Įkraunama...
Įkraunama...

Helicobacter pylori infekcija

Aš turėjau omeny, kad man neišnyksta. Matyt, jau atsparumą yra įgijusi. bash.gif Kiek kartų tyriau, tiek ją rado, antibiotikus gėriau, po poros savaičių savijauta vėl tokia pat-vadinasi gyva. Gal ir ne ji vienintelė vėžio priežastis, bet faktorius svarbus.
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 03 10, 21:29)
Aš turėjau omeny, kad man neišnyksta. Matyt, jau atsparumą yra įgijusi. bash.gif Kiek kartų tyriau, tiek ją rado, antibiotikus gėriau, po poros savaičių savijauta vėl tokia pat-vadinasi gyva. Gal ir ne ji vienintelė vėžio  priežastis, bet faktorius svarbus.

mano dukrai po dvieju metu vėl pasireiškė doh.gif dabar antibiotikai po savaitės einam pas daktarę doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš ir sakau, jei kam iš pirmo karto nepavyko sunaikint, tai ji ir gyvens. Užtat pradėjus pirmą kartą gydytis, reikia labai atsakingai tai daryti, iki galo ir nejuokaujant. Bet kaip sunku, kad vaikutis serga.
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 03 11, 09:30)
Aš ir sakau, jei kam iš pirmo karto nepavyko sunaikint, tai ji ir gyvens. Užtat pradėjus pirmą kartą gydytis, reikia labai atsakingai tai daryti, iki galo ir nejuokaujant. Bet kaip sunku, kad vaikutis serga.

gydėmės ligoninėje 2 sav. ir po to ilgai dar vaistus vienus vartojo,bet va vėl doh.gif
Atsakyti
Kartais daktarai per silpną vaistų kombinaciją paskiria, tad ir nepavyksta iš pirmo karto išsigydyt. Ką čia paprastas žmogelis žinai-kaip gydo, taip gerai. Sėkmės mažiui, kad išgytų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BIJA @ 2010 03 11, 10:44)
gydėmės ligoninėje 2 sav. ir po to ilgai dar vaistus vienus vartojo,bet va vėl doh.gif

Mano dukra (16m.) irgi perejo ta visa rata. Ligonineje 2 sav. Antibiotikai. Ir ilgas gydymas namuose.
Sia savaite turi baigti Omeprazolio 4 men kursa. O po 2 men vel pas gastroenterologe del zondo rijimo.
Laikosi dietos.
Si bakterija buvo uzklupus ir mano vyra. Irgi ilgai gydesi. Karta i ketvirti vartoja profilaktiskai Nexium tabletes.

Dar noriu paklausti ar jus nieko negirdejot apie ta aparata, kuris sarmina ir rugstina vandeni. Burbliukas, rodos, vadinasi. Nes pazistama isgyde sau refliuksa, isnaikino bakterija ir erozijas to sarminio vandens pagalba.
Gal kuri vartojot???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 14 kovo 2010 - 14:41
QUOTE(patrule @ 2010 03 06, 13:49)
dantukai virškina, o dėl įdomumo galite pasižiūrėti
http://www.loc.lt/index.php?-900703124
mano atvejis totali gastrektomija

šiaip jausmas tai ne koks, kol dar gerai nesugyjo viskas, operacija buvo prieš dvi savaites, bet valgau jau daugiau ir geriausiai eina glitnus maistas, nes nuo kito springstu ir labai stemplėje negeras jausmas, atrodo, kad guzas didžiausias  doh.gif ir jeigu per daug suvalgau, tai jaučiu kaip maistas per žarnas slenka  doh.gif

Petrule, ištvermės ir sveikatos tau! Tavo istorija mane sukrėtė.
Man prieš gerą pusmetį irgi rado tą bakteriją ir daugybines skrandžio erozijas. Bet aš atsisakiau gerti antibiotikus. Tiesiog rinkau visą info, visus už ir prieš, ir nusprendžiau negerti. Skaičiau, kad net gilaus bučinio metu vėl galima ja užsikrėsti - tai koks tikslas tuos vaistus ryti? o turi tas bakterijas beveik visi, ir kol problemų su skranduku neturi, tai ir niekas neieško tų bakterijų. Reikia maistą tinkamą valgyti (nes tos bakterijos veikia rūgščioje terpėje). Bet beda, kad ne taip labai aš tą maistą prisižiūriu. Ir kaip Petrule rašė - dabar suprantu, kad be reikalo. Reikia save mylėti ir saugoti. O tas vėžys atsiranda nebūtinai nuo bakterijos, ir paveldimumas ir kiti faktoriai. Dar skaičiau, kad pradėjus naikinti Pylori antibiotikais, padaugėjo stemplės vėžio atvejų (nepamenu kaip ten šiuos dalykus vieną su kitu susiejo....)
Atsakyti
Jezau, moterys, man tik siandien ja rado sad.gif o tikrai per buciny galima uzhsikrest? kur jus skaitet? kadangi tik si vakara pradejau skaityt, tai dar neuzhsiroviau ant tokios info. labai supergyvenus esu, nes itariu savo daktarsha kompetencijos trukumu, bo antbiotiku man neisrase - tik omeprazolum, o kai paskaiciau tai suprantu, kad cia ne bajeris. Ir jau svajot apie vaiku pradejima dabar visai ne laikas, kaip suprantu? sad.gif
Atsakyti
Laba,

Kiek as girdejau, kad sia bakterija uzsikreciama tik vaikysteje iki kokiu 5 metu.
O as norejau paklausti, jeigu kraujo tyrimas rodo, kad nera tos bakterijos tai ar islieka tikimybe, kad ji vis tik skradyje ten tyliai tupi? ir geriau ryti zarna ir paimti skrandzio sulciu meginuka g.gif
Gal kas zino g.gif

Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 03 07, 17:26)
Laba diena. Bet jeigu sistemingai endoskopiją darėt, tai turėjo matyt, kad kažkas ne taip. O gal dar kokie tyrimai yra? Aš tai vengiu tos endoskopijos, baisu. Man nelaiko sfinkteris ir ji pastoviai slenka lauk kol daromas tyrimas, tai kol ką pamato ir stumdo tą žarną. Verkiu ir seilėjuos, tokie traukuliai prasideda.   scare.gif 
Kitoj temoj radau, kad Tibeto pieno grybas padeda nuo visų ligų, jau ieškau to grybo.

sveika, prie metus pabandziau as ta tibeto gryba ir prisidariau sau problemu iki soties! iki tol jokiu problemu neturejau, o dabar pastoviai mane reguliariai beria - itariau hormonu pusiausvyros sutrikima - taciau tyrimai to nerodo, kraujo tyrimai, slapimo - viskas tvarkoje, laukiu kol tirsiuosi skrandi - vienintele viltis atrasti priezasti, bet visus metus kompleksuoti del is idealios odos pasidarius spoguotai odai - jau uzpyp... taip kad jei reiktu atsukti laika atgal - tibeto grybo negerciau!!!! dabar jau ir skrandi karts nuo karto jauciu, desineje sone maudzia, kartais pilvo apacioj desinej - vienu zodziu kazkas darosi organizme ir mano kunas nori man pasakyt, bet niekas nieko neranda! atseit esu sveika, o beria siaubingai tokiais giluminiais, skaudziais spuogais ir neaisku nuo ko, bet faktas kad tai prasidejo paragavus to tibeto grybo. tikiuosi kad jis nebent kokia bakterija pasejo ar sukele kazka skrandyje ir tai yra ta priezastis to berimo, kitaip nezinau ko reiks griebtis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Detra: 20 kovo 2010 - 21:41
QUOTE(fantastika @ 2010 03 19, 22:22)
Jezau, moterys, man tik siandien ja rado sad.gif o tikrai per buciny galima uzhsikrest? kur jus skaitet? kadangi tik si vakara pradejau skaityt, tai dar neuzhsiroviau ant tokios info. labai supergyvenus esu, nes itariu savo daktarsha kompetencijos trukumu, bo antbiotiku man neisrase - tik omeprazolum, o kai paskaiciau tai suprantu, kad cia ne bajeris. Ir jau svajot apie vaiku pradejima dabar visai ne laikas, kaip suprantu? sad.gif

Fantastika, kiek aš žinau, šią bakteriją pradėjo antibiotikais naikinti pradėjo visai neseniai, dar tik keli metai. Iki tol, niekas jos negydė. Todėl, jei žadi ryti antibiotikus, su vaikučių darymu reikėtų palaukti. Bet, jei ruošiesi toliau su ja skrandyje gyventi, tai gimdyk drąsiai smile.gif Na, aš įtraiu, ją turiu daug metų (aš irgi kažkur skaičiau, kad čia nuo vaikystės net gali būti), tai du vaikus jau pagimdžiau ir nieko. O dėl jos perdavimo bučinio metu, tai neišsaugojau to internetinio puslapio, gal turėdama laiko paieškosiu ir įmesiu nuorodą.
O gal ir gerai ta gydytoja tavo daro..... čia tik mano nuomonė. Jei kelia abejonių, konsultuokis su kitais gydytojais, pati ieškok info ir nuspręsk. Sėkmės.
Atsakyti
Šitos bakterijos šiaip sau niekas nenaikina,nes aš irgi ją turiu jau daug metų.Susiradau ją atsitiktinai,pasidarius specialius tyimus ,nuėjau pas BPG ir sakau,gydykit man tą bakteriją.Sakė, ją turi kas antras žmogus ir ji nėra gydoma,jei nėra skrandžio opos ar kitų klinikinių požymių,nes gydymas yra labai bjaurus ,reikalingi stiprūs antibiotikai 2 rūšių ir pan.Taip kad vaikštau sėkmingai su ta bakterija daug metų ir nieko,nors šiokių tokių nusiskundimų ir turiu.. smile.gif
Atsakyti