Įkraunama...
Įkraunama...

Saugokitės VIASAT - tai apgavikai

Na gerai, kad paskaičiau. Mes kaip tik galvojom jungtis, tai po torkių komentarų- ačiū, kitam gyvenime schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2009 02 25, 01:50)
eina sau , tai jau įklimpom normaliai doh.gif  doh.gif tai dabar reikia išsiaiškint kokiu adresu išsiūsti kortelę. čia kažkas jau yra siuntę.  g.gif

Kortele issiunciau adresu:
Viasat
P.D. 145, LT-01003
Vilnius

Pagaliau gavau atsakyma is viasat, kad nebereikes moketi 50Lt., kurio teko laukti lygiai 1 menesi:
Laba diena, p. Mindaugai,
Dėkojame už Jūsų laišką ir atsiprašome, jog teko laukti atsakymo.
Norime Jus informuoti, jog Viasat kanalų atkodavimo kortelę (toliau Kortelė) gavome bei sąskaita už metinį Kortelės mokestį Jums panaikinta.
Atsiprašome už nepatogumus.
Dėkojame

Pagaliau atsikraciau viasato thumbup.gif
Atsakyti
nu Viasat duoda bajerio,paeme vietoj zadetu 59 LT-66 LT,nors sutartis buvo sudaryta pries metus.Tipo pakilo kainos.
Jei taip elgiasi,tai daugiau nieks nesudarines sutarciu.
Atsakyti
QUOTE(savagex5 @ 2009 01 28, 19:31)
Tautiečiai, nesusigundykite VIASAT siūlomomis nuolaidomis. Aš jau tai išbandžiau: turėjau 2 metų sutartį, nemačiau nė pusės jų siūlomų televizijos kanalų. Kelis kartus kviečiau meistrą į namus, reguliavo anteną, mokėjau pinigėlius kiekvieną kartą, bet kokybė nepagerėjo. Vieną savaitę nerodydavo vienų kanalų, kitą savaitę - kitų. Dabar jau pabrangino abonentinį mokestį, o sutartį automatiškai pratęsė be jokio įspėjimo. Norint nutraukti sutartį, reikia prieš tris mėnesius jiems pranešti. Be to visiems metams į priekį nuskaičiavo kortelės aptarnavimo mokestį, nors aš nesiruošiu jų paslaugomis ilgiau naudotis. Kaip Jums tai patinka? Neužkibkite ant VIASAT kabliuko!  schmoll.gif

gryni aferistai ,truksta zodziu doh.gif
Atsakyti
siaip sutartyje viskas surasyta buna, jie savavaliskai nieko nedaro. net keista kad kyla tokiu problemu g.gif doh.gif
o kas susije kad nerodo kai kuriu kanalu, tai cia ne lekste kalta, o signala ar gerai gaunat tai cia priklauso ir nuo oro, ir nuo medziu ar pastatu (jei nekliudo signalui niekas, turetumet gerai matyti)..
as irgi zinokit pykausi su eurokomu, o po to pamaciau kad tiesiog nebuvau i sutarti isiskaicius.
va tep 4u.gif
Atsakyti
EISIU SKAITYT AS TA KITA SUTARTIES PUSE,NES UZ PUSMECIO REIKES NUTRAUKT SUTARTI. TIKIOSI IKI TO LAIKO JIE NESUGALVOS DAR MOKESTI PAKELT unsure.gif . IDOMU BUS PAZIURET,KAS SU VIASAT BUS PO KOKIU 4-5 METU KAI DABARTYNIAI KLIJENTAI ISSILAKSTIS biggrin.gif . MES KAIP JIEM PASKAMBINOM DEL PRIDETO MOKESCIO, TAI ISDEJOM JUOS I SUNS DIENA,PASAKEM KAD L.NUSIVYLE ESAME JAIS IR NIEKAM NEREKOMENDUOSIM JU PASLAUGAS. AISKU VARGSE OPERATORE verysad.gif AR KAS TEN TOKIA,JI NEKALTA
Atsakyti
Ir as papasakosiu ju bajerius biggrin.gif
Vienzo prateseme sutarti su Viasatu ir uz tai gavom puse metu nemokomai. Bet si menesi kaip niekur nieko vel nuskaite pinigelius. Vyras pasiskambino pasiklausti kodel nuskaitineja , tai paaiskino, kadangi mes pavelavome pastu issiusti pasirasyta sutarti , tai ir nuskaite. Nu gerai , bala nemate. Tai vyras sako, tikiuosi dabar puse metu nebegauti is jusu saskaitu ir kad nebenuskaitinesite pinigu. Ir cia idomiausiai biggrin.gif Jam paaiskino, kad gali buti, kad ateinanti menesi gausime saskaita uz spalio menesi blink.gif Tiesiog truksta zodziu . Isidirbinejimas auksciausio lygio bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiva: 30 balandžio 2009 - 14:03
Va ir man bajeris. Prieš porą metų internetu buvau užsisakiusi viasat, bet po kelių dienų užsakymą atšaukiau. Sutarties sudaryti nespėjau, siuntinio negavau, atrodo lyg ir viskas tvarkoj. Tačiau jau porą metų, kartą per metus vis atsiunčiamos žinutės susimokėti 50 lt. už viasat paslaugas. doh.gif Kokias paslaugas?? Šiaip galvojau, kad čia klaida, tai ir numodavau ranka. O štai šiandien ryte, gavau registruotą laišką, kad esą aš jau perduota Gelvorai ir grasinama iki tam tikro termino sumokėti tuos nelemtus 50 lt. už neva man teikiamas paslaugas. Paskambinau Gelvorai, sakė išsiaiškins. Neturiu nei kortelės, nei antenos, net sutartis nesudaryta, tai ko jie nori, po perkūnais?
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 05 20, 22:19)
Va ir man bajeris. Prieš porą metų internetu buvau užsisakiusi viasat, bet po kelių dienų užsakymą atšaukiau. Sutarties sudaryti nespėjau, siuntinio negavau, atrodo lyg ir viskas tvarkoj. Tačiau jau porą metų, kartą per metus vis atsiunčiamos žinutės susimokėti 50 lt. už viasat paslaugas.  doh.gif Kokias paslaugas?? Šiaip galvojau, kad čia klaida, tai ir numodavau ranka. O štai šiandien ryte, gavau registruotą laišką, kad esą aš jau perduota Gelvorai ir grasinama iki tam tikro termino sumokėti tuos nelemtus 50 lt. už neva man teikiamas paslaugas. Paskambinau Gelvorai, sakė išsiaiškins. Neturiu nei kortelės, nei antenos, net sutartis nesudaryta, tai ko jie nori, po perkūnais?

pinigeliu nori blink.gif
Atsakyti
Ar zinot, kad Airijos lietuviai Viasatui net byla iskele? doh.gif 10 000 zmoniu buvo apgauti pernai metais ax.gif Na, mes irgi tarp tu patikliuju... doh.gif Dabar mokam tris metus pinigelius uz nieka... O kiek reikejo mums skambineti, aiskintis .. Taigi sneket telefonu zmoniskai net nemoka ju operatoriai. Fui, kokia nerimta firma - tokiai tik bankrutuot greiciau linkiu ....
Papildyta:
http://www.alfa.lt/s...008-03-03_10-20
Atsakyti
Na aš ir ne pirmą kartą apie Viasat blogus atsiliepimus girdžiu... Skambinėja, siūlo įsivesti, aš sakau, kad nuomuoju butą. Tai sako, nieko tokio, iššikeliant kitur galima anteną su savim pasiimti. doh.gif Nu dar to betrūko, kad neturint pastovios vietos čia kažkokį Viasat su savim tampyčiaus visur reikia nereikia. smile.gif O mano vienas pažįstamas uždarbiavo Airijoj ir apie pusę metų nesinaudojo Viasat, tai nusprendė nutraukti sutartį. Paprašė parašyti e-meilą, parašiau, kad toks ir toks asmuo nori atsisakyti jų paslaugų, tai ir liepė, kad atsiųstų raštišką prašymą (faksą) su parašu, kortele ir dar tipo vis tiek 3 tris mėnesius turės susimokėt... Apskritai, man tas Viasat panašiai kaip TEO, jei jau nori atsisakyt paslaugų, tai išsunks pinigus iš bet kokio š*** atsiprašant. smile.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad pasiskaičiau šią temą, sulaukiau šią savaitę iš jų skambučio su pasiūlymu doh.gif
Atsakyti