Musu panele jau kelis metus lanko dailes mokykla , dar mokykloje dramos bureli, laiko uztenka viskam, tik reikia susiplanuoti ir viskas bus super . Mokosi puikiai

gal kuri zinote kokiu studiju ar vietu kur butu lavinamas vokalas su perspektyvom
? dekui
? dekui

Perskaiciau visa tema
bet atsakymo neradau. Mano 8 m vaikinukas vis nesugalvoja ko nori, tai nusprendziau pati imtis iniciatyvos. Noriu leisti i aikido ar kita toki panasu kluba. Prasau kaunieciu mamyciu pagalbos, gal kas zinot koks Kaune toks klubas geresnis?

QUOTE(drugelis. @ 2010 09 03, 20:15)
O aš galiu pakviesti į tikrai labai įdomų Vaizdo studijos, TV žurnalistikos būrelį.
Kviečiami 12-17 metų amžiaus vaikai, norintys išmokti filmuoti, kurti filmus, imti interviu. Vaikai patys rašo filmams scenarijus, juose vaidina, režisuoja, montuoja. Mėgstantys rašyti rašo straipsnius, mokosi imti interviu iš įžymybių - ir visa tai patenka į mokyklos laikraštį, kuris platinamas kiekvienoje Kauno mokykloje.
Filmai vežami į festivalius ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Vaizdo studijos darbai - nuolatiniai festivalių laureatai, daugybės prizų laimėtojai.
Būrelis veikia Kauno A.Žikevičiaus Saugaus vaiko mokykloje, Puodžių g. 24 ( senamiestyje, prie pat Ugnegesių stoties Karaliaus Mindaugo g.)
Registracija vyks iki rugsėjo 10d. Būrelio mėnesinis mokestis - 15Lt.
Kviečiami 12-17 metų amžiaus vaikai, norintys išmokti filmuoti, kurti filmus, imti interviu. Vaikai patys rašo filmams scenarijus, juose vaidina, režisuoja, montuoja. Mėgstantys rašyti rašo straipsnius, mokosi imti interviu iš įžymybių - ir visa tai patenka į mokyklos laikraštį, kuris platinamas kiekvienoje Kauno mokykloje.
Filmai vežami į festivalius ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Vaizdo studijos darbai - nuolatiniai festivalių laureatai, daugybės prizų laimėtojai.
Būrelis veikia Kauno A.Žikevičiaus Saugaus vaiko mokykloje, Puodžių g. 24 ( senamiestyje, prie pat Ugnegesių stoties Karaliaus Mindaugo g.)
Ar Vilniuje yra kas nors panašaus, už priimtiną mokestį? Norėtų lankyti dukra.
QUOTE(Ditė-Bitė @ 2010 09 08, 10:48)
Ar Vilniuje yra kas nors panašaus, už priimtiną mokestį? Norėtų lankyti dukra.
Žinokit, tikrai negaliu pasakyti ar yra Vilniuj, Kaune tai tikrai mes vieni, jokių padalinių neturime.
QUOTE(drugelis. @ 2010 09 03, 22:15)
O aš galiu pakviesti į tikrai labai įdomų Vaizdo studijos, TV žurnalistikos būrelį.
O kuriom savaites dienom vyksta burelis

Papildyta:
QUOTE(Landrita @ 2010 09 04, 21:34)
Perskaiciau visa tema
bet atsakymo neradau. Mano 8 m vaikinukas vis nesugalvoja ko nori, tai nusprendziau pati imtis iniciatyvos. Noriu leisti i aikido ar kita toki panasu kluba. Prasau kaunieciu mamyciu pagalbos, gal kas zinot koks Kaune toks klubas geresnis?

Maniskis lanko kyokushin jau antrus metus,kol kas dar neatsibodo,patinka jam ir man gerai nes tapo drausmingesnis,treneri turi griezta kuris nenuolaidziauja,manau vaikui tai i nauda

QUOTE(laurilija @ 2010 09 10, 21:15)
O kuriom savaites dienom vyksta burelis 
Papildyta:
Maniskis lanko kyokushin jau antrus metus,kol kas dar neatsibodo,patinka jam ir man gerai nes tapo drausmingesnis,treneri turi griezta kuris nenuolaidziauja,manau vaikui tai i nauda

Papildyta:

Paprastai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais 15-17val. - toks oficialus laikas. Bet dažnai būna ir kitom dienom - kai filmuojam, ar važiuojam į redakcijas, ar pas žmogų imti interviu. Laiką derinam su vaikais, kad jie galėtų

musu dukra lanko meno mokykla.taip kad keturios dienos savaiteje yra uzimtos o ta vienintele laisvesne,po kiema ilgiau pabegiot su draugais
dziaugiuosi kad neturi daug laisvo laiko o tai nesamoniu dar visokiu prisigalvotu

QUOTE(Milita @ 2010 09 14, 20:15)
musu dukra lanko meno mokykla.taip kad keturios dienos savaiteje yra uzimtos o ta vienintele laisvesne,po kiema ilgiau pabegiot su draugais
dziaugiuosi kad neturi daug laisvo laiko o tai nesamoniu dar visokiu prisigalvotu

Maniškė ir lanko meninės pakraipos mokyklą ir praktiškai iki 16 val. būna ten, kol grįžta būna apie penkias

kasdien sunus lanko futbolo treniruotes 16.30 val ir tuom labai dziaugiuosiu kad jis turi uzsimima,aisku nepraleidzia progos ir prie PC pasedeti

mano sunelis lanko chora kiekviena diena eina i prailginta grupe ten ruosia pamokas
darbelius visokius daro
jam veiklos tikrai uztenka