Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai mokiniams/-ėms po pamokų

Sveikos panos,gal kas zinote Vilniuje geru pradiniu klasiu mokytoju,kurios vaikus moko privaciai?
Atsakyti
pernai mano panele lanke chora mokykloje siemet dar ir muzikos mokykla pradejo lankyt,taip kad tris dienos i muzikos mokykla ir dvi po pamoku chore pilnai gana kaip treciokei thumbup.gif labai noreciau leisti i sokius bet gyvenam kaime tai laikas labai netinka,nors galeciau ir paveziot bet ji labai sarmatlyva sokiams nes kaip mergaite labai nelanksti blush2.gif
Atsakyti
mano antroke lanko daineliu ir sokiu grupe,vyksta 2 kart per savaite,
Atsakyti
Mano lanko muzikos mokyklą, popamokinės veiklos tikrai pakanka, nes ten reikia eit kiekvieną dieną 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmokas 3d. per savaitę lanko krepšio treniruotes ir 2d.-šokius.
Atsakyti
Maniškis septintokas- lanko rankinį ir muzikos mokyklą 4u.gif pamokoms laiko lieka laaabai mažai doh.gif
Atsakyti
aš tai dirbu, nesenai pradėjau lankyti ispanų kalbos pamokas thumbup.gif

Atsakyti
lankiau 5 būrelius ir vieną max išlankiau 2 metus na neturėjau tokio užsidegimo.. :>

Siūvinėjau, grojau gitara, lankiau kelias dienas lengvają atletiką (ir tai treneris per prievartą prirašė) , šaudymą biggrin.gif , chorą . choras ir tebuvo ilgiausiai išlankytas, nepatiko man niekas. Na tokiam mažam miestelį kaip mano daugiau tokių įdomesnių būrelių ir neatrasi. Laabai norėjau kad būtų fotografijos būrelis , kurio kaip ir nėra g.gif ir įv.šokių kaip hardjump'o ar hardstyle . bigsmile.gif o ne visų polkų ar šeip man neįdomių šokių ax.gif
Atsakyti
as savo vaika vedu i kendo praktika Kaune, esu tuo labai patenkinta, geri treneriai dirba ne tik per treniruotes bet ir po ju, tikrina pazymiu knygutes, rasysena ir t.t.t. kiek zinau jie jau ir Vilniuje pradeda veikla, beje vaikai i kendo eina nuo 4 metuku, kam idomu kendo.lt
Atsakyti
Aš anksčiau lankiau chorą,dailę,dar kokias tris dailes,šokius(hip hop'as buvo,ilgai pralankiau..gal 4 metus rolleyes.gif wub.gif ),dar šokius,gimnastiką,baseiną,fotografiją,dar gitarą (iš tikrųjų ilgiausiai lankiau,apie 3 metus.Paskui pradėjau mokintis groti pati,bet dar vis nueinu pas mokytoją pasikonsultuot jei kas nesigauna rolleyes.gif )
O šiaip dabar lankau tik lengvają atletiką. blush2.gif
Atsakyti
Vaikas nori lankyti futbolą- kur patartumėt g.gif gal žinot kokios mokyklos treniruotės vyksta baltupio g.( lygtais, netoli ateities g.) g.gif
Atsakyti
nemokamas renginys skirtas 14-29metu jaunimui. ir seip "atviroje Erdveje" nuolat vyskta uzsiemimai, nemokami, galite pasiziureti, pasitarti.:>
user posted image
Atsakyti