Na, bent mano katytė tai valgo nemažai Hillsą ir gerą šlapią maistuką ir vitaminukų visko gauna, tik yra gana judri, tam nemažai išsidūksta, o dabar per rują ir pakūdo. Be to, katytės ir būna smulkesnės nei patinukai;) Manau, didesnė problema kai nutunka, tada ir maistuką normuoti riekia, katytė kankinasi.
Mno Smiltė apie 3-4 kilogramus sveria
Niekada neturim problemų maisto nereikia riboti, nors ir nėra itin išranki maistui.
Na, bent mano katytė tai valgo nemažai Hillsą ir gerą šlapią maistuką ir vitaminukų visko gauna, tik yra gana judri, tam nemažai išsidūksta, o dabar per rują ir pakūdo. Be to, katytės ir būna smulkesnės nei patinukai;) Manau, didesnė problema kai nutunka, tada ir maistuką normuoti riekia, katytė kankinasi.
Mao britukei dabar 10 mėnesių, tai gal ir svers apie 3 kg
kad labai mažokai valgo ( bet gal man taip tik atrodo ), na dienos normą suvalgo per dvi dienas
, bet turbūt jai užtenka, juk negrūsi per prievartą, o ir pati neprašo
bet reiktų jau vėl pasverti
kad labai mažokai valgo ( bet gal man taip tik atrodo ), na dienos normą suvalgo per dvi dienas
bet reiktų jau vėl pasverti
Niko 8 mėn. sveria 6,4 kg Didelis vyras
Nenutukinkit savo mylimų augintinių, pamatysit susirgs.
Rusu melynasis 5 metai, kastruotas - 3.6 kg
Rusu melynojo ir kazko misinys, sterilizuota, 2 metai - 6 kg
Laukine priglausta bomziuke, ~8 menesiai - 2.5 kg
Rusu melynojo ir kazko misinys, sterilizuota, 2 metai - 6 kg
Laukine priglausta bomziuke, ~8 menesiai - 2.5 kg
Leo - balandžio 8 bus 8 mėn -5,2 kg bengaliukas
Mano 2mėn katiniukas 800g
Kastruotas meino meskenas (berniukas) 1,7 men - 6.1 kg
Sterilizuota meino meskene (mergyte) 8 men 4.3 kg
Sterilizuota meino meskene (mergyte) 8 men 4.3 kg
Musu kaciukas 3.5 men. amziaus sveria 1kg 850 g