Sveikos. Norim padovanoti krikstateviams dovana - SPA programa DVIEMS Cezaris ir Kleopatra. Ziurejau puslapyje www.sugihara.lt. Gal kas zinote, kaip uzsakyti Druskininkuose? Telefonu ar butinai reikia nuvykti ten? Ir idomu,ar is vis sitas programas siulo tik sugiharos centre Vilniuje, ar ir Druskininkuose? Buciau labai dekinga, jei kas nors paaiskintumete

Siandien kaip tik sia procedura uzsisakiau sau ir mb spa centre akropolyje
tai kai isbandysim papasakosiu

QUOTE(Rudaake garbane @ 2007 01 22, 19:31)
Siandien kaip tik sia procedura uzsisakiau sau ir mb spa centre akropolyje
tai kai isbandysim papasakosiu 

Oo! Geras

Sveikos mamytės
Nu kaip jums sekasi sugiharos SPA? Va planuoju savo MB padovanoti Valentino dienos proga
O šiaip pati nekarto neesu buvusi ten. Ko ten apskritai reikia? Ka reikia turėti su savim? Nes kažkaip net neįsivaizduoju
Ten turbut ir šlepečių reikia? O kaip ten vurams su plavkem reik būti? O meterim? Gal kvailoki klausimai
bet pati nežinau, tai ir kalusiu jūsų, kas jau ten buvo?

Nu kaip jums sekasi sugiharos SPA? Va planuoju savo MB padovanoti Valentino dienos proga

Tai ką manot dėl tos kainos? neperpigu?
as tai nesekmingai vyrui padovanojau masaza. tipo karstais akmenimis. jis kai gavo ta ceki jau iskart maciau, kad nelabai apsidziauge, nors siaip masaza megsta, bet sako, toks labai spaudima kelia ir jam nesveika, nes jo ir taip gan aukstas. tai susitare tam salone, kad padarys klasikini (o tas pigesnis kur kas
). ir grizo nepatenkintas, sake silpnai padare, as geriau pati buciau darius..
tai vat, tik pinigai ismesti i bala, daugiau tokios dovanos nedovanosiu, bent jau vyrui. gal mamai kada, nezinau...

QUOTE(maxiule @ 2007 01 31, 15:43)
as tai nesekmingai vyrui padovanojau masaza. tipo karstais akmenimis. jis kai gavo ta ceki jau iskart maciau, kad nelabai apsidziauge, nors siaip masaza megsta, bet sako, toks labai spaudima kelia ir jam nesveika, nes jo ir taip gan aukstas. tai susitare tam salone, kad padarys klasikini (o tas pigesnis kur kas
). ir grizo nepatenkintas, sake silpnai padare, as geriau pati buciau darius..
tai vat, tik pinigai ismesti i bala, daugiau tokios dovanos nedovanosiu, bent jau vyrui. gal mamai kada, nezinau...

O kur darė tą masažą?kokiam SPA centre?
As vyrui masaza esu dovanojusi. Tai buvo apstulbes. Jam masazavo galva ir peciu linija. Is salono kaip ant sparnu isskrido. Turejo gera pusvalandi masinoj pasedeti, kol "grizo" i si pasauli, bijojo vairuoti
. Zodziu- liko labai labai laimingas tokia dovana.

QUOTE(nes @ 2007 02 01, 15:28)
As vyrui masaza esu dovanojusi. Tai buvo apstulbes. Jam masazavo galva ir peciu linija. Is salono kaip ant sparnu isskrido. Turejo gera pusvalandi masinoj pasedeti, kol "grizo" i si pasauli, bijojo vairuoti
. Zodziu- liko labai labai laimingas tokia dovana.

Kur darė tą masažą?
Labai gera ideja
as buvau kazkur skaiciusi bet nerandu dabar niekur
gal kuri galetu padeti - esu girdejusi kad galima uzsakyti masazus,pirtis ir t.t. kaip kad jus nupasakojot tik kad ta masaza atliktu ne masaziste vyrui bet as pati, kad palieka dviese kuri laika ir daro drauge mazasa savo vyrui
gal kuri girdejot apie tokia viete
buciau labai labai dekinga ens noreciau vyrui tokio pobudzio staigmena, sakykim viena masaza as o paskui jau kita gali mergicka padaryti profesionaliai

as buvau kazkur skaiciusi bet nerandu dabar niekur

QUOTE(vikuxe @ 2007 01 23, 10:56)
Oo! Geras
Labai lauksiu atsiliepimu
O gal kas nors zinote tiksliai,ar galima uzsakyti proceduras Druskininkuose kokiu nors kitu budu - kad ten nuvaziuoti nereiketu... 

SPA Vilnius Druskininkuose tai proceduras galima uzsakyti telefonu ir padaryti pavedima pinigeliu
o man tai labai patinka tokios dovaneles ir jas daznai ir kitiems dovanju
jei ieskot, pateiksiu sarasiuka:
Vilniuje: sugihara, feminos bonos spa namai, livadija, impuls kareiviu gatveje, dar gal allicante veisbutyje.

jei ieskot, pateiksiu sarasiuka:
Vilniuje: sugihara, feminos bonos spa namai, livadija, impuls kareiviu gatveje, dar gal allicante veisbutyje.