Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana-grožio procedūros

Laba diena, gerbiamosios. Norėčiau Jūsų patarimo ir nuomonės paklaust. Norėčiau mamytei ir tėveliui gimtadienių progą(jie abu gimę tą patį mėnesį) padovanot romantišką tokią dovanėlę viešbutyje "Pajūris"(**) esančiame SPA centre:
Jie abu maudysis voniose. Mama-vanilės(tą kvapą ji dievina), tėtis vyno. Po to jie abu bus masažuojami aromaterapiniu masažu(bet žadu geriau primokėt ir užsakyt masažą su medumi). Po visų procedūrų jie gaus patiekalą "Lašiša karališkai" ( jiems abiems labai patinka lašiša). Atrodo nuostabu ir romantiška, bet... mane gąsdina viso šio gėrio kaina-200 litų. Ar čia ne per pigu? Ar procedūros bus atliekamos tinkamai? Ar jiems patiks?(visgi tai dovana ir aš nenorėčiau, kad sumokėjus 200 litų man du artimi ir brangūs žmonės nepajaustų malonumo.) Be to mama serga sąnarių ligomis, bijau, kad neužgautų ten jos. Ar tikrai 200 litų nėra per mažai ir ar nebus padarytas tik š...?
Kaip jūs,mielosios,manote?
Ar pačios džiaugtumėtes gavusios tokią dovaną nuo savo vaiko?
Laukiu bet kokių nuomonių.
Papildyta:
Būkit geros, jei jau peržiūrėjote temą, tai ir parašykit savo nuomonę apie dovaną. Ką apie ją manot? Ar pačios tokios norėtumėt? Gal esate buvę tame "Pajūrio" SPA centre? Papasakokit įspūdžius. MAN LABAI REIKIA JŪSŲ NUOMONĖS.LABAI LABAI PRAŠAU,PATARKIT.
Atsakyti
aš manau tėvams turėtu patikti juk tai poilsis ir kartu atsipalaidavimas nuo visų rūpesčių ir darbų,gerai sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
gal galite parašyti Spa centro internetinį tinklapį, nes noriu savo tėveliams 50-ečio progą užsakyti.
Atsakyti
O kaip manot dėl kainos? Neperpigu bus? Kažin ar kokybiškai? g.gif
Atsakyti
O kokiam mieste veiksmas vyksta?
Atsakyti
Noreciau mamai uzsakyti dovanu ceki uz 200 litu druskininkuose spa proceduroms smile.gif Ar pati gales ten issirinkti viska ir ar uzteks 200 litu proceduroms blush2.gif
Pasirodo dovanu cekiai tai ten kompleksai verysad.gif Man brangokai iseina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dijancikas: 17 sausio 2007 - 10:37
QUOTE(Dijancikas @ 2007 01 17, 11:06)
Noreciau mamai uzsakyti dovanu ceki uz 200 litu druskininkuose spa proceduroms smile.gif Ar pati gales ten issirinkti viska ir ar uzteks 200 litu proceduroms blush2.gif
Pasirodo dovanu cekiai tai ten kompleksai verysad.gif Man brangokai iseina unsure.gif

Pasidomėk www.sugihara.lt
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 01 14, 15:52)
Ar tikrai 200 litų nėra per mažai ir ar nebus padarytas tik š...?
Kaip jūs,mielosios,manote?
Ar pačios džiaugtumėtes gavusios tokią dovaną nuo savo vaiko?
Laukiu bet kokių nuomonių.
Papildyta:
Būkit geros, jei jau peržiūrėjote temą, tai ir parašykit savo nuomonę apie dovaną. Ką apie ją manot? Ar pačios tokios norėtumėt? Gal esate buvę tame "Pajūrio" SPA centre? Papasakokit įspūdžius. MAN LABAI REIKIA JŪSŲ NUOMONĖS.LABAI LABAI PRAŠAU,PATARKIT.

Man asmeniškai tokia dovana labai patiktų wub.gif O kaina nedidelė, bet esu jau ne kartą įsistikinusi, kad nebūtinai kaina lemia paslaugos kokybę smile.gif
pabandyk dar per google paieškoti atsiliepimų apie tą centrą
manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupiuks @ 2005 07 29, 11:30)
Mamos, noriu paprašyti pagalbos  blush2.gif
Ne vienoj temoj prie pasiūlymų, ką galima padovanoti, buvo siūloma dovanoti kokias nors grožio procedūras  nail.gif
Gal kam jau teko tokia dovana įteikti/gauti? Domina kur galima įsigyti, kiek kainuoja, kokios paslaugos įeina? Ir kad kaina būtų įkandama  mirksiukas.gif

As buvau gavusi dovanu ceki i Sugiharos grozio centra. smile.gif
Nerealu... labai patiko ir mielai eiciau dar (proceduras pasirinkau pati). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2007 01 18, 12:46)
Man asmeniškai tokia dovana labai patiktų  wub.gif O kaina nedidelė, bet esu jau ne kartą įsistikinusi, kad nebūtinai kaina lemia paslaugos kokybę  smile.gif
pabandyk dar per google paieškoti atsiliepimų apie tą centrą
manau viskas bus gerai  smile.gif

Kad tu žinotum, kaip aš ilgai ir daug ieškojau, O SIAUBE doh.gif bet nieko doro neradau, todėl prasau jūsų pagalbos ČIA.

Dar kasnors pareikškit savo nuomonę, ji man labai svarbi. Dėkui.
Atsakyti
Tokias proceduras gavusi is MB jau ne viena karta wub.gif Nerealu wub.gif Atrodo eiciau ir eiciau thumbup.gif Tik kainos ten tokios blink.gif Bet MB sake-del manes jam negaila blush2.gif wub.gif Atsipalaiduoji nerealiai, masazai, pirtys, negyvosios juros baseinai, kuno sveitimas, veido prieziura, valymas, ech... wub.gif As lankiusis tik sugiharoj, tai galiu pasakyti, kad ten paslaugu kokybe tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
as MB esu dovanojusi, tiesa kaledoms, dovanu ceki i SPA. Ispirkau pirti, burbuline vonia ir masaza toki stipru biggrin.gif Vyriokas liko labai patenkintas, todel manau, kad gal ne artejanciam, bet kitam jo gimtadieniui tikrai kazka panasaus sumastysiu....gal i Druskininkus rolleyes.gif
Atsakyti