Įkraunama...
Įkraunama...

Helicobacter pylori infekcija

QUOTE(egggluttte @ 2012 01 05, 17:59)
Bet  kaip čia yra, man daktarė sakė, kad kai išsigydai ta brūda jis neatsinaujina.. aš išsigydžiau ją prieš maždaug 5metus, nes turėjau opų erozijų ir visokių nesamonių..dabar vėl skrandžio bėdos atsinaujino, bet ta bakterija du kartus žiūrėjo jos nebuvo pf pf pf.. Tada irgi gėriau dviejų rūšių antibiotikus, omeprozolį, pangrolį.. siaubingas gydymas ir pamenu man nuo tų vaistų burnoj visad kartu būdavo, net vanduo nepadėdavo.. Tikiuos, kad neatsinaujins.. doh.gif

Bent man šeimos gydytojas pasakė, kad po kokių dviejų metų vėl gali atsirasti g.gif Liūdnoka, teks vėl ieškoti išeities. Aišku antibijotikai nėra gėris, bet kai jautiesi blogai, kas belieka verysad.gif
Atsakyti
Man čia, kad ji neatsinaujina sakė gastroenterologė.. tipo į knygutę konpensuojamą pažiūrėjo sako, o jau gydei tipo ta bakteriją, tai sako ji netasinaujina, bet kažkodėl vis tiek tyrimą prirašė pasidaryt jos g.gif
Atsakyti
Ši bakterija netgi labai atsinaujina.Skaičiau straipsnyje kazkokiam, jei iš antro karto ji neišsinaikina,imama iš skrandžio gabaliukas ir auginama bakterija labaratorijoje,ir tokiu būdu pritaikomi jai antibiotikai.Bet,kaip rašė,tokie atvejai išskirtiniai ir nemazai kainuoja.

O aš vis dar antibiotikus laikau pasidėjusi į šalį,žiūrėsiu kas čia gausis man.prisipirkau visokių homeopatinių vaistukų,kol kas juos ir geriu,ir pastebiu geriau jaučiuosi dieną pamiegojus.Kai turiu progą ir 2 kartus numiegu dienoje.Ne veltui sakoma skrandis mėgsta ramybę.Pamenu kai mano uošvis turėjo opų,jis savaitę ištisai gulėjo lovoje,žmona jam nešė valgyti į lova tongue.gif ir sugijo,po savaitės kitos lakiojo kaip erelis.Tai jis visa gyvenimą turėjo opų,nuo pat jaunystės,ir sakė nei tada(aišku tada,nežinojo niekas apie tą bakterija) nei dabar, neliepe darytis pilori tyrimą.
Atsakyti
http://www.pasveik.l...io-rizika/44043 štai čia dar yra rašoma apie HP
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas esate vartoję maisto papildą Mastika? Koks poveikis ar verta bandyti?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 01 06, 18:10)

O aš vis dar antibiotikus laikau pasidėjusi į šalį,žiūrėsiu kas čia gausis man.prisipirkau visokių homeopatinių vaistukų,

labukas....ka vartojate??Gal galite pasidalinti , apart antibiotiku ka pagerti?
aciu. 4u.gif
Atsakyti
HP yra tik pasekmė. Ji skrandyje gali išgyventi tik tada, kai rūgštingumas per mažas.
Tikroji priežastis - skrandžio terpės pH pokyčiai į šarminę pusę. Tai gali būti susiję su mitybos režimo pažeidimais ir prievarčio nesugebėjimu pilnai užsidaryti dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Kodėl taip skauda esant opaligei? O gi todėl , kad pažeista terpės pH ir nervai įpratę gyventi rūgštinėje aplinkoje yra priversti kentėti šarmų poveikį. Štai jie dėl to ir rauda skausmais. Eilinė žaizda kūne užgyja per dvi savaites. Skrandžio epitelis gali atsinaujinti kas trys valandos. Tai kodėl žaizda negyja? Matyt  jos terpė nėra tam palanki. Sutvarkykite mityba terpę ir nereiks ryti antibiotikų ir bismuto preparatų, kurie organizmui reikalingi kaip ožkai bajanas.

Juk tai taip paprasta ir patogu: štai jis – priešas, štai ji – vienintelė tabletė gelbėtoja. O kadangi HP turi du žmonės iš trijų, tai bet kurios ligos ryšį su HP labai lengva „surasti“...

HP – realybė, kuri egzistuoja su žmogumi jau tūkstantmečius, ir, esant tam tikroms aplinkybėms, nedideliam procentui žmonių  nuo visų HP nešiotojų gali turėti įtakos opaligei.

Nė vienas tyrimas dar lig šiol nesugebėjo paneigti to, kad žaizdos skrandyje susidaro tada, kai yra pažeisti organizmo apsauginiai mechanizmai. „Aplinkybės-provokatoriai“ yra visos būsenos, kurioms esant sumažėja druskos rūgšties koncentracija skrandyje: stresai, rūkymas, senatvė, netinkama mityba, alkoholis, priemonės nuo rėmens ėdimo. Pastarosios tapo amerikiečių kasdieniniu palydovu ir yra rekomenduojamos net kelių metų vaikams. Tikroji druskos rūgšties sumažėjimo priežastis – vegetatyvinės nervų sistemos disbalansas, kai ima dominuoti parasimpatinė dalis. Druskos rūgštis gerai skiriasi tik tada, kai yra užskatinta simpatinė VNS dalis, o ją skatina fizinė veikla. Jei žmogus sėdi per dieną prie PK ar kilnoja tik popierius ant stalo – druskos rūgšties antplūdžio skrandyje nelauk.

Jei toks parasimpatikas pavalgo, apsauginio druskos rūgšties barjero skrandyje nėra ir su maistu pakliuvę bakterijos kelia puotą su gausiais pasidauginimais ir mutacijomis. Pagal duomenis, paskelbtus  „Gastroenterol Hepatol“ (2000 Mar), rūgštingumą slopinančių preparatų vartojimas skatina HP, Enterobacter, Staphylococcus ir Probionibacterium dauginimąsi.

Siūlomas trikomponentis (du antibiotikai plius priemonė rūgštingumui mažinti) HP infekcijos gydymas gali lengvai pažeisti žarnyno mikrofloros balansą, kas baigsis didelėmis problemomis.

žinau ne vieną žmogų, kuriam ta problema baigėsi, kai ėmė valgyt mėsą, labai trumpai kaitintą, vytintą.
Atsakyti
Tik siandien suzinojau savo skrandzio problemu diagnose - HP. Radau internete, kad kovai pries HP gali büti naudojamas naturalus antibiotikai Mastic Gum, Manuka medus arba Bentomed. Taip pat patariama naudoti kokoso riesutu alieju, kurkuma (ciberzole?), oregano alieju,...valgyti brokolius. Kuo ilgiau pries einant miegoti nevalgyti, maziausiai 4 val. Nevartoti pieno produktu, vaisiu sulciu, kavos. Jeigu kas supranta vokiskai:
http://www.gesundhei...che-behandlung/
Idomiu straipsniu apie naujus atradimus HP gydymo srityje galite rasti anglu kalba, ivede Nina Salama (amerikieciu mokslininke).

Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2014 12 16, 16:43)
Tik siandien suzinojau savo skrandzio problemu diagnose - HP. Radau internete, kad kovai pries HP gali büti naudojamas naturalus antibiotikai Mastic Gum, Manuka medus arba Bentomed. Taip pat patariama naudoti kokoso riesutu alieju, kurkuma (ciberzole?), oregano alieju,...valgyti brokolius. Kuo ilgiau pries einant miegoti nevalgyti, maziausiai 4 val. Nevartoti pieno produktu, vaisiu sulciu, kavos. Jeigu kas supranta vokiskai:
http://www.gesundhei...che-behandlung/
Idomiu straipsniu apie naujus atradimus HP gydymo srityje galite rasti anglu kalba, ivede Nina Salama (amerikieciu mokslininke).

Eksperimentudama su iš neaiškių straipsnių aprašytais gydymais apie HP galite stipriai nukentėti smile.gif Gydymas yra stipriais kompleksiniais antibiotikais, priešbakteriniais ir grybeliniais vaistais. Jei bakterija negydoma yra didelė tikimybė susirgti skrandžio vėžiu. Nejuokaukit nei viena su šia bakterija, o darykite tai, ką jums liepia gydytojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2014 12 17, 23:04)
Eksperimentudama su iš neaiškių straipsnių aprašytais gydymais apie HP galite stipriai nukentėti  smile.gif Gydymas yra stipriais kompleksiniais antibiotikais, priešbakteriniais ir grybeliniais vaistais. Jei bakterija negydoma yra didelė tikimybė susirgti skrandžio vėžiu. Nejuokaukit nei viena su šia bakterija, o darykite tai, ką jums liepia gydytojas  rolleyes.gif

As ir nezadu eksperimentuoti. Jeigu kas is serganciu prades naudoti kokoso alieju ir valgyti daugiau brokoliu, manau, nepakenks. smile.gif Kiek paskaiciau tema, tai daugelis negali ir antibiotikais atsikratyti sios bakterijos.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2014 12 19, 10:16)
As ir nezadu eksperimentuoti. Jeigu kas is serganciu prades naudoti kokoso alieju ir valgyti daugiau brokoliu, manau, nepakenks. smile.gif  Kiek paskaiciau tema, tai daugelis negali ir antibiotikais atsikratyti sios bakterijos.

Tikrai taip Pavasare . As savo bakterijos neisnaikinau visai y metus po 2 3 kartus antibijotikus geriau . Ir snypstas LT yra skrandis plautas bet tai gelbejo tik Porai metu . Ir gyditojai ir as nuleidom rankas . Isnaikint jos neisnaikinau bet dabar labai retai jauciu jos pasekmes . Kaip rasei brokolius ir kokoso alieju naudoju iki siol . Bandziau paelo galiu pasakyti ir dabar joj esu tik kad nekepu nieko o viska garinu .nes kepto maisto negaliu , del kitu vidaus ligu Mityba pasikeite ir skrandis sustiprejo nusiramino . Dabar y metus stabilei daro skrandzio tyrima del vezio . Maistas daug ka reiskia labai daug ypas grudine kultura . Sekmes atrasti kas jums tinka merginos .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2014 12 20, 00:07)
Maistas daug ka reiskia labai daug ypas grudine kultura .

drinks_cheers.gif Astrus, keptas, maistas, kava, alkoholis, cukraus gaminiai, pieno produktai, glitimo turincios grudines kulturos tikrai sveikatos neprideda turint h pylori. Kaip ir beje sveikam zmogui. Galima tikrai pabandyt 30 dienu griezto mitybos rezimo paziuret, ar padeda 4u.gif
Atsakyti