Mano ne grynaveislis rusiukas 7 mėn. prieš mėn pas vet svėrėsi, tai buvo 4,7 kg
bet neatrodo visiškai storas, tik didelis toks visas, stambiu kaulu

QUOTE(ksenija5 @ 2009 03 23, 01:37)
Mano katinas dabar apie 7 sveria (nuo žiemos nesisvėrėm, sverė 6,4 kg, bet tada truputi apsirgęs buvo ir numetęs svorio). Tiesa jam šiandien 7 metukai sukanka 

SVEIKINU

Rusu melinasis.8 menesiu 4.3kg.

Persų katė, sveriam +-5 kg.

Persė, sterilizuota - netrukus bus 9 metai - sveria 4,5 kg;
Beveisliukas, kastruotas - šį mėnesį bus 2 metai - sveria 6 kg;
Beveisliukė, nesterilizuota, amžius apytiksliai 1-2 metai - sveria 3,5 kg, smulkutė, be to, tik mėnuo kaip paimta iš gatvės, gal priaugs dar
Beveisliukas, kastruotas - šį mėnesį bus 2 metai - sveria 6 kg;
Beveisliukė, nesterilizuota, amžius apytiksliai 1-2 metai - sveria 3,5 kg, smulkutė, be to, tik mėnuo kaip paimta iš gatvės, gal priaugs dar

QUOTE(kokonas @ 2009 01 29, 11:18)

Sveiki ,noriu paklausti, kiek sveria jūsų katės, katinai ? Mano katinas jam 2,5 metų, paprastas kieminis, tiesa pilkos spalvos,sveria 7kg.Ėda kada nori ir kiek nori,
kadangi gyvenam nuosavam name, tai išeina į lauką.Tiesa jis kastruotas.Man jis labai normaliai atrodo, na ,o kas pamato, sako, kad labai stambus.Noriu išgirsti jūsų nuomones..
Mano katinas taip pat kastruotas, paprastas ir sveria 7 kg, butinai reguliuok maistą, nes mano katinui įtaria problemas su širdele, db bandom laikytis dietos.

Mano katinas taip pat kastruotas, paprastas ir sveria 7 kg, butinai reguliuok maistą, nes mano katinui įtaria problemas su širdele, db bandom laikytis dietos.
O kokios dietos laikotes?

Mano ir katinas paprastas , kastruotas ir sveria virš septyniu kilogramu

QUOTE(tavomazvaike @ 2009 04 13, 21:06)
O kokios dietos laikotes?
Ir taip pradėjau mastyti , ar nebus jam konors, nes kai pavaiksčiojam po laukeli, tai greitai padusta 

tiesiog mazinu porcijas ir daugiausia stengiuosi duoti sausa maista, nes visada valgydavo tik is pakeliu ta slapia. tik kolkas sunkokai gaunasi, nes nlb valgo ta sausa.

Na kad nuo mažumės kastravom, tai butu su lig svoriu augimu pradėjęs po truputuka dusti, o dabar taip nei iš niekur užėjo jam
O gal kokiu specialiu maistu sausu maitinat ?
Ar paprastu kur kiekvienoi pardotuvei rasti galima ?

QUOTE(tavomazvaike @ 2009 04 14, 20:49)
Na kad nuo mažumės kastravom, tai butu su lig svoriu augimu pradėjęs po truputuka dusti, o dabar taip nei iš niekur užėjo jam
O gal kokiu specialiu maistu sausu maitinat ?
Ar paprastu kur kiekvienoi pardotuvei rasti galima ?

mano katinui irgi is niekur nieko uzejo, tai ryt į Vilniu vaziuosim, laukia tolima kelione.