Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana-grožio procedūros

O mes draugams (kurie visko turi) vestuviu proga sokolado procedura dviems padovanojom. Drauge buvo patenkinta, bet vyras... nelaukiau tokios reakcijos. Negalejau patiketi, kad vyrui, taip patiks ta procedura. Dabar laukiu savo vyro gimtadienio, ir paklausiu, kokie ten tie pojuciai, kad drauges vyras toks patenkintas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Aš buvau gavus dovaną - masažą, tikrai nereali dovana thumbup.gif
Atsakyti
siemet vyras man padovanojo proceduru kompleksiuka SPA centre biggrin.gif
pakaifavau neblogai smile.gif buvo masazine, atpalaiduojanti vonia su roziu ziedlapiais, poto viso kuno pilingas ir atpalaiduojantis viso kuno masazas su siltais akmenis... o dar tokia rami muzika, smilkalu kvapas, zvakes... mmm.. smile.gif
man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Prisikaičiau kad visos kaifuoja nu otokios dovanos tai ir aš nusprendžiau vyrui tokią dovaną įteikt biggrin.gif gimtadienis po savaitės topsecret.gif
Atsakyti
O mes anytai padovanojom trijų atsipalaidavimo procedurų kompleksą SPA centre. Liko patenkinta ax.gif
O ir ką daugiau gali padovanoti žmogui, kuris viską turi doh.gif
Atsakyti
Išrinkau Kūno šveitimas su Negyvosios jūros druska ir sezamo aliejumi ir viso kūno atpalaiduojantį masažą wub.gif
Atsakyti
Ir as gimtadieniui is vyro buvau gavus proceduru kompleksa dviem dienom SPA centre, nu likai labai patenkinta tongue.gif
Atsakyti
Buvau vyrui padovanojus kompleksa "Medaus menuo" dviems(na zinoma su manim blush2.gif ax.gif ) Vilniuj SPA Vitoj.Lyg taip vadinas,prie Lenkijos ambasados.Labai labai patiko ir jam,ir man.Trunka 3val.Dviese pasilikom toj patalpoj visai nuogi,maudemes,kaitinomes pirtelej,veliau atejo masaziste,atliko masazus su medum,veliau vel atejo ir buvo atpalaiduojantis masazas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Turiu klausima, kokia yra tokios proceduros kaina? O cia taip buna kad dviem uzsakai ir dviese jus palieka, ar cia tik kartais pasiseka, o siaip pirtis ar kas bendra lankytojams? Gal kas ir tikslesni adresa nurodytumet ax.gif
Ale kokia sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, gerbiamosios. Norėčiau Jūsų patarimo ir nuomonės paklaust. Norėčiau mamytei ir tėveliui gimtadienių progą(jie abu gimę tą patį mėnesį) padovanot romantišką tokią dovanėlę viešbutyje "Pajūris"(**) esančiame SPA centre:
Jie abu maudysis voniose. Mama-vanilės(tą kvapą ji dievina), tėtis vyno. Po to jie abu bus masažuojami aromaterapiniu masažu(bet žadu geriau primokėt ir užsakyt masažą su medumi). Po visų procedūrų jie gaus patiekalą "Lašiša karališkai" ( jiems abiems labai patinka lašiša). Atrodo nuostabu ir romantiška, bet... mane gąsdina viso šio gėrio kaina-200 litų. Ar čia ne per pigu? Ar procedūros bus atliekamos tinkamai? Ar jiems patiks?(visgi tai dovana ir aš nenorėčiau, kad sumokėjus 200 litų man du artimi ir brangūs žmonės nepajaustų malonumo.) Be to mama serga sąnarių ligomis, bijau, kad neužgautų ten jos. Ar tikrai 200 litų nėra per mažai ir ar nebus padarytas tik š...?
Kaip jūs,mielosios,manote?
Ar pačios džiaugtumėtes gavusios tokią dovaną nuo savo vaiko?
Laukiu bet kokių nuomonių.
Papildyta:
Būkit geros, jei jau peržiūrėjote temą, tai ir parašykit savo nuomonę apie dovaną. Ką apie ją manot? Ar pačios tokios norėtumėt? Gal esate buvę tame "Pajūrio" SPA centre? Papasakokit įspūdžius. MAN LABAI REIKIA JŪSŲ NUOMONĖS.LABAI LABAI PRAŠAU,PATARKIT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r8t8l18k3: 13 sausio 2007 - 17:48
Man tereikia Jūsų nuomonės. Gal Jūs čia nerašote vien dėl to, kad nesate buvusiuos tame SPA centre. Nesvarbu. Parašykite tada, ar apsidžiaugtumėt GAVUSIOS tokią dovaną. Prašau, netylėkit. verysad.gif
Atsakyti
Sveikute 4u.gif
Aš manau, kad tai puiki dovana tėveliams thumbup.gif
Mes su vyru anytai dovanojome tokią dovaną Kalėdų proga, tai liko labai patenkinta ir nustebusi, nes nesitikėjo tokios dovanos.
O šiaip tai manau, kad tokia dovana patiktų kiekvienam, na, bent jau aš tai tikrai labai apsidžiaugčiau tongue.gif

O daugiau nuomonių šiuo klausimu gali rasti čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai apsidžiuagčiau bigsmile.gif Bet mano mama- visiškai ne verysad.gif Aš planavau jai dovanoti, bet beveik metais anksčiau ji gavo tokią dovaną ir buvo tiek triukšmo, kad vietoj jos į SPA vykom mes su vyru cool.gif doh.gif
Atsakyti