Turėjau ir aš šią bakteriją, gydytojas taip abejingai pasiūlė vartoti antibijotikus. Sako, ją turi 80% žmonių ir jei ne per blogiausiai jautiesi, tai gal negerk tų antibijotikų. Ilgą laiką tikrai buvo nekaip, prastas virškinimas ( žaizdų nerado), ryte apetito nebuvimas beveik iki pat pietų, vienu žodžiu nekaip. Nusprendžiau, kaip bus taip, vartosiu antibijotikus. Išrašė dvejus, bet pavadinimo neprisimenu, gėriau ryte ir vakare po dvi tabletes nevalgius. Ir visai nesunkiai aš juos pernešiau. Jau po keleto dienų pajutau rezultatą ir kol kas tikrai jaučiuosi visai gerai. Bet tai buvo prieš metus, bijau, kad vėl neatsirastų. Artimiausiu metu pasidarysiu tyrimą iš kraujo, galima ir šitaip.
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2012 01 05, 09:21)
Man tai pasireiskia grauzimu,ir sakytum lyg pilnas skrandis akmenu butu,bet tik tada kai nevalgius,kai pavalgau praeina negerumai.Uztai dabar valgau kas pora valandu ir po nedaug.O pries pora metu,tada, buvo baisiniai skausmai kiekviena nakti pazadindavo spazminiai priepuoliai,as einant sveikatos neturedavau,greit uzdusdavau,taciau, skirtingai nei si syk,tada gastro tyrimas nustate tik padidejusi rugstinguma ir HPbakterija .Pas mano vyra irgi rado HP,bet mes gydomies pas skirtingus gydytojus,tai jam neisrase jokiu vaistu,sake opu nera nera reikalo ir gydyti.Ot ir suprask, kad nori.
Pas tą patį gydytoją buvo ir mano giminaitė su šia bakterija, bet jei antibijotikų irgi neskyrė. Sako opų nera tai nėra reikalo ir antib. gerti. Tai va, kiekvienas atveji vis kitoks