. isgaravo visi neidomumai ir t.t.
Atsakyti
komunikabilus? pabandykit dienos stovyklas 4u.gif
Atsakyti